Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 366
  • 951
  •   1
Отговори
# 585
За козунака аз още преди 10 дни подпитвах и се надявах Лео да измисли нещо, тя къде изчезна между впрочем ?

Тук съм, ама съм ни напред ни назад и си трайкам  Laughing
За козунак честно казано не се сещам още нищо.От тестените съм правила само кекс, но ако му се добави есенция козунак може и да излъже някой  Whistling Whistling Whistling

А не е ли по-лесно 1 ден да хапнем 1 парче козунак. И Хасан е човек.
Аз лично седмицата преди Великден, ще съм стриктна и после, ще хапна козунак. Айде сега. Не, че го обичам де.

# 586

Подкрепям! Hug
Верно и Хасан е човек Simple Smile

# 587
Взе ли си трици, Мамицеее?
Да ти обясня ли къде се намира аптеката?
Ама то аптека ли е?
не съм бе. До сега се разправях с някакви служебни глупости.
Кажи къде е?
Аптека е, да.
Кат застанеш с гръб към Зимния, отпред ти се пада пазарчето.Хващаш улицата от дясно и на 20 метра в блока е аптеката. Peace
Сори, че сега ти отговарям Blush

# 588
  • Пловдив
Дулсинея, честно казано не виждам кога си правила трета фаза  newsm78 Свалила си до януари 15 килограма, следва 150 дена трета фаза, а сме все още април  Thinking Добре дошла при нас де   bouquet
Аз за козунака - просто Великден, както по Коледа и Нова година за  10 дена минавам в 3 фаза да мога да го опитам законно.
Присила, много ценна информация   bouquet Но момичета, на първа страница съм написала най-най-важното свързано с режима, дори съм съкратила много неща и сме ги написали в блогсайта. Просто няма достатъчно място за всичко. И така си е много ,много претоварена, облекчи се все пак с таблицата, която благодарение на Куки е в линк, но пак си остава много дълга. Както кажете, ако настоявате ще сложа инфото там. Аз лично предлагам да го сложим в блогсайта и да дам линк към него. Но последната дума е ваша.
Сега пак за прословутото какао. Тъкмо щях да пиша какво  е количеството, което Дюкан разрешава в рецептите си и видях че е 1 лъжичка, предполагам чаена. А отново да повторя колкото и натурално да е предложеното от Аби е 5-6 супени лъжици, които са много за нас. Извинявам се че отново повдигам въпроса. Аз също съм дала рецепта за крем какао с една лъжица за цялото семейство в рецептите и досега ми се струваше, че е прекалено много и не дотам режимно  Embarassed А за такова количество ... Но вие си преценяте, всеки си знае какво да яде и как да си спазва режима. Обещавам това да е последната намеса за какаото от моя страна и че няма изобщо да го спомнавам повече. Лично за мен то си е нережимно.

# 589
  • Пловдив

Подкрепям! Hug

Танич, ти с твоите 55 кила може и 10 кила козунак да изядеш  Mr. Green

# 590
Аз за козунака - просто Великден, както по Коледа и Нова година за  10 дена минавам в 3 фаза да мога да го опитам законно.
(

Ето го решението   bouquet

# 591
Благодаря на всички момичета за поздравите.
Лично аз през тези 10 месеца се чувствам отлично и нямам никакви оплаквани, напротив - регулирах кръвното налягане и изчезнаха болките в ставите. Имам около десетина много близки приятелки ,които ме последваха и те също се чувстват отлично. Някои от тях имаха сериозни здравословни проблеми /кръвно, висока захар и холестерол/, които при всички се повлияха в положителна насока и лекарите им ги поздравяват за това.Написаното се отнася за жени на възраст 50-60 години.

# 592
Здравейте момичета Grinning! Много ви се радвам на всичките, досега само ви четях но реших и аз да се разпиша.
Така започнах от понеделник /31,03,08/ режима/защото това за мен не е диета/ от 58кг сега съм 55кг тоест за пет дена -3кг. Добре се чувствам, според Дюкан трябва да съм 54кг, но на мен ми се виждат твърде много за моя ръст 160см.
Тази вечер сме на Рожден ден и се чудя дали мога да почна от тази вечер ПЗ или да си изкарам само на мръвка и от утре newsm78.
Надявам се да ме приемете във вашата дружинка.
Сутринта си направих за закуска от бухтите, моя мъж ги опита и ми вика "Защо не направи повече и за мен?" Joy Май и той ще се включи в режима, но да видим.

