ЮЛСКИ БЕБЕШОРИ '08 (тема 28)

• 12 641
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Привет на всички  Hug имам голямото удоволствие да се включа писмено отново след няколкомесечно отсъствие. Изглежда го правя точно навреме преди да се актуализира списъка. Не мога да кажа идеята дали е добра или не. Лично на мен ми се наложи да си стоя вкъщи и да лежа, отделно от това не сме си пуснали интернет вкъщи, защото ще се местим и поради това нямах възможност да пиша. Успях да изчета само няколко от многобройните теми когато се докопвах до интернет, които се изписват страшно бързо. За оргомно мое съжаление пропуснах и 2 от срещите на Варненските мами Sad Засега съм на работа и имам възможност да пиша, но не зная дали няма да ми се наложи пак да изляза в болнични.
Ето и някои новости при мен ако някой все още го интерисува. Бебенцето е добре и е момиченце, ако искате сменете биберона с розов. Имам по няколко контракции на ден съпроводени с лека болка и докато четях сега се уплаших да не ми се скъси шийката.
Пепита втърдяването на матката е контракция дори и неболезнена, а не е резултат от движението на бебето.
Данибон и аз си спрях сама Магнерича, болките започнаха наново и пак го пия. Наскоро се опитах да намаля дозата от 3х1 на 1х1 и контракциите пак започнаха, сега го пия 2х1, а когато се наложи 3х1+нош-па.
Вчера бях на ЖК и си прекратих болничния, а доктора хубаво ми се накара. Опитах се да обясня, че ми се налага да се върна дори само за един ден за да си подпиша допълнителното споразумение за увеличение на заплатата, което е важно за обещетението за майчинство, но той само още повече се разпали и взе да ме пита кое било по-важно работата или бебето, парите или бебето. Стана ми толкова криво, че ми идваше да  Cry Всъщност беше нещо крив и си го изкара не мен, което не го оправдава да се дъжи така с бременните, като си е избрал такава професия. Не ме гледа на ехографа, вика ме днес, че вчера бързал, но след това отношение се чудя дали да отида и дори дали да не го сменя. Влагалищен секрет досега не ми е пускал, за шийката на матката нищо не е казал. Не съм особено доволна от ЖК - и аз мога да се тегля, да си меря кръвното и корема  #Cussing out
sisoni честито момиченце   bouquet знам, че и двете искахме първото да е момченце, но нищо да се надяваме второто да е  Wink

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 14:57 от Kisa05

# 211
Пърли, мерси за оцветяването. Ама гледам, че вместо щъркели слагаме биберони..пък защо започнахме да ги наричаме щъркели...и аз по инерция без да гледам. Мързи ли ви да ги сменим наистина с щъркели, много са елегантнички и сладки /сега не ми се отаварят иконките да ги постна/

# 212
   Пуми4ка,4естит рожден ден  newsm59  bigdance2  party023    желая ти ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ и ЗДРАВЕ и лятото да роди6 бърzо и беzпроблемно  Grinning
  Про4етох какво се слу4ва с Пух4о и бебенцето И  Cry Ужасно е това.Ужасно не6то трябва да преживее таzи жена. Моля се zа нея и zа бебето.
  Влеzнах във форума,zа да споделя не6то,но като про4етох zа таzи трагедия,вси4ки мои простотии се обеzмислиха.Толкова ми е мъ4но zа тях ...

# 213
  • София
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания Heart Eyes
Да ви се връщат  Wink

Да кажа и аз за вагиналния секрет. Първият път като дадох в края на третия месец имах ентерококи и затова сега пусках пак. Този път съм чиста и мисля чак в края на април да си пусна. Кръв също съм давала само веднъж досега. А шийката на 3Д се вижда най-добре, но и на обикновен ехограф мисля, че може да се провери. На мен не са ми я мерили Thinking, но пък казват всеки път, че е ок.
Ох, като чета такива теми като тази на Пухчо и ме хваща параноята дали ще успея да износя бебето... Shocked
Стискам палци Пухчо да има късмет Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig

