Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с дати и символи?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с дати и символи?
Публикацията представлява списък с дати и символи, които се свързват с бременни жени от различни градове. Символите като :preggo: и :pacifierrr: вероятно се използват за обозначаване на пола на бебето или други аспекти на бременността. Всеки ред включва потребителско име, град и символи, свързани с бременност и пол на бебето.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
Препоръките относно мазилата и витамините по време на бременност могат да варират. Някои майки съобщават, че са получавали витамин А от своите гинеколози, докато други изразяват опасения относно потенциалните неблагоприятни ефекти. По отношение на мехлемите някои майки споделят положителен опит с бадемoво масло и препоръчват консултация с фармацевт или специалист за избор на подходящ продукт за стрии.
-
Какви са преживяванията на бременните жени с косата и ноктите им?
-
Каква е таблицата, спомената в публикациите?

вие имате ли по дълги периоди в които не го усещате ? 

едва издържах 10 часа да го видя - е съвсем нищо си му нямаше , лежи си и не помръдва а аз си изгризах ноктите 
Точно така margarete! И аз вече нищо не чета, освен това, което ми е любопитно 
Много съм щастлива, още повече, че стана съвсем неочаквано и бързо. Бяхме се настроили за офанзива в търсенето през април, когато повече докторанти защитават и освобождават, но и сега се намери една. Засега сме единствените кандидати, пък да видим, до седмица-две ще знаем със сигурност и почваме и ние спешен ремонт и пренасяне! Чак ми дожаля за китното ни таванче, което с толкова много любов сме си направили, но няма как - трябва повече пространство за бебо!
Ако не бяхме си избрали име, щях доста да се замисля за този вариант, защото наистина е много сполучлив
Това значи, че аз трябва да се разправям сама с майстори и всичко, понеже искам да е готово навреме! При това трябва да пътувам често (да не кажем всяка събота и неделя) до К-к и обратно
Дано бебето продължи да харесва влака както досега, иначе има да си чакам къщата да стане през септември....
Та, бяхме си харесали това име - Катерина, но май засега ще оставим избора за след време на пълна импровизация. Тъй като аз избрах името на Константин, сега много искам съпругът ми да има крайното решение за името на нашето момиченце. Смятам, че така е справедливо. Може дори да не е с К, може съвсем друго да е. Сигурна съм, че той ще избере име, което и на мен много да ми хареса!

по принцип гледам много да не се вглеждам и вживявам, но за първи път така ми се случва толкова дълго да не го усетя