# 593

Подкрепям! Hug

Танич, ти с твоите 55 кила може и 10 кила козунак да изядеш  Mr. Green

Мерси, Вещи, и аз те обичам Hug
А за блогсайта си абсолютно права! Така е по-добре. да има линк към това инфо. За инфото на Пресила говоря.
Ама нали съм руса и не се сетих за това Simple Smile

# 594
Блондинка, благодаря ти, мила!  Hug Heart Eyes Мъжът ми си ме слуша и си ми е много добричък.  Heart Eyes
Миша97, бързо да се оправя детенцето!  Praynig Hug Браво! Със сигурност изглеждаш чудесно и напълно заслужаваш комплиментите, които получаваш!  Hug
Дулцинея, спокойно можеш да си минеш в 3-та, според мен или да караш 2/0.  Peace А, както и Вещи ти е казала, явно си пропуснала най-съществената част - 3-та фаза и затова започваш да качваш.
Алекс М, добре дошла и успех!   bouquet

Лека вечер и приятни почивни дни на всички!  Hug Heart Eyes

# 595
Иаз не исках да се заяждам,ама...
както си ядях риба тон от консерва се замислих ... дали ако я изсипя в чинийка ще е режимна  newsm78
и дали да се хваля всеки ден,че посещавам тоалетната  newsm78 ...
newsm53 newsm10 smile3503 Joy Joy Joy

# 596
Здравейте, мили момичета. Направо сте страхотни.  bouquet
Чета ви от самото начало, винаги успявате да ме развеселите, много сте готини. В началото ви четях от любопитство, но скоро реших и аз да се присъединя към вас. Резултатите на мои приятелки са просто смайващи.
И така висока съм 168 см. и тежа 60 кг. Преди две години бях 54 кг. Според теста трябва да съм 60, което за мен е странно. Вече трети път правя 5/5, като първия път свалих 1,5 кг. и като включих зеленчуците си ги качих. Пак направих 5/5 и свалих 1 кг. и после пак със зеленчуците си го качих. Сега го правя трети път, но направо се отчайвам. Мислех да го спра режима, но като ви чета и пак продължавам. Можете ли да ми дадете съвет какво да направя. Все пак като бях 54, даже 57 кг. си изглаждах супер. А сега не мога да помръдна. Посъветвайте ме как да видя пак петичката.
Целувам ви всички   Heart Eyes

# 597
newsm78 аз ще се въздържа от изкушението, щото............. направо няма да спра с една доза............. Embarassed
Бачи, ама той изобщо не е хубав бе, душа. Понеже какаото е нискомаслено и черно - горчи. Понеже няма масло - не става достойно гъст. Така че, не му се изкушавай. Ако пък трябва, ш'ти направя една паЧаЛинка с пр. мляко, ш'ти я донеса утре сутрин да закусиш и да се убедиш сама к'ъв е гаден.  Hug
Ми................ в 10 часа те чакам на Ц.гара  Wink

# 598
  • Варна
Аз лично предлагам да го сложим в блогсайта и да дам линк към него.

Съгласна съм, трябва да цитираш и източника   / вестника / , нямам впредвид  мен  Peace

То и аз май за Великден ще съм в трета фаза, защото ще пътувам някъде си и незнам какво ще се наложи да ям.

# 599
Присила  hahaha  hahaha Редактирах го.
Лео, а къде бих могла да намеря есенция за козунак? Потроших си краката да обикалям - няма и няма.
Вещи, аз слагам 4 лъжици и стават повече от 4 малки кафени чаши. Или го разпределям така на малки порции, че го обичам, или го скривам в дъното на хладилника и вадя само, когато трябва за намажа нещо. Процедирах така и когато не бях на режима.
Но иначе и аз се старая да ограничавам какаото. Дори "какаовото изкушение" го правя без какао - става точно като крем Дипломат.   Hug

Бачи, под часовника ли?

Общи условия

Активация на акаунт