# 214
  • София
 Peace

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 16:02 от ToHu_79

# 215
         Здравейте и от мен!
    Честит рожден ден Пумичка!  bouquetЛеко бременеене и много усмивки!
    На мен също не са ми вземали влагалищен секрет досега и започвам да се притеснявам,защото имам доста обилно течение.В началото на бременноста акушерката ми каза,че трябва да се направи,само че аз тогава бях със зацапване и така си остана.Повече не са ми и споменавали в ЖК.
     А частния лекар при който ходя каза,че няма нужда.Миналия месец ми правиха цитонамазка,от която леко прокървих и се страхувам малко за влагалишния секрет.Имала ли е някоя от вас проблеми след взимането на секрета?Мисля на 31.03., когато съм на ЖК да питам дали ще ми направят.Дано да придобия смелост. WinkПроблема е нямам особено доверие на лекарката от ЖК.
      Относно темата за слинга и количките:мисля,че за кратко разстояние по-удобен е слинга,а количката за по-дълга разходка.

# 216
Тони, не се разстройвай Simple Smile Мисля, че идеята дойде от там, че има майки, които пишат в друга отчетна, поради промяна на термина, а някой са с други рег и сега пак пишат тук с новите си, но и старите седят в списъка.
Аз също мисля, че може да си седи така. Пък по-нататък като се родят бебетата ще правим нова отчетна Wink

# 217
Ieppe, доколкото си спомням (отпреди 2 години) във ВИП стаите може да си държиш бебчето при теб, по желание е Peace. Лошото в Шейново е, че ВИП стаите никога не достигат и ако не раждаш с планово секцио е почти сигурно, че няма да се доредиш до ВИП Crossing Arms.

Тони, съжалявам че си се разстроила, това беше просто предложение Hug. Ще ти кажа каква беше моята логика за прочистването на списъка. Може би съм прекалено черногледа днес и затова така си мисля, но има момичета, които са писали само по веднъж, колкото да се запишат и след това повече нищо. А аз всеки път като разглеждам този списък и се чудя наред ли е всичко при тях, какви може да са причините да не пишат, да не им се е случило нещо и други такива глупости Embarassed. Знам, че е тъпо, но като си помисля колко момичета отпаднаха от началото  Sad.  Затова ми се стори добра идея да се обяви това прочистване, за да може всички, които минават понякога през темата, да се обадят поне как са Peace. Иначе нищо лично към никой Hug Heart Eyes.

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 15:32 от Астарта

# 218
Здравейте мили дами!
Най-накрая успях да се впиша и аз. На работа съм отново и ми е невъзможно да ви пиша всеки път, но ви чета непекъснато като скрит потребител. Доста често ми се налага да прекратявам четенето заради някой колега или шеф, за да не ме виждат, че не си върша работата и затова съм скрит потребител. Mr. Green
Пухчо Hug
Имам един странен въпрос. Аз живея на 10-ия етаж и понякога, както се случи вчера например ми се налага да изкачвам по стълбите всичките тези етажи, защото видиш ли асансьора не работи. Та въпросите ми са следните: Има ли опасност за мен и бебчо? Могат ли да се появят контракции? Confused

Какво ще кажете за още една среща в най-скоро време?
И на мен не са ми взимали секрет до сега. Казват ми, че няма нужда.

# 219
  • София
Мила Мариголд не  приемай изписаното по долу като упрек,просто искам да не се създава грешно впечатление у другите!Това ,че не са успели да ти сложат катетъра не значи че си била със спинална упойка!Упойката ти пак е била епидурална но с еднократно въвеждане на лекарството и без екстрите за допълнително обезболяване в следващите дни!Дори така се постига достатъчно добро обезболяване което трае около 2,5-3 ччаса достатъчно до самото раждане!Както казах при спиналната упойка има пълна парализа от кръста на долу и нормално раждане е невъзможно,първо защото спират контракциите и второ защото не можеш да си контролираш мускулите! Peace

Не го приемам като упрек - образованието ми е икономическо, а не медицинско Grinning. Когато дойде време за магарето, от предродилна зала ме влачиха двама души под мишници, това не се ли брои за парализа newsm78. Освен това и вакуум използваха... Но аз наистина абсолютно нищо не усещах.

