С какво ви дразнят свекървите? – 171

• 3 825
  • 124
  •   15
Отговори
# 45
Ти докато не му набиеш канчето да я разкара няма да мирясаш. Защо не си осиновят едно дете. Пък и сигурна ли си, че не правят опити? Може при синът ти да е проблема.

# 46
Много гадно, Тетка.
Тепърва се искат опити, много е отвратително това, което написа. То освен да уязвите, не знам каква е целта. Който разбрал, разбрал.
Спирам да се обяснявам.

# 47
Тайс, опитвам се да се поставя и на твое място, но не мислиш ли, че е донякъде лицемерно да се държиш с нея така, сякаш нямаш проблем, при положение че всъщност изпитваш силна неприязън? Не смяташ ли, че е възможно да не си пуснала сина си емоционално? Замисляла ли си се дали самата ти нямаш вътрешен проблем? А попита ли него какво всъщност иска – и дали въпросите, които си задава, не са до известна степен провокирани от теб?

# 48
Защо да е по-отвратително от твоето твърдение, че отказва да ражда умишлено? На теб ли да се обясняват?

# 49
Пишете си, но не сме по темата.
Пак казвам, аз изложих факти.
Дори ми е полезно, че се показват ситуирани тези, върху ми. Така хората се разгръщат.
Уродливото май е водещо.

# 50
Много гадно, Тетка.
Тепърва се искат опити, много е отвратително това, което написа. То освен да уязвите, не знам каква е целта. Който разбрал, разбрал.
Спирам да се обяснявам.

Представям си да докладвам на майка си дали правя опити

# 51
  • Canada
Пишете си, но не сме по темата.
Пак казвам, аз изложих факти.
Дори ми е полезно, че се показват ситуирани тези, върху ми. Така хората се разгръщат.
Уродливото май е водещо.

Няма факти, само твои мисли, пречупени през призмата на емоциите ти. Фактите ги знаят само те двамата.

# 52
  • В полите на Пирин планина
Каквото и да е си е между тях. Ако го е въртяла е грозно. Но те трябва да се разберат. Може наистина да я обича синът ти. За нея, не знам, ако наистина го е манипулирала. Едва ли го обича, уви.
Нормално е да си притеснена, но реално няма как да си наясно за динамиката във връзката им. Ти виждаш отстрани и си правиш изводи, които са субективни. Иначе, скочих вчера срещу теб, защото от постовете ти лъха на нещо доста неприятно, като говориш за снахата...

# 53
Каквото знаят, знаят. Хайде да приключим.
На мен ми е достатъчно, че се чувствам използвана.
Споделих. Нека да греша.

# 54
  • Другата България
Стига с тия пари, пусти опустели! Любов има ли?
Защо стига?
Точно за пари става въпрос, винаги е ставало въпрос за пари.
Уж случайно така, между другото се вмъкват заплати с по пет цифри, апартаменти се купуват и обзавеждат, фитнеси, тоалети....толкова “шум“ и  никъде дори не стана дума за нещо, различно от пари. Blush
И проблема с раждането /ако е реален/ също е заради това, не толкова, че жената лъже мъж, който я обича, а че лъже мъж, който я издържа.

# 55
  • В полите на Пирин планина
В едно семейство, в което има любов, няма никакво значение кой изкарва повече пари. Защото и това може да се промени, всъщност. И да варира. Нищо сигурно няма на тоя свят...

# 56
Това за парите и апартаментите беше, защото таква беше динамиката.
Тя е с него, защото е глупав , осигуряващ стандарт
Затова го пиша.
И затова вече смятам, че стандартът и е важен. Всички условия бяха от нея.
Ето, изпълни ги
Голям грях
Лейди, тя нямаше да е с него, ако не ставаше дума за пари.
Любовта не изисква условия да се раждат деца, поне според мен.
Искаш и раждаш.

# 57
Ей това бг мама е голямо нещо. От няколко реда, написани от свекървата, се стигна до извода, че жената не обича приятеля си. Представете си някой вас така да си съди по думи, написани от трето лице в някой форум

# 58
  • София
Горкият ти син. Наистина само схеми са ти в главата и едвам чакаш "да я разкара" .
Пак не виждам какъв ти е проблемът ако синът ти също гледа детето. Явно не са и парите проблем ако е съгласна да им спадне дохода.

# 59
Тайс, защо не се замислиш какво кара сина ти да се обвързва само с неподходящи, които са с него за пари? Мен това би ме притеснило и не бих го обяснила с глупост.
Мъж в ранните 30, образован, имотен, с добри доходи...та той спокойно може да е с 20+ добра мома. Какво го привлича към 42-годишна с дете?
Ти не си родила друго дете, но сигурно по твоите критерии обичаш съпруга си.

Общи условия

Активация на акаунт