Отговори
# 255
Леле как се отплеснах и забравих да ви почерпя
Благодаря ви че сте се сетили.
Пожелавам ви всички да изживеете тръпката и щастието от любимия човек и любовта ви с всяка година да се разпалва все повече и повече.Щастието е точно в любимите хора,нека те винаги са край нас.Всички пожелания да ви се върнат тъпкано.

По късно ще се опитам да ви разкажа за мойте впечатления от частните ясли

# 256
Хелооууу ето ме че да не ми се карат  Mr. Green

Благодаря ви за хубавите пожелания за рождения ден на моята половинка..ние си изкарахме страхотно с близки приятели в заведение и после на клубче - друго си е с баба под ръка, за това се възползваме максимално, че в София.... Wink
Мила, честита годишнина и от мен! Желавая наистина любовта ви да нараства прогресивно и още такива сладки бонбони като Неси  Heart Eyes
Мамо - Меги, ще наваксаме със срещите като се приберем, което живот и здраве се очаква да бъде в края на тази седмица.
Ави, как сте, надявам се ти е минала настинката вече  Hug
Мари-анка, супер е че на Мими й харесва толкова балета, определено за децата такива мероприятия са приятни изживявания.
Още щях да пиша, ама трябва да сметка колко плочки ще ни трябва за банята, докато щурчо спи  Laughing

# 257
  Ирини, то да не се окаже , че като ги стоиш и тое фекта се получава обратен от вчера егати застоя... е сега се е вдигнал лек шум.. ама
  Добре де що не се съберем в клубче утре следобед.. ако не е Витоша , що да не се видим все пак, аз следобяда съм на линия така, че ако има още желаещи.. смело напред
 Мила и от мен много щастие, любов , уважение и разбирателство.. и както каза нека с всяка година само да се увеличава!!!
  Венуш, и аз съм на твоето мнение за градини и ясли, и аз чувам как все боледуват и колко е добре да си гледаш детето до 3г, но си мисля, че ако не на 2 то на 3 пак ще боледува.. а това ограничаване от това да бъде по- самостоятелен, по - находчив няма да му е от голяма полза, какво и другата зима дете на 2 години и кусур ще си седи с мама, баба и ако дай боже някога се съберем... Не , мисля , че добре да започне да разбира за реалния живот, макар това да е свързано с известни трудности, а пък в моя случай не пречи ако сметна , че не е за него или си го искам по някаква причина в сряда или в петък просто да не го заведа. Никой няма да ми каже нищо, а иначе смятам , че ще е щастлив и много по - лесно ще се адаптира в детската градина като тръгне на 3 г. Пък тези, които все пак са се престрашили да си пуснат децата, казват ,че като свикнат ходят с желание и са щастливи и доволни вечер и оценяват много повече компанията на родителите си...
 Мисля да пробвам, по повод записването и ние сме №61 при сбоводни места 20 , ама .. поживьом увидим
  Е това беше от мен, от сутринта на три пъти да пиша ама като гледам , че няма на кого .. и малко скука, на тая страница май ми е вече трети пост, ще излезе, че си говоря сама...
 Говори си , говори - кой ли те слуша... хихи е не чак така ама
 Айде до скоро

# 258
Приветки  Flutter
Мила,да се обичате все така силно,да сте все така романтично изненадващи се един друг и пълна къща с мъници.
Марианка - голяма красота е в тези дрешки гаврошка Веселушка.Много се радвам,че балета е харесал на Мими.Много харесвам гледката на малки момиченца в пачки и палци.
Стес ,свалих си рамкираните снимчици.Чудесно се справяш с фотошопа,а тази рамка на аватара ти е прекрасна.
На мен въпросният сайт за яслите и детските градини ми се отвори едва в 2ч на обед.Така или иначе тази година за яслата подадох документи по старата система.Живот и здраве на есен ще ходи Арен,но и аз вече се оглеждам за градините.Голям стрес и напрежение.Не е лошо ,че това може да се прави по интернет,но явно някъде нещо не е до измислено като хората.
Ние с мъжа ми се тръшнахме от веднъж.Гърлобол,температура и супер болки в колена,лакти,кръст.Едва се справихме с Арен,който пък имаше муза да дивее като за двама.Снощи вече ми се ревеше от това,че не мога да се справя .Костваше ми зверски услия да му направя банята и да го облека.И точно докато се наведа да му обуя пантофите,ми се изплъзна и хукна по стаята.Аз след него,но бавно...и за 2 секунди успя пак да се пъхне във ваната си с неизлятата вода...ей така както си е с пижама,памперс и чорапи...Просто нямах реакция...Обадих се на майка ми за помощ.Тази сутрин в 8 пристигнаха с баща ми от Пловдив и взеха тигърчо с тях,за да можем малко да се съвземем и евентуално той да не се разболее,макар да предполагам че го изкара стоически.Защото преди няколко дни му потече носа,не искаше да хапва и непрекъснато си дърпаше ръкавите и крачолите.Сега предполагам може да са гоболяли и него лактите и колената.