# 220
  • Сливен
Десита ,според мен не би трябвало да има опасност от изкачването на стълби ,още повече ,че ти ще ги качваш бавно ,а не за време  като на състезание ,а пък ако получиш контракции като се прибереш си почини .Без съмнение ще се запъхтиш ,но това е от факта ,че матката притиска диафрагмата. Всичко обаче е въпрос на организъм.

# 221
Леле... каква стана пак... Какво ви става, бе хора Simple Smile Никой не маха никого от списъка. Говорим си някакви съвсем бегли неща. Не се впрягайте от всяка глупост, която прочетете. Боже... затворено общество. Що за странна интерпретация?!

Сега остава да започна да се извинявам и за това, че ми се налага да лежа у дома и за разнообразие чета и пиша в темата?

НИКОЙ НЯМА ДА МАХА НИКОГО ОТ СПИСЪКА, МОЛЯ ВИ, НЕ СПЕКУЛИРАЙТЕ С ТОВА.

Моля ви, не търсете под вола теле, никой не се дели, никой не се заяжда, вземете се в ръце и не обръщайте внимание на всичко, което се пише тук. Пишете си каквото ви е на душата и недейте да се обиждате на всяка буква...

Нямам думи просто. И аз мога да се разстройвам и аз мога да рева. Какво си мислите, че желанието ми тези дни да се занимавам с темата и да правя последните няколко теми е просто прищявка? С това си ангажирам съзнанието, за да не се вманиачавам, че ми е лошо, не мисля постоянно за страха да не ми прилошее пак някъде. И се чувствам поне малко полезна на тези въпросни 148 мами.

А вместо това - упреци. Тони_79, изля си чувствата, надявам се да си по-добре. Сега аз плача.

# 222
АААААААААААА, не!!!! Пърли, стига бе човек. Не се впрягай и ти сега. Не е разбрала, че няма да се трият и се е разстроила. Хайде мир  Hug  Heart Eyes

# 223
Десита ,според мен не би трябвало да има опасност от изкачването на стълби ,още повече ,че ти ще ги качваш бавно ,а не за време  като на състезание ,а пък ако получиш контракции като се прибереш си почини .Без съмнение ще се запъхтиш ,но това е от факта ,че матката притиска диафрагмата. Всичко обаче е въпрос на организъм.

Благодаря ти! Сега съм по-спокойна. За съжаление обаче довечера след работа най-вероятно отново ще ми се наложи да изкачвам тези стълби, защото едва ли някой ще оправи асансьора.  #2gunfire

И забранявам на който и да било да се разстройва Mr. Green
Горе главата момичета и мислете само позитивно  bouquet
Аз също доста често се разстройвам за щяло и не щяло, но когато ви чета разбирам, че това е в реда на нещата и трябва само да сме горди, че ще дадем шанс на още един живот. Heart Eyes

# 224
  • София
И после защо все по-малко хора пишат в темата и остават едни и същи Confused Ами, ето ....историята със списъка е поредното обяснение. Чел, недочел, ама...да каже Crazy
 Аз лично повече никога няма да си позволя да споделя мнение, ще излагам само факти... тъпо е, но ми писна все някой да ме е разбрал погрешно, все някой да се е засегнал, да е решил, че се зяждам newsm78 И недоумявам защо когато цитираш някого, той не схваща, че го правиш, за да има връзка между изказванията, нещо като диалог, а не защото точно с него, лично, искаш да се сдърпаш Rolling Eyes Просто чувствителността на някои бременни ми идва в повече Tired

Та, като стана дума за факти - споделям, че мене пък ми беше гадно от катетъра на епидуралната. Усещах го и не можех спокойно да лежа по гръб. Едвам изтраях да ми го махнат на следващия ден.

Общи условия

Активация на акаунт