Страхотна си!!! Еми и аз къде съм гледала, какво съм броила
нещо витаминките ми са малко явно
Значи в 10.30?
Аз и за часа бях разбрала друго - 16ч. ама на... Естествено, че в 10.30 ще сме на линия. /в събота водя Бошидо на едни лабрадорски срещи + училище, но ще пропуснем!/За гледачката ти - мн неприятна работа, но гледната ти точка е правилна, а и замисли се какво би станало ако т енапусне, когато вече си тръгнала наработа и нямаш време за нов подбор. Трудно е с намирането на качествена гледачка, но съм сигурна, че следващата ще е вашата.
Марианка, еми айде честито де...Скатаваш се ти и вместо да обявиш голяма среща - пост фактум ни разказваш. Без черпня няма да минеш

Двв, ми ние да вземем с Доника да се изнесем към вас... като слушам какви температури са при вас, а и море... еееехххх.
Карриган, ще се радвам да се видим отново и да ми разкажещ за Индия лични впечатления!Сигурна съм, че с Марти ще удържите на дългия полет - аз съм пътувала с такъв до Сингапур и кат ос испомня какви количества забавления имаше з адецата... За колоко време ще отсъствате?
Със спането наСпаси - като повечето от вас сме и по-точно - като Лаци - не че не спим но вдигаме мама и тати на всеки час...

Радвам се, че сте ни гледали.
. Предлагам да е някъде на центъра. По-удобно ще е за всички. А може и без деца, на ресторантче

жалко че аз трябваше да се прибирам малко по-рано. А пък и с моят режим нямаше как да отида и на сладкарничка накрая.