Отговори
# 120
вениш, мацка  Hug Страхотна си!!! Еми и аз къде съм гледала, какво съм броила ooooh! нещо витаминките ми са малко явно  Wink Значи в 10.30? Wink Аз и за часа бях разбрала друго - 16ч. ама на... Естествено, че в 10.30 ще сме на линия. /в събота водя Бошидо на едни лабрадорски срещи + училище, но ще пропуснем!/
За гледачката ти - мн неприятна работа, но гледната ти точка е правилна, а и замисли се какво би станало ако т енапусне, когато вече си тръгнала наработа и нямаш време за нов подбор. Трудно е с намирането на качествена гледачка, но съм сигурна, че следващата ще е вашата.
Марианка, еми айде честито де...Скатаваш се ти и вместо да обявиш голяма среща - пост фактум ни разказваш. Без черпня няма да минеш  Naughty
Двв, ми ние да вземем с Доника да се изнесем към вас... като слушам какви температури са при вас, а и море... еееехххх.
Карриган, ще се радвам да се видим отново и да ми разкажещ за Индия лични впечатления!Сигурна съм, че с Марти ще удържите на дългия полет - аз съм пътувала с такъв до Сингапур и кат ос испомня какви количества забавления имаше з адецата... За колоко време ще отсъствате?
Със спането наСпаси - като повечето от вас сме и по-точно - като Лаци - не че не спим но вдигаме мама и тати на всеки час...

# 121
Привет редовни и по-нередовни ката нас с Ванката Simple Smile
За срещи не мога да се докарам, че съм адски уморена от бременността и без гледачка но ви поздравявам за хубавите срещи!
Честит рожден ден и на астралните близначки  bouquet  bouquet

Денис да- наистина ни хванаха за репортаж Laughing, което бе по-интересно, че бе след снимки за следобедното на БТВ /часът на мама май беше но не разбрах кога ще го излъчват/ та  Ванката цял ден бе медийна звезда Flutter Радвам се, че сте ни гледали.

Аз имам победа- Иван вече спи сам в собственна детка стая която направихме преди 10-тина дена. Отбит е и заспива в 9 до 8-9часа. Там са и всичките му играчки и е малко подредено вече Wink Научих го да не дава ръцете да се носим, а да ме хваща за пръстче и даме води кън целта Peace Peace Храним се от частна кухня като подоготвям някои неща.
Малкото беб в коремката скоро го гледах и е доста по-шавливо от Иван махна с ръчичка рита, а и е като на батут но не знаем пола-дано да са шарени.
Това е за сега. Целувки за малките паяци!

Големи игри падат с перушинки и снежинки /от памук/ и с едни пистолети дето изстрелват топки.
Заспива с музикална книжка за Пинокио.
Стаята стана много красива и обзавеждането заедно с него го избрахме.Сега най-сетне таткото спим сами Heart Eyes

# 122
мамаМеги, Йоана, Стели, предлагам да направим срещичката  в неделя. Така има по-голяма вероятност да се запознаем с Меги Grinning. Предлагам да е някъде на центъра. По-удобно ще е за всички. А може и без деца, на ресторантче Whistling Mr. Green Предлагайте!

# 123
мамаМеги, Йоана, Стели, предлагам да направим срещичката  в неделя. Така има по-голяма вероятност да се запознаем с Меги Grinning. Предлагам да е някъде на центъра. По-удобно ще е за всички. А може и без деца, на ресторантче Whistling Mr. Green Предлагайте!
Аз определено ще съм без децата,много ми е сложно с тях,а и трябва да съм с някой.Ако сте съгласни предлагам в неделя в 14 часа среща пред пощата,дано да е удобно за всички,а и за Меги.Очаквам потвърждение Peace

# 124
 Влизам набързо само да се отчета, че баткото е болничък.
 И така мачът приключи 2: 1 против операция. Изписаха ми обаче 6 мускулни инжекцийки. Наколянката по-добре да не се носи, за да не се отпуска крака, напротив по-добре масажче, раздвижване. Да взема да си купя степер? Или да последвам DVV и tsvety, браво на двете много добри резултати!

# 125
  • Пловдив
Аз определено ще съм без децата,много ми е сложно с тях,а и трябва да съм с някой.Ако сте съгласни предлагам в неделя в 14 часа среща пред пощата,дано да е удобно за всички,а и за Меги.Очаквам потвърждение Peace

Момичета, обаче пък при мен възникна проблем.... newsm78
В неделя ми се очертава пътуване в София и то точно към обяд трябва да тръгнем, така че може би няма да успея за съжаление да дойда  на хубавата среща, която се заформя.... Cry Sad
В събота ще кажа със сигурност как са нещата, но засега е това положението! Rolling Eyes

# 126
  • София
Привет, банда,

Марианка, мерси за вниманието, Мария е добре. От три дни не се е и закашляла даже.

