БЕБЕТА ЮНИ 32 :-)

• 13 572
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
И мен ме боли пъпчето. То не толкова да ме боли де ама е много чувствително мястото. И смятам че не е заради пъпната връв ( и според мен няма общо между нея и нашите пъпчета) а по-скоро заради това че е някакъв белег и се разтяга много. Аз така си го обяснявам поне newsm78. Снощи и аз кукнах към 3:00 след поредното ставане до 00. Че и бебето събудих с въртелите си... Ама сутринта като тръгна нашия тати да се труди и заспах сладко сладко.
Русенски мами да не забравите да вземете фотоапарат и да ни се покажете после

# 286
Пожелавам на русенските мами да си прекарате много весело Hug И да качите снимки после да ви се порадваме Hug

И мен ми е много чувсвително мястото около пъпа.Моя пъп по принцип е вдлъбнат,но като забременях и още в 4 месец ми щтръкна,като копче е сега #Crazy.И така се е разтегнал,че си мисля че ще се отваори... Sick.Една приятелна ми каза,да внимавам да не си направя пъпна херния сега... newsm78 Ама как да внимавам по точно... newsm78 Нещо не я разбрах ...

# 287
Една приятелна ми каза,да внимавам да не си направя пъпна херния сега... newsm78 Ама как да внимавам по точно... newsm78 Нещо не я разбрах ...
.... и аз така като теб никак не ги разбирам тези съвети от серията ТЪПИ. Не знам как да внимаваш с нещо, което не зависи от теб newsm78....
Присъединявам се към групата с щръкналите кореми Peace
Относно сутиените за кърмачки-аз си купих един от един пазар в Младост за 5.00 или 5.50лв. Ако ми трябва още един вече знам от къде Mr. Green

# 288
E, ето, един разход ще си спестя!!! Ми то, като нямаш гърди, за какво ти е сутиен? Особено пък в болницата. Нали ще си джиткам по нощничка. Ама пък не може така да си спестявам разходи  Joy, ще взема да си купя някоя чанта. Там поне имам какво да тикам.

# 289
# 290

Сега да ви питам за пъпната връв  newsm78 По повод това, което обясни Катенцето... Добре де, тя пъпната връв не започва ли от плацентата? т.е. не е свързана по никакъв начин с нашия собствен пъп...  newsm78
Joy Joy наистина плацентата няма нищо общос нашия пъп а болките от пъпа са от преразтягане-там все пак тъканите са по-слаби.

Общи условия

Активация на акаунт