Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде предлагате да бъде следващата среща?
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
Какви са препоръките за обличане на бебета през лятото и какво е подходящото облекло за летните бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде предлагате да бъде следващата среща?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
-
Какви са препоръките за обличане на бебета през лятото и какво е подходящото облекло за летните бебета?
Препоръчително е да обличате бебетата с бодита с къс ръкави и по-леки до средно тежки дрехи, като същевременно имате предвид, че дори през горещите месеци те трябва да бъдат защитени от слънцето. За летните бебета се препоръчва да носят памучни гащеризончета, бодита с къси ръкави или потничета. Завиването с памучна пелена е подходящо, а за разходки се препоръчва само памперс и едно боди. Важно е да избягвате прегряване и дехидратация, като ги предпазвате от пряка слънчева светлина и им предлагате вода за пиене.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какво е мнението за кърменето след цезарово сечение?
имам голямото удоволствие да се включа писмено отново след няколкомесечно отсъствие. Изглежда го правя точно навреме преди да се актуализира списъка. Не мога да кажа идеята дали е добра или не. Лично на мен ми се наложи да си стоя вкъщи и да лежа, отделно от това не сме си пуснали интернет вкъщи, защото ще се местим и поради това нямах възможност да пиша. Успях да изчета само няколко от многобройните теми когато се докопвах до интернет, които се изписват страшно бързо. За оргомно мое съжаление пропуснах и 2 от срещите на Варненските мами
Засега съм на работа и имам възможност да пиша, но не зная дали няма да ми се наложи пак да изляза в болнични.
Всъщност беше нещо крив и си го изкара не мен, което не го оправдава да се дъжи така с бременните, като си е избрал такава професия. Не ме гледа на ехографа, вика ме днес, че вчера бързал, но след това отношение се чудя дали да отида и дори дали да не го сменя. Влагалищен секрет досега не ми е пускал, за шийката на матката нищо не е казал. Не съм особено доволна от ЖК - и аз мога да се тегля, да си меря кръвното и корема 
знам, че и двете искахме първото да е момченце, но нищо да се надяваме второто да е
желая ти ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ и ЗДРАВЕ и лятото да роди6 бърzо и беzпроблемно 

, но пък казват всеки път, че е ок.

Мисля, че идеята дойде от там, че има майки, които пишат в друга отчетна, поради промяна на термина, а някой са с други рег и сега пак пишат тук с новите си, но и старите седят в списъка.
.
. Освен това и вакуум използваха... Но аз наистина абсолютно нищо не усещах.