С какво ви дразнят хората? - тема №4

• 7 137
  • 135
  •   7
Отговори
# 75
  • София
Баш па за милицията да не отваряме  приказка, предлагам Grinning (при цялото ми уважение към)!

# 76
Въпросът е принципен.

# 77
При Димо Алексиев "наклепването" се коментираше по- скоро заради задните мисли и действия, направо- лично отношения, които са стояли зад него. Разбира се, говорим за спекулации само.

Ако аз бях на мястото на така наречените доносници конкретно в този случай (май при заснемане на епизод от "Черешката на тортата" се разиграват събитията), просто не бих му позволила да се качи пийнал да шофира, извикала такси, или дринк енд драйв, но за всичко това е нужен диалог. Не мисля, че е чак такъв пък бабаит, да не се вслуша в разумни доводи. Не бих тръгнала първосигнално да звъня на полиция, защото съм много съвестен, видите ли; в същото време половинката на въпросния гражданин подал сигнала редовно качва влогове, в които след чаша- две вино се качва да шофира, че и детето им вози в същия автомобил.

# 78
Съжалявам, за мен няма оправдание.

# 79
Това, че жена му пие и кара на Наум, не оневинява Димо за постъпката. Няма по-прав и по-крив, и тримата са в грешка и не постъпват правилно.

# 80
Това, че жена му пие и кара на Наум, не оневинява Димо за постъпката. Няма по-прав и по-крив, и тримата са в грешка и не постъпват правилно.

Разбира се, че не го оневинява.
Напротив! Но стандартът в посочения случай е двоен, това е нещото, което коментирам и ме зразни.

# 81
Дразня се когато ми говорят на "миличко" или "мацко".
Най-ме влудява когато някой си сложи траурна лента в соц. мрежи, да се появи някой, който пита отдолу "Какво се е случило, мила?". За мен това не са човеци а някакви префинени изроди*

*извинявам се за обидния епитет, но на цялото нахалство да питаш от любопитство и то публично, само "мила" му липсва

# 82
Най-ме влудява когато някой си сложи траурна лента в соц. мрежи, да се появи някой, който пита отдолу "Какво се е случило, мила?". За мен това не са човеци а някакви префинени изроди*

*извинявам се за обидния епитет, но на цялото нахалство да питаш от любопитство и то публично, само "мила" му липсва
И мен ме е побивало тръпки от това фамилиарни обръщения като "мила", "слънчице", "пиленце", "миличка" и "мацка" (най-противното обръщение за мен).

# 83
  • Другата България

По -“влудяващо“ е да прочетеш въпросът “как“ и “от какво“.
Тук във форума се среща същото.  И по принцип в социалните мрежи.

# 84
Ох, бях за малко на ски и се сетих за нещо което наистина ме дразни - идиотите на ски пистите. Пълно е с идиоти, които карат прекалено бързо и 90% от тях нямат нужните умения и техника за такова каране, съответно нямат никакъв шанс да спрат или завият ако се случи нещо непредвидено. И непрекъснато блъскат хора. Също така често не си правят стратегия за добър и безопасен маршрут, ами едва ли не използват по-бавните скиори като колчета за слалом, минавайки на метър от тях, което пак е предпоставка за инциденти. Аз самата съм бутана два пъти с последващи травми. Не знам защо по нашите писти няма ски полиция, която да взема картите на такива.

# 85
Вървях зад една жена, която беше с дебело кожено палто. Минахме покрай просяк( едър, здрав мъж) Тя като го подмина той каза Ей, големи боклуци са българите! Ще умра от студ!
Вцепених се! Какво очакваше от жената? Да му даде палтото си ли?!
Адски ме дразнят неблагодарниците и не му дадох нищо.

# 86
Дразнят ме шофьори, които се влачат по светофарите. Първо се влачат отдалече, като видят, че е червено, сакън да не спрат да чакат, вместо бързичко да си заемат мястото, както и всички след тях. После, като светне зеленото, ако все пак са спрели, както обикновено се случва, хич не бързат да потеглят и да се изнесат от кръстовището.

# 87
Освен гореспоменатите, ме дразнят и тези които не ползват мигачи. И ти отзад трябва да хвърляш боб, за да разбереш какво ще правят.

# 88
Дразнят ме седящите пред малките магазинчета на столчета продавачки, пречещи на минаването по тесните тротоари.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 15:43 от AIK.

# 89
Дразнят ме седящите пред малките магазинчена на столчета продавачки, пречещи на минаването по тесните тротоари.
Любимо, столче и масичка с пепелник.

Общи условия

Активация на акаунт