Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 520
  • 863
  •   1
Отговори
# 210
недей да се притесняваш.всичко е възможно.може да е гледала филм,да е сънувала,да е говорила с някое дете и то да й е казало нещо.ще видиш,че скоро ще й мине

Страх ме е да не е пророчество Shocked...ама може и да не разбера ,дали е Joy
Току-виж е новата Ванга.Едва ли.Просто е сънувала.
Вече добре ли е?

Не съм я виждал Grinning

# 211
Здравейте! Първо искам да кажа, че не обръщам много внимание на такива работи.Никога не ми са се случвали такива неща.Просто когато пътувахме за Гърция по пътя спряхме на една църква, да си направим снимки.Така предложи момчето, което ни караше.Всичко беше ок.Снимахме се и си продължихме по пътя.Когато извадих снимките всички си бяха ок, с изключение на една която ви показвам .Аз не и обърнах внимание, но майка ми е много запалена по такива неща.Когато видя снимката, тя веднага ми показа тия два женски силуета, които са над мен.Държа да отбележа, че снимката не е поправяна от мен(освен червеното заграждение), който иска да ми вярва и вижте в колко часа е направена.
www.snimka.bg потребител:liina парола:123456

Не знам за друго, ама ако кажеш, че никой не е вървял зад теб, с тези крака дето се виждат отзаде, ей тогава направо ще си замръзна от страх Laughing
Mамка му ама колко си наблюдателна (избинявам се но едвам се въздържах) толкова страници се изписаха за тази  снимка а чак сега се видяха още 2 крака.БРРРРРРРРРР за портокола отивам да си взема памперс нощес няма да мога да спя

# 212

Не знам за друго, ама ако кажеш, че никой не е вървял зад теб, с тези крака дето се виждат отзаде, ей тогава направо ще си замръзна от страх Laughing
Mамка му ама колко си наблюдателна (избинявам се но едвам се въздържах) толкова страници се изписаха за тази  снимка а чак сега се видяха още 2 крака.БРРРРРРРРРР за портокола отивам да си взема памперс нощес няма да мога да спя

Краката ги видях от първия път, но те са се получили, защото снимката е снимана без светкавица (за мен е така)... В миналата тема също се обсъждаше такава снимка, на която уж имало дух на дете, а то е един вид отразен образ на един от сниманите, защото на фотоапарата не му достига светлина и държи блендата отворена повече време... Ако искате ще дам линк към предишната снимка...

# 213

Mамка му ама колко си наблюдателна (избинявам се но едвам се въздържах) толкова страници се изписаха за тази  снимка а чак сега се видяха още 2 крака.БРРРРРРРРРР за портокола отивам да си взема памперс нощес няма да мога да спя

Краката ги видях от първия път, но те са се получили, защото снимката е снимана без светкавица (за мен е така)... В миналата тема също се обсъждаше такава снимка, на която уж имало дух на дете, а то е един вид отразен образ на един от сниманите, защото на фотоапарата не му достига светлина и държи блендата отворена повече време... Ако искате ще дам линк към предишната снимка...
дай де ,моля

# 214
Ето от тук се започва обсъждането на снимката...  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176062.msg6997019#msg6997019 

# 215
  • Canada
bluebear, вратата в десния горен ъгъл я виждам много ясно. В левия горен ъгъл обаче виждам нещо като средновековно легло, с покрив отгоре и прибрани завеси. по странното е, че отгоре върху "покрива" на леглото виждам полулегнала фигура, която като че ли иска да погледне какво има на леглото. Много интересно.

# 216

Не съм много съгласна, защото имам достатъчно такива снимки и "изместването" на кадъра не се получава по този начин. Виж само колко са ясни обувките, дори реално не повтаря "структурата" на краката на момичето, по-различни са.
За мен е по-скоро някой друг човек отзад, който се е " размазал" точно заради светкавицата. Ама нека авторката да каже.

# 217
  • Пловдив

Не съм много съгласна, защото имам достатъчно такива снимки и "изместването" на кадъра не се получава по този начин. Виж само колко са ясни обувките, дори реално не повтаря "структурата" на краката на момичето, по-различни са.
За мен е по-скоро някой друг човек отзад, който се е " размазал" точно заради светкавицата. Ама нека авторката да каже.
как пък видя какви точно са обувките  ooooh! newsm78

# 218
Искам да ви разкажа какво се случи на майка ми в петък вечер (18.07.2008). Преди това искам да кажа,че се случва за пръв път и тя не е човек,който вярва духове,призраци и тем подобни,но след тази случка е много изплашена Sad
Майка ми работи в помпена станция в завод в гр.Девня.В петък беше нощна смяна и на следващия ден,като се чухме ми разказа за случката. По принцип тя е сама в една стая,където през малките часове на нощта от време на време си полягва за някой друг час.Та въпросната вечер,тъкмо провела някакъв разговор с колега по телефона и решила да си полегне за малко.Нито е била сънена,нито чак толкова изморена.Просто загасила и легнала.Не минали и 10 мин. и изведнъж започнала да чува много силно мъжко хъркане на една ръка разстояние от главата си.Стреснала се и понечила да стане и светне,за да види от къде идва това хъркане,но тялото й било сковано.Не можела да помръдне и само съзнанието й работило.Така се мъчила в продължение на минута,след което хъркането изведнъж спряло и тя почувствала сякаш нещо излиза от нея и я освобождава.Станала,светнала,но в стаята всичко си било нормално. Странното е,че от два дни насам майка не спира да мисли за тази случка и не се чувства добре.В събота са подали с баба ми и се прекръстили пред иконата,но аз се притеснявам и искам да знам,дали на някой му се е случвало нещо подобно.

# 219
Ааа, не! Спирам да влизам в тази тема.  newsm43

# 220
  • Пловдив
bluebear , я виж снимката сега и кажи кое какво е по тази тераса. Белия силует ми прилича на найлонова торбичка поставена в/у някаква етажерка или друга подобна стойка закачена за стената на терасата. Наистина снимай я тая тераса на светло, за да можем да сравняваме.  Друго какво виждате на снимката сега - позволих си да я изсветля, че иначе нищо не виждах.

Момичета да ви имам въображението Wink с най искрена завист го казвам.

п.п. и аз да кажа - много си сладка.

# 221
Уффффффф и аз се пъна  поне един образ да изникне във въображението ми ,но не ми се отдава.Това отляво го оприличавам на закачалка.Отгоре може би има торбичка, а отдолу /по-тъмното,в черно което е/го оприличавам на закачена дреха.

# 222
  • софия
значи от дясната страна на снимката е стената на блока или там балкона,не знам как да се изразя.. обаче има една малка подробност значи от лявата страна на снимката така е снимано че другата страна на балкона не се вижда,много е далече,на снимката я няма а така изглежда сякаш има горе в ляво ъгъл!а няма откъде да се вземе!снежи това с леглото и завесите и легналата фигура не бях забелязала сега ще погледна..няма как силуета да е пликче!няма откъде да се вземе първото което е,на балкона,на простора нямаше нищо а и не си пера пликчетата а и как на 5-тия етаж ще хвърчи пликче примерно!това което се вижда през силуета би трябвало да е сградата отсреща..странно ми е защо изглежда така .. в смисъл.. би трябвало повече светлини да има защото все пак е вечер... ще гледам днес да се снимам по същия начин на терасата само че като е светло и ще сравним..

# 223
Ааа, не! Спирам да влизам в