Колко пъти се храните на ден?

• 3 311
  • 107
  •   3
Отговори
# 105
Ако една, две мандарини се броят за ядене, може да се каже, че "обядвам" и пак не е всеки ден.
Но иначе, когато ми е спокойно и "всичката съм я свършила", ям каквото ми се яде, просто гледам да не прекалявам.

Има и нещо друго - тук пишем на различни възрасти, а в различните години апетитът не е един и същ. Това гледах и по майка ми, по бабите ми. Минала съм менопаузата и апетитът ми не е като на 30, дори като на 40. Не ми се яде толкова, а за жалост, понякога и не усещам да ми е много вкусно. Всъщност, не зная от годините ли е(защото при близките с годините намаляваше апетитът) или след Ковид нещо се повредих, вече не ми е така вкусно и съблазнително. Дори от две, три години един шоколад като хората не си намирам да ми хареса, а винаги съм обожава ла. Ех, сега един "Чар" да ми се търкули от миналото, който знае за какъв шоколад говоря!  🍫

# 106
Не помня такъв шоколад Чар.
Гледам между хранения да нямам.
Но се случва.
Смятам че на стомаха трябва почивка и нон стоп, ако ще и по малко е много вредно и затормозяващо.

# 107
  • Между гори и планини
Лошото е, че аз готвя и то доста прилично от погачи, домашен хляб и козунак, всякакви печива, основни и десерти. Обичам в петък или събота да направя нещо за през почивните дни. Обаче как да направя като крем карамелът или тортата ще ме викат от хладилника. Направо ги чувам - Доня, тук съм, Доняяяя 🤪😂
Та за това сега и домашните да на режим.
Към 13 ч хапнах 2 пържени яйца и 6 слайсчета бекон. Два часа по-късно един портокал. За вечеря ще направя евентуално само зелен боб с доматен сос или бамя.
Семки много обичам, направо съм като маслобойна, обаче са празни калории и гледам да не ги ям.

Общи условия

Активация на акаунт