# 259
Говори си , говори - кой ли те слуша... хихи е не чак така ама
еее аз също съм тук  Grinning
Ми хайде утре - след обяд срещичка???Само где?

Денис, пусна постинга преди мен  Crazy Съжалявам да "чуя" за неволите ти... Така добре те разбирам за физическото ти безсилие и неотменимите задължения... Починете си добре и дано бързо се възстановите!  Hug

# 260
 Мила, честита годишнина, много щастие ви желая и на сегашните и на бъдещите членове на семейството.
 Dennis, вие нямате днес годишнина, ама предлагам двамца да се гушкате и да оздравявате. Когато бяхме гаджета моя мъж все повтаряше, че секса помагал при премръзване, освен това все ме водеше на кино да гледаме ужаси, за да се гушкам в него като ме е страх. Хе хе, развеселих се при спомена.
 Ей, мацки, като тръгнат децата на ясли и градини, да не забравите да се събирате, аз смятам да идвам от време на време  Wink .
 Времето днес беше сравнително приятно и въпреки леката кашличка на Мишето, излизахме на разходка. Купих му една играчка и сега чакам да остави прахосмукачката и да се заиграе с нея.
 Приятно ви кафенце утре! Ние с bebe dundi, дали да не хванем последния "влак".

# 261
Privetki maminki i bebkovci!ve4e golemi dami  kavaleri de:)
Vklu4vam se samo da spodelq 4e se zavra6tam ot raq - bqhme s lubimiq sedmica v Punta Cana i si po4inah kato za svetovno!A predi tova izkarahme malko vreme v Madrid i be6e neveroqtno!Edinstvenoto ne6to,koeto mi lipsva6e be6e Mii4ka,koqto ostavih sas svito sarce za6toto predi tva mi boleduva..
Savsem skoro 6te sme si i v novia apart,4akame vratite,a posle sme vatre i leka poleka 6te dovar6vame,taka 4e mili4ki ima slan4ice na vsqka uli4ka:)
6te vi 4eta i komentiram po-kasno,mnogo mnogo celuvki ot nas i se nadqvam skoro da se vidim!
i ne6to sladko -Miq samo bazika brat mi - gadjeto mu se kazva Petq i tq samo go zaka4a i kazva Gadje Pepa i posle se zaliva ot smqh i ti4a:)ne 4e znae 6to e gadje,no mnogo se zabavlqva Grinning
Vsi4ki praznuva6ti pozdravqvame,vsi4ki bolni da se lekuvat barzo i skoro ve4e 6te sme po-aktivni-samo da prekarame neta;)

# 262
ехооооо

Днес изпратих сестра ми и сега ми е едно  Cry 9 дни бяха луди забавления и игри, на племенника ми колкото косата му е огнена, толкова и гъзето  Laughing та сега ми едно пустооо с 2 деца  Mr. Green и съм в пълна готовност за среща където кажете!

Мила, Честита Годишнина, все така да се обичате  Hug

Денис да се оправяте бързо, ние също с Йордан сме се тръшкали така, Ивайло беше на 1,5г, а аз вече бременна... мнооогоо добре те разбирам, дано утре вече да сте на 100%

Марианка, страхотна е Веселушка  Hug

Мацки, не съм ви изчела  Embarassed но ще ме извините, скоро обещавам да взляза в час

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 17:51 от Щастливка

# 263
 Где, Га... (къде, кога)??? Това е въпросът!
Ми кат не се ангажирате с предложения предлагам ...  помогнете де,  newsm78 айде първа Га? ако искате 16 часа, май . е по- добре, а где... ми аз може би преди това ще съм до Банкя, ама съм с кола, ако искате Младост, ако искате пък някои Барбарони... я Борово, я Емил Марков.. айде давайте
Бон Есперанс, супер сте си изкарали, много готино ... и аз изкам! Айде и да се видим все пак да ни разкажеш по подробно...

# 264
Добро утро, поспаланки! Grinning
За всички от моето любимо кафе - с много сметана и захар!

Тази сутрин се събудихме късно всички и Васко и Мими закъсняха. Ние с Веси тепърва ще се приготвяме за разходка.
Момичета от София, чудесно е ,че си правите такива хубави сбирки. Ние от Пловдив-Стамболийски сме малко и все не успяваме да се организираме. Embarassed Пожелавам ви весело изкарване на поредната срещичка. Hug
Щастливка, къде се губиш? Около теб, както винаги, все хубави емоции. Grinning Големи са сладури тримката! Нооо, им липсва една дама, хайде кой ще се престраши? Mr. Green
bonne_esperance, добре завърнала се! Hug И аз си помечтах за този рай! Покажи снимчици да се порадваме и ние. Хубаво е, че сте си отпочинали добре. Целувки на сладката Мия! Heart Eyes
Ей, Амаретка, с разказчето за киното и мен ме върна няколко години назад, та и аз потънах в спомени... Laughing Спомних си за нашата си песничка "Светът е за двама", как си я слушахме в квартирата и припявахме заедно. Как години по-късно я пеехме тримата - аз, той и Мими. Вечер като приспивам Веси, не пропускам да я запея.
dennis оздравявайте бързичко у дома. как е Арен?
Мила, страхотна почерпка, да сте живи и здрави!
Ави, как си?
Целувки на всички! Hug

# 265
 Grinning Добро утроо!
Казаното "Всяко чудо за 3 дни" се оказа вярно.Послушах съвета на Amaretto  Wink работи
Належах се,нагледах се на филми до среднощ...Днес за първи път от доста време насам съм сама в къщи.Всичко е подредено,но пък го няма онзи дух.Интерестно как бързо се свиква с присъствието на малкият човек и реорганизирането на програмата,че после чак се чудиш как си живял без него.Арен е в Пловдив при баба и дядо.Замина видимо доволен.Разбрах от майка ми,че бил в голяма еуфория да преоткрие играчките си,леглото...ходил по цялата къща и "подреждал "на ред гардеробите.Пазарували карайки любимата количка из Била.Вечерта преди лягане се е сетил ,че ни няма.Отварял вратите на гардеробите и викал :Моооони,Мони.../незнам дали ви казах,че така ме нарича...идва от мами,което явно е сложно за казване ,та се е получило Мони  Wink/ татииии.Но е спал спокойно.Ще издържи да ме дочака до понеделник  Flutter
Щастливка знам какво е усещането като изпратиш сестра си след кратък ,но интензивен престой у дома.Много са сладки юнаците.Червенокоско и Ичи си приличат толкова много.Страшни греещи очички,а Бобо като най-малък котарк и печен калпазан между тях.Много са сладки  Hug
bonne_esperance чакаме разкази за рая и новата къща  Hug ка реагира Мия като в видя при завръщането ви?
Целувки на всички благодаря за подкрепата Hug

# 266
Здравейте, сладурки Hug
Включвам се сега за кратко, само да кажа, че ако има сбирка?, няма да можем да дойдем. Вече трети ден съм хремава, ходя с маска в къщи, дано не заразя децата, че тъкмо малко са се позакрепили. Надявам се само с хремата да си остана и да не ме стигне гадния грип, аз ще му бягам бързо Wink. Миналата зима се разминах само с 1 хрема, дано и тази това да ми е боледуването.  Praynig
По-късно ще пиша пак, да сложа децата да спят. Ивето я взех сега наобяд, сутрин все е разстроена като стигнем градината, особено ако отидем точно, когато сервират закуската и няма време да си поиграе с децата. Затова днес има петъчен бонус, да си спинка в къщи! Heart Eyes

# 267
Мила, честита годишнина, макар и със закъснение. Да сте живи и здрави, все така влюбени, щастливи и заедно до гроб!!!

Най-хубавия ден-днешният. Най-голямата спънка-страхът. Най-лесното нещо-да се заблудиш. Най-голямата грешка-да паднеш духом. Коренът на всички злини - егоизмът. Най-хубавото развлечение-работата. Най-лошото поражение-отчаянието. Най-добрите учители-децата. Най-голямото щастие-да си полезен на другите. Най-неприятният недостатък-лошото настроение. Най-красивия подарък-прошката. Най-добрата защита-усмивката. Най-доброто лекарство-оптимизма. Най-мощната сила на света-вярата. Най-стимулиращия дар-надеждата. Единствената реалност-любовта.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 268
га, где... нищо не стана... днес имах проблем с нета и нямаше как са участвам в организацията - ама то май такаваи не е имало  Rolling Eyes В момента съм с пуловер под одеало, с треска и лек гърлобол...  ooooh! мисля вече да не броя физическите си неразположения през последния месец  Sad Мацки, не знам вече какво ми стана!
Щасливке, липсваше. Тримата юнаци са страшно умилителна гледка... Пожелавам ви по-често да играят заедно,а и майките им  Hug Ичи и Бобо вече си изглеждат направо връстници- някак бобо догони батко си  Heart Eyes
Денис, радвам се, че вече сте добре, а и че малкия тигър вилнее на воля в Пловдив. Все съм изморена за нон-стоп игри с Пако, а като го няма /както в момента/ ми е даже мъчно.
Бон Есперанс, получила си онова, което заслужаваш. Поивката звучи страхотно и е се радваме да споделиш подробности. От сърце пожелавам слънцето, което огря твоята улица, вече да не залязва никога  Hug Hug

# 269
Здравейте, момичета!

Благодаря на всички ви за пожеланията! Аз не съм оздравяла още, а въпреки, че отделих Сашко и той се разболя и сега е на АБ. Нищо иначе особено интересно.

Денис, радвам се, че сте се закрепили! Ирини, Цвети, бързо се възстановявайте!

Мила, честита ви годишнина на патерица! Нека любовта ви пламти с негаснещ огън!

Щастливке, големи сладури са братовчедите! По-често да се виждате ви пожелавам!

Марианка, радвам се за малката балеринка! Ще чакаме и снимки!

Бон Есперанс, страхотна почивка! Чакаме снимки от Доминиканската република и от новия ви дом! Разбира се, разказите на живо са за предпочитане!

Фибичка, да не би да сте в София и ние да не знаем?

Лека вечер и бъдете здравички всички!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 22:59 от Ави

Общи условия

Активация на акаунт