Какво повече НЯМА да купя - 29

• 1 099
  • 21
  •   7
Отговори
Добре дошли в новата тема!
Моля, спазвайте с коментарите си целта на темата.Тук споделяме какво няма да купим, за препоръчани покупки има друга тема.
Старите теми:

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 06:57 от Clo - Camille

# 1
Влизам да “оплюя” късоплодните краставици от Била. Имат вкус и аромат на сапун/шампоан Joy То вярно, че в този магазин почти всички плодове и зеленчуци са ужасни, но това е просто покъртително. Те затова и бяха на прИмоция.
Не знам дали само на мен така ми се струва, но напоследък там нещата от брошурата им с намаления или за нищо не стават, или не са налични

Подкрепям написаното за късоплодните краставици.

# 2
Оплакване от Била: червено помело с консистенция на дървесни стърготини и горчив вкус.
Знам, че е до партида, но все трябва да има мениджър качество, нали Joy

# 3
Червеното им помело е отвратително. Късоплодните краставици към върха са доста меки и не взех. Майка ми все пак избрала и ги опитах. Ужасно воднисти и киселеят. Най ме "вдъхнови" цената на китайските орехи - 200 гр.за 7лв. Явно малки китайчета ни ги носят пеш дотук.

# 4
  • Sofia
Този сезон не съм попадала на хубаво помело.
Все е сухо и не става за ядене.

# 5
Попаднах точно на едно от Кауфланд. Разкошно беше. Следващото пак греда. Нищо, че са само по два лева, закривам сезона.

# 6
  • Deutschland
В събота загледах едни сапуни Лукс и тъй като имам лека носталгия към миналото, реших да си купя. Да, ама единия отворен и гледам вътре някакво смешно, безформено калъпче, готово да се разпадне. Ароматът потресаващо зле. Нищо, ама нищо общо с това, което помня. Палмолив са същата работа, а някога бяха голям хит.

# 7
В Била не съм влизала от месеци. С тези отзиви сигурно няма и да вляза.

# 8
Благодаря за новата тема!

Свежи краставици по това време на годината рядко купувам. Едно, че рядко са толкова вкусни, колкото сезонните, друго, че и цените са баснословни.

Повече няма да купя крема на Микса с пантенол. Не се справи със сухотата в студените зимни дни. За лятото ще е много тежък.

# 9
  • София
Оплакване от Била: червено помело с консистенция на дървесни стърготини и горчив вкус.
Знам, че е до партида, но все трябва да има мениджър качество, нали Joy
Червеното помело ми е любимо, но и аз не съм попадала на сочно и хубаво скоро.

# 10
Вчера от Фантастико. Но е жълто.

# 11
............
Повече няма да купя крема на Микса с пантенол. Не се справи със сухотата в студените зимни дни. За лятото ще е много тежък.
Скрит текст:
Mixa е вече под шапката на L'Oréal Group, та не очаквайте предишното качество. Добра марка беше, харесвах продуктите, но сега очаквам да скопят и нея като всичко останало погълнато от корпорациите.

# 12
Не знам дали се брои в графата "купя", но аз повече няма да ползвам услугата "Еконтомат" на Еконт, разположен на паркинга на новия Кауфланд на бул. "Г.М. Димитров" (София, Дианабад).
Оказа се, че можеш да си насочиш пратка за там, но не можеш да я платиш на място Joy
Вариантите за плащане са:
- през приложението им (което ако го нямаш както бях аз трябва да го инсталираш на момента)
- в техен офис?! (що за глупост, аз ако ида до офис ще си взема и пратката оттам...)

И изобщо - пълна недомислица... Аз след като отидох 2 пъти! (първия път не можах да платя, втория се оказа, че пратката ми е стояла повече от 3 дни и е върната в централата) повече Еконтомат не мисля да ползвам...

# 13
Благодаря за новата тема ❤️
Нито сапуните на Лукс са хубави, а Палмолив нямат нищо общо с някогашното си качество.
Харесват ми сапуните на Дав по аромат, но по нищо друго.
Въобще аз съм в търсене на хубави сапуни постоянно. Ако някой препоръчва някоя марка, ще пробвам.

# 14
Tesori d’ Oriente са марката сапуни, които използвам от няколко години. Допада ми както аромата им, така и усещането, което оставят по кожата.

Общи условия

Активация на акаунт