Амартето, добре че ти се е разминал ножа. Аз съм привърженик на бавните и консервативни методи на лечение.

Венуш, успех с намирането с нова лелка! Нашата баба сто пъти се отказва, ама добре че е само на думи.

Carrigan, забавлявахме се с Мария с животинките от сайтчето. Леко и безпроблемно пътуване! Щом отивате при близки, няма страшно. Аз много искам да посетя Индия, но друг път. Още ми държи влага Тайланд. Съвсем различен свят.

Мария снощи спа непробудно цяла нощ - нещо което не се бе случвало от доста време. И как няма - всичките 4 кътника (или както там се наричат 4-те дъвкателни зъба на 4-та позиция, май) са налице. Имаме си 12 зъбчета вече. За първи път снощи пишка на гърне. Първо изпишкахме пандата, мишлето и после нея. От няколко дни яде или торти или шоколадови бонбони, но какво да правя, сърце не ми дава да я лиша, като ние ядем. Пък и с това "(о)бичам" ме обезоръжава направо. Повтаря го с охота всеки път като я питаш дали те обича.

В събота може би ще се видим с някои мами, че аз миналия път не го усетих изобщо. Пък и на Мария й липсват другарчетата, мисля.

# 127
Ето ме и мен! bye
Не пиша често, напоследък няма и какво толкова. newsm03
От днес Ивето отново е на градина, с Алексио си стоим повечето време в къщи. ако трябва някъде да излеза, идва една жена да го гледа. Но понеже не е квалифицирана, и освен собствените си деца и внуци/а то е било доста отдавна/не се занимава с деца, гледам да го оставям за по-кратки периоди, за цял ден - изключено.
Ето ни от срещата във вторник:

С Ави и Марианка си прекарахме си много приятно, lalalala жалко че аз трябваше да се прибирам малко по-рано. А пък и с моят режим нямаше как да отида и на сладкарничка накрая.
За срещата в събота- най-вероятно ще дойдем и ние. Имаме един ангажимент за този ден, и е добре да го свършим до обяд, дано да си разпределим добре времето и да можем да присъстваме. Много искам да ви видим, и без това не можахме на Следколедното.
Благодаря на всички за хубавите думи за моята промяна- чувствам се много добре, все едно са ми политнали крилца. Резултатът ми може да не е толкова фрапиращ, но на тези кг не съм била от 5 години. А преди да вляза в родилното с Алекс, бях 25 кг отгоре Shocked, доста си е нали.
Хайде, утре обещавам пак да се включа, с ранното ставане за градината сутрин, вечер не съм предишната нощна птица и по-рано се запътвам към леглото! Kissing Heart

# 128

Добро утроо!Закуската е сервиранаа  Hug Моята скъпа половинка днес е рожденник  Flutter
С Арен започваме подготовката за тържеството и изненадите довечера.
Ех,че сте хубави на снимката и трите Ави,Цвети и Марианка  Hug
чакаме събота с нетърпение  Heart Eyes
алфира браво за постиженията с Ванюша за спането в новата стая.Да покажеш снимки  Grinning Радвам се че е такова акробатче новото мъниче  Flutter
Прекрасен ден на всички ви   bouquet

# 129
 Добро утро!
 Денис , да ти е жив и здрав мъжа, много да те слуша и обича и да е много щастлив и обгрижван!
 Ние само казваме здрасти и отиваме с Лаци на кола маска... да видим как ще се получи хихих
 Утре ще се видим... все пак Twisted Evil
 Айде до скоро

# 130
ехооо

Денис, да ти е жив и здрав любимия, и все така да се обичате   bouquet

Моето РД мина цял ден в идващи и отиващи си гости, но аз си обичам празника и ми беше страхотно, получих и страхотни подаръци... като от мой мил беше много гот... комплект колие, пръстен и обици от сребро речна изработка... на голямата му жена големи бижута и отивали  Mr. Green

Еххх как им завидях на Цвети, Марианка и Ави за срещата, много сладки мацки... Цвети поздравления и от мен за резултатите и постоянството, с което ги постигаш... аз не се виждам в такъв филм  Mr. Green

Амарето, добре е, че си отървала операцията, дано скоро се оправиш  Hug

МАцки със сигурност нещо и някой пропускам, нооо бързам малко, нали след обяд пътуваме за Родопите (така и не разбрах къде отиваме... в някаква къща, където хазаите ще ни сготвят агнешко и свинско  Mr. Green )

Да си изкарате добре на софийската и пловдивската среща и да си направите снимки еййй  Laughing

# 131
Здравейте!

С това хубаво време тук при нас ми се преповдига настоението, то с тези мъгли...по 10 дена дето бяха тука. Решихме да направим разходка с Даная до баба и и аз си свърших някоя друга задача.
За гърнето: Искам да кажа, че Даная все още плаче и не иска да ходи на гърнето, вече последния ми вариант е като се постопли малко времето да и купя детска седалка за тоалетната и ще я уча там. Ако пак не стане на яслата ще я научат, няма къде да иде... Laughing
Виждам, че и се ака, казвам и "Хайде, да акаме давай гърнето", сваляме гащите и тя започва да се стиска и да плаче и започва да сяда, става и до там и е мерака с гърнето. И после като обуеме памперса се изаква... ooooh!
За млякото до кога може да се пие мляко, до кога трябва по точно???   newsm78 Дани много си харесва Нестле Джуниър и си пийва по 220 горе-доло вечерта преди лягане!
За говоренето, казваме доста думички, макар и не ясно. Например: мако- мляко; моко - мокро; бако - батко; аку - искам; ака - акам; да - вода; пате - пате; бо - бебе; кака - кака; пачи - плаче; дрррън- колата; дай - дай;ена - една, и другите си ги казва вече правилно и цяло, като мама, баба, кака, тате, деде...

Иначе си е добре, страхотна панта е, ама нямам думи, нали съм ви казвала...Сега ставам да хапна, че Даная вече се е заровила в чинията. ЧАО!!!

# 132
 Ето ни и нас! Напоследък не се включваме често,защото няма нищо интересно покрай нас.Габи е добре,нощем вече спинка по спокойно ( да чукна на дърво) Имаме четири нови зъбчета  Laughing ,общо са ни 12  Hug . Станала е по-послушна,реагира адекватно на всичко което и кажа,като голямо момиче.Най-обича да ходим по магазинчетата ( като мама  Mr. Green ) .

Денис да ти е жив и здрав мъжа! Пожелавам ви весел празник!
Кузманка при нас е почти същото положение с гърнето,само че Габи изобщо не иска вече да сяда в него.Иначе си казва като и се доака или допишка,но неиска да седне в него.Замислила съм се дали да не и купя седалка за тоалетната и да се пробваме с нея.
Щастливка Весело изкарване в Родопите  Hug  .Ние не сме ходили никъде от няколко седмици ( мъжо има работа ) и взе да ми липсва пътуването   Sad
mama_meggie Замислила съм се и аз да го направя същия номер с Габи на козметичка ,ама айде кажи ти как е . Сигурно ще му е любопитно  Simple Smile
Цвети Изглеждаш страхотно! Поздравления за упоритоста.Продължавай в същия дух!   bouquet
Ох ,сигурно пропускам някой,но засега толкова, до следващия път! Приятен и слънчев следобяд ви пожелавам!   bouquet

# 133
Здравейте, сладурани! Grinning
Днес времето е страхотно! Имам чувството, че пролет иде. Grinning Слънчице пече, улиците са почти сухи и пълни с майки с колички.
Мими е настинала лошо и си е у дома. Така, че циркът е пълен. Любимо занимение на двете мацки в къщи е да вземат някое мамино списание, да седнат на пода и да го накъсат на възможно най-ситните парченца. Mr. Green  ooooh!
dennis, честит празник на твоята любов! да ти е жив и здрав!
Кузманка, не се притеснявай излишно за гърнето. Нормално е да не иска, малка е още. Казват, че около 2г. е най-подходящата възраст за това. Ще дойде лято, тогава ще е по-удобно приучаването.
Амаретка, и аз много се зарадвах, че си отървала операцията. Grinning
Щастливка, приятно изкарване в Родопите! Направо ви завидях. Embarassed Laughing
Целувам ви! Hug

# 134

cvetiberova Да, ама при нас тове е,че Даная казва "ака", когато вече се е наакала.Тя ако ми го казваше, когато и се приака, ще я водя направо в WC-то, нищо, че нямаме още детска седалка... Thinking

mari_anka, и аз някъде четох, че към 2 години се слагали на гърне... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт