ЮЛСКИ БЕБЕШОРИ '08 (тема 28)

• 12 647
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
миии, щото беше в списъка....сега видях корекцията...както и онази девойка, ужасената ли, как беше там.

Аз като го гледам този списък... много хора не влизат изобщо и само фигурират... ама ако четат? Не знам, списъкът има нужда от прочистване, обаче няма как със сигурност да се знае за всеки по отделно и ще си седи така май...

И аз питам къде е Дуци? Последно четох, че Пепи е болен, дано да е добре вече.

# 196
Честита девойка на Сисони   bouquet Браво, признавам че мъъничко завиждам Wink

Е може да ти стане снаха някой ден знаеш ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Ама ти да бъдеш добра свекърва ей

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 13:56 от sisoni

# 197
миии, щото беше в списъка....сега видях корекцията...както и онази девойка, ужасената ли, как беше там.

Аз като го гледам този списък... много хора не влизат изобщо и само фигурират... ама ако четат? Не знам, списъкът има нужда от прочистване, обаче няма как със сигурност да се знае за всеки по отделно и ще си седи така май...

в другата ми отчетна го решихме въпроса - обявява се предварително прочистване на списъка Simple Smile който само чете, се обажда, че само чете и така Simple Smile  някоя и друга мама изпищява, че не се вижда в списъка след неколкомесечно отсъствие и я вкарваме обратно там. Ама има и такива, които все нямат време за форума, ама иначе имат претенции да се видят в списък/което аз лично не разбирам/.
Това не е важно де. важното е всички да са здрави.

# 198
  • Сливен
Пумичка ,честити рожден ден!
Аз също спортувам,по- малко тичане  и 30минути велоергометър.Това обаче не пречи да съм +7кг.,но  вървя с 2-3 кг. по малко от миналата бременност.Понякога ,когато се сетя правя упражнения за перинеума и коремната мускулатура , защото при кихане 1-2 пъти имах изпускане . За първи път и аз да се покажа ,снимки на мен и от рождения ден на детето.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228882;
Агата,  имам въпрос към теб относно козметиката на Орифлейм, но ще ти пиша на лични.
 Pearly ,аз със сигурност всеки ден ви изчитам ,но не винаги пиша .

# 199
  • Варна

Ама ти да бъдеш добра свекърва ей
Най -добрата, взехме момата ..вече ,ади готово ... Mr. Green Crazy Crazy
Във Варна повече моми гледам ще имате .., ще има избор детето ... Laughing

# 200
в другата ми отчетна го решихме въпроса - обявява се предварително прочистване на списъка Simple Smile който само чете, се обажда, че само чете и така Simple Smile  някоя и друга мама изпищява, че не се вижда в списъка след неколкомесечно отсъствие и я вкарваме обратно там. Ама има и такива, които все нямат време за форума, ама иначе имат претенции да се видят в списък/което аз лично не разбирам/.
Това не е важно де. важното е всички да са здрави.

Как беше? Жз Laughing

Мислех си за подобно нещо, но аз лично не смея да повдигам въпроса (то пак го направих индиректно), за да не ме обявят, че се правя на директор или нещо такова, то кой знае как може да се интерпретира. Но ако повече хора са съгласни с подобно прочистване, нямам нищо против.

marieta_78, то горе (над темата) се вижда кой чете по принцип. Скритите потребители са много малко. Става въпрос за хора, които изобщо никакви ги няма от началото...

# 201
Пърли, аз съм съгласна с идеята за прочистването на списъка Peace. Отдавна си го мислех, но реших, че така или иначе списъка ще се прочисти като започнем да раждаме и сменим подфорума на Отчетни Wink

# 202
Пимичка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЛЮБОВ И НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЧЕ ПРЕЗ ЮЛИ!  bdbaloni

Честито и на мамите, разбрали пола на бебоците си   bouquet

За секрета - и на мен само веднъж ми взеха, още на първия преглед, заедно с цитонамазка, даже каза че имам някаква бактерия май, но тъй като течението ми не е чак много обилно и няма мирис и парена, каза че по-нататък щял да я лекува. И тогава ми каза, че шийката на матката е ок и оттогава повече не ме е преглеждал вагинално, а последните консултации бяха само с акушерката, докторът дори го нямаше, не ме е гледал на ехограф и сега не знам, дали всичко е наред  newsm78, надявам се да е така  Praynig, но другия път непременно ще питам.
Аз също съм на мнение, че и количката и слинга си имат своите удобства и смятам да ги използвам и двете, но мисля да си купя от тези готовите, които Бухтичка показа. Иска ми се сякаш и портбебе, но още не съм решила каква количка ще си взема и ако има някое съвместимо с нея, ще си купя, ако не - без него ще мина.
Относно епидуралната упойка - и аз се чудех, като ти сложат този катетър в гърба как лежиш после  Thinking, не ти ли пречи?

Стискам палци всичко с Пухчо и бебчето й да е наред  Praynig Praynig Praynig

И лек ден на всички.

# 203
Мариета, видях и ти отговорих!

# 204
  • София
Пумичка, честит рожден ден! Бъди жива, здрава и много, много щастлива!

Момичета, вие представяте ли си какво ще стане, ако всички 148 мами решат да се изкажат по два пъти примерно дневно newsm78. То няма да има изчитане!

Относно упойките - аз съм раждала нормално със спинална анестезия; мисля, че така се получи, защото не можаха да ми вкарат катетъра за епидуралната - нещо такова се получи. Та аз нищо-нищичко не съм усетила - все едно бях на почивка след като ми подейства упойката. Лежах си и си гледах наоколо как пищят другите. Нито болка, нито контракция - нищо. Правех каквото ми кажат - като кажат напъвай - напъвах. И така.

Аз също искам да ходя на обучителни мероприятия, но ще стане май месец, като изляза в болничен. Като гледам в сайта на списание 9 месеца каква е програмата за март - ами то през ден има нещо някъде. Искам да попитам на тези дни на отворените врати може ли да идват и татковци?

А във връзка с болничните - и аз нещо не разбирам защо е голям проблем да се издаде болничен от друга дата, различна от датата на консултацията! Проверки имало - ами хубаво, да дойдат да ме видят вкъщи! Аз като отворих дума на моя АГ за болничен и той като почна да ми обяснява, че те сега всички искали, за да си ходят на село. Викам му, аз нямам село, тук ще стоя. От датата на консултацията, това е!

Не знам да се хваля ли или да се оплаквам, но съм качила само 2 кг.

Хайде, хубав следобяд от мен!

# 205
  • Варна
Здравейте, момичета!
Честит рождене ден на пумичка!Желая й здраво и усмихнато бебче.
И мен са ми правили само един вагинален преглед досега в четвъртия месец, но мисля че щом няма нещо обезпокоително и изследванията са наред не е добре да се прекалява с това.

# 206
Мила Мариголд не  приемай изписаното по долу като упрек,просто искам да не се създава грешно впечатление у другите!Това ,че не са успели да ти сложат катетъра не значи че си била със спинална упойка!Упойката ти пак е била епидурална но с еднократно въвеждане на лекарството и без екстрите за допълнително обезболяване в следващите дни!Дори така се постига достатъчно добро обезболяване което трае около 2,5-3 ччаса достатъчно до самото раждане!Както казах при спиналната упойка има пълна парализа от кръста на долу и нормално раждане е невъзможно,първо защото спират контракциите и второ защото не можеш да си контролираш мускулите! Peace

# 207
Здравейте отново!
Аз се сетих да ви питам нещо, което може би сте обсъждали и предварително се извинявам, дано да не досадя. Blush
Понеже ще раждам в Шейново (а докато лежах в патологичното отделение рзбрах, че там бебетата целодневно са отделени от майките, освен когато им ги водят за кърмене) се чудя дали поне в т.нар. ВИП-ове няма възможност бебето да е с майка си през цялото време? Много е ужасно това с разделянето! Направо сърцето ми се късаше по цяла нощ да слушам бебчетата как плачат!  Sad

# 208
Да, обикновено за секциото се използва спинална. Не се усеща абсолютно нищо. Наистина не знам как може да се роди нормално със спинална упойка. А за епидуралната до колкото знам все пак има някакъв усет останал.

# 209
Момичета, вие представяте ли си какво ще стане, ако всички 148 мами решат да се изкажат по два пъти примерно дневно newsm78. То няма да има изчитане!

Ми те не са толкова Simple Smile А и не мисля, че това точно ги спира да се изказват. Едва ли се въздържат да пишат само, за да дават реда си на другите и да не се пълни темата. Лимит няма, има свобода на словото, нали така... Simple Smile Просто всеки пише колкото и ако има нужда и ако някой има нужда само да чете, без да казва нищо - никой не възразява и не го упреква.

Както и да е, не пипан списъка както може да се забележи.

Общи условия

Активация на акаунт