Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 92

• 9 683
  • 215
  •   1
Отговори
# 60
Малко в страни от темата да попитам дамите с ТЕЛК, получихте ли превод от социалните?
Аз нямам все още и ми се струва необичайно забавянето.
Правилото е да се изплащат до 17-то число, но обикновено я превеждат на 13-то и затова ни изглежда като закъснение.

# 61
  • Варна
Опитвам да запазя час за др. Вълкан Иванов, но не ми излизат часове за другия месец. Изглежда е почнал да преглежда в новата клиника АЯ в Аспарухово и др. Виктор Йорданов също е в екипа. Някой знае ли нещо. https://ayamedical.bg/za-nas/

# 62
# 63
  • Добрич
Опитвам да запазя час за др. Вълкан Иванов, но не ми излизат часове за другия месец. Изглежда е почнал да преглежда в новата клиника АЯ в Аспарухово и др. Виктор Йорданов също е в екипа. Някой знае ли нещо. https://ayamedical.bg/za-nas/

Четох мнение на дама, която споделяше, че д-р Вълкан Иванов преглежда в център АЯ.

Разгледах ценоразписа и изглежда са само тези трима лекари, а апаратите за образна диагностика не включват ЯМР и КТ.

Ценоразпис

# 64
  • Варна
Благодаря Вела. Последно бяхме на преглед ноември в Хейланд и нищо не каза за смяна на болницата, затова се учудих.Чудесно е за Виктор Йорданов, най вероятно ще гледа на ехо, мамо и второ мнение на ЯМР. Ще разпитам.

# 65
Не знам видели ли сте поста във фб група  относно лекаря, разчитащ пет скенерите в Дева Мария.  И нашите бяха там, не знам какво да си мислим вече...

# 66
  • Варна
Не знам видели ли сте поста във фб група  относно лекаря, разчитащ пет скенерите в Дева Мария.  И нашите бяха там, не знам какво да си мислим вече...
нямам фейсбук,можеш ли да качиш скрийншот.На сестра ми почти всички са там, но на второ мнение същия разчет.

# 67
нямам фейсбук,можеш ли да качиш скрийншот.На сестра ми почти всички са там, но на второ мнение същия разчет.

# 68
  • Варна
Ами това е вярно, че когато са много метите, пише множество.Това не е само там, а навсякъде не ги описват отделно и дори не пишат мет. Активност. При Бочев е същата работа. Само при проф. Пиперкова съм виждала две страници разчет. Обикновено като отидеш на второ мнение, разчета е подробен. Не са длъжни и да описват добро качествени образувания. Пет скенера е за метаболитна активност. Точно от този доктор сме много доволни. Единия път точно във Варна написаха нова мета и сестра ми му обясни за какво сме там и той категорично го отхвърли, после и други лекари. Сега във Варна, не я споменават "новата мета", така че си противоричат.Това е на КТ. Те и затова ги редуват скенерите. Не искам да защитавам никой, не ме разбирайте грешно. При най малко съмнение, второ мнение. Направи ми и впечатление, че потребителката пак иска там да прави Пет.

# 69
  • Добрич
От съученичка лекарка съм чувала, че собственикът на болница "Дева Мария" е привлякъл най-добрите лекари физици в североизточна България и действително са много способни.

Аз също там се следя.

И поста го четох по-рано във Фейсбук групата.

# 70
Здравейте,
Преминах през неоадювантна терапия, и мастектомия с поставяне на експандер. В момента се върнах на работа продължавам с фесго. Въпроса тъй като искам да подам документите за ТЕЛК решение, но незнам ако ми издат ще имам ли право на болничен за следващата операцията, за подмяна на експандера с имплант. Дали някой от вас знае как се процедира.

# 71
Минавам набързо да пожелая светли и спокойни празници
При нас има малко сняг

# 72
Мили дами,
Трябва да започвам хормонотерапията, понеже в понеделник свърши лъчето.
Изписаха ми Аримидекс /анастрозол/. Видях списъка на нежеланите ефекти, ошашках се и както щях да го почвам днес, се запрях.
Въпросът ми е някой има ли опит с това лекарство и реално какво се случва.
Знам, че е строго субективно, но опитът ми в този форум показва, че сведенията, които ми дадохте за Х-то и за другите неща, бяха мега полеззни.
Предварително благодаря!
Хубаво посрещане на празника и нека лошите неща да останат в миналото!

# 73
Дъщеря ми го пие вече година,от него оплаквания няма...
Още повече,на фона на всичко останало...

# 74
  • Варна
Сестра ми беше на Аримидекс, нямаше странични ефекти.Чичо също беше на него 1м,преди химията, сега пак го почва, защото има доста до операцията. И при него нищо. Ако прочетеш на Аналгина и Аспирина какви са страничните ефекти, лошо ще ти стане.Весели празници Ви желая момичета.

Общи условия

Активация на акаунт