Естетични процедури за лице и тяло – 67 тема

• 1 216
  • 36
  •   3
Отговори
  • в 1001-та нощ
Добре дошли, Красавици!

Поредна тема споделяме опит за грижата, която полагаме за лице и тяло - за постигане на желаната визия.

Вместо запис - моля, споделете каква козметика използвате и имате ли опит с остеоестетика Simple Smile

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56,  57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66

# 1
Мерси, Алена!
Зимата ползвам избелващи серуми, по-мазни серуми и кремове, ретинол.
Не съм била на остеоестетика.Бих пробвала, но цената ме възпира и това, че трябва постоянно да ходя.

# 2
  • София
Нямах предписание да правя масаж след Skin vive, не съм усещала топчета на допир.
Като правих Каризма преди няколко седмици ми казаха лек масаж първия ден за да се разнесе равномерно продукта. Предполагам това е била причината д-р. Малев да ти каже за масажа.
Не съжалявай за Skin vive, много добър продукт е, 10 от 10 според лекарите, с които съм говорила, ще минат синините и топчетата, които може да са лека травма по кожата поради многото убождания и ще видиш как се светне кожата. Heart EyesHeart

# 3
Благодаря за темата, Алена!
Ползвам избелващи кремове, слънцезащита, серуми за очи.
ДХЗ, наистина, кога минаха 4 месеца?
Christina_1, много добър резултат, поздравления. А колко време трябва да "държи"?

# 4
Благодаря за темата! Аз използвам Biologique и не съм опитвала остеоестетика.

# 5
Какво е остеоестетика? Simple Smile
Благодаря за темата!
Супер реактивна и чувствителна кожа имам. Отскоро открих марката A-derma и съм много доволна. Понасят ми отлично всички серуми и кремове, дори и тези с леки плодови киселини и витамин Ц.
От всички Dior, Chanel, Estee Lauder правя страшни дерматити. Много малко козметика ми понася. Предимно корейска и сега тази на Адерма.

# 6
Здравейте, бихте ли казали къде в момента работи д-р Шери Шефкед и какви са вашите отзиви за поставяне на филър в устните при нея?

# 7
Благодаря за темата.  Ползвам трет, много хидратация и слънцезащита. От скоро започнах редовно да ползвам и кремове и маски за ръце.
Нямам опит с остеоестетика.

# 8
  • София
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Нямам опит с остеоестетика.

# 9
  • София
Здравейте, бихте ли казали къде в момента работи д-р Шери Шефкед и какви са вашите отзиви за поставяне на филър в устните при нея?
Здравейте, аз си правя процедури при нея, работи в собствена клиника, Skinda се казва. Филър в устните не съм си поставяла, но може да видите в инстаграм снимки на нейни резултати на устни, изглеждат наистина много добре.

Да ви попитам за мнение - според вас кое е по-добър колагеностимулиращ продукт Скулптра или Радиес? Има ли някой пробвал и двете процедури?

# 10
ДХЗ, благодаря!

# 11
Да се има предвид, че при блефаропластика очакванията трябва да са реалистични.Аз съм с малки, вдлъбнати очи, монголоидни, нискостоящи вежди.Няма как да очаквам голямо бадемово око, на отстояние от веждите, с хубав подвижен клепач.Важно ми беше да се махне излишната тежаща кожа, която ми причиняваше силен дискомфорт на тези години( тя се отпусна, а и веждите леко са мръднали).Оттам-нататък всичко ми е бонус, но най-важното е, че се запази формата на окото ми, та няма отрицателна промяна, както се случва при някои хора- очите изглеждат с тотално различна форма, визуално хлътнали и тн.Доста пациенти не се възприемат дълго след такава интервенция.При мен това отсъства, очите ми са като на младини.Д-р Чилингирова и д-р Димитров се стремяха максимално да запазят формата им, като им беше важно да не се наложи тотално премахване на вътрешния кант, който е специфичен за мен.Предупредиха ме, че може и да се наложи да се премахне и да съм подготвена.Аз, честно казано, не се бях замисляла за това, но отлично разбрах защо целят да остане- за да запазя спецификата на окото и оттам на лицето ми.
За това говоря:

# 12
Дерма Акт са пуснали хубави промоции и много ми хареса тази за фотоподмладяване с BBL® Forever Young HEROic, но е за лице и шия, а аз съм с Хашимото и хипофункция на щитовидната жлеза. Сповед Джемини може да се използва, като се избегне само зоната на жлезата. Някой има ли такъв опит, какво ще ме посъветвате? Правя BBL против розацея и наистина има резултат, но само за определен период и вече ми е време за поддръжка. Шията ми също има нужда от такава грижа, но се колебая дали си заслужава...

# 13
Честита но нова тема❤

Ползвам Трет, азелаинова киселина, хиалуронова, витамин Ц, серум за петна. Хидратиращи кремове имам на Шанел и на Ланком, не започнати, подарък от ММ, не знам как ще ми понесат … сега си май от Меди Пийла. Грим все по рядко и все по малко с годините.

Чудесесен реузлтат от плазмата! Моля те да кажеш колко “държи”  чак на мен ми доиска:)

# 14
Само да уточня за малкия уред - аз поне синя светлина от него не съм видяла. Червената е default-на и реално само нея съм виждала. Ползвам с техния си гел, но благодарение на Ениса, взех шийт маски и ще пробвам с тях. Изключително неприятно ми е с гел 😂

Общи условия

Активация на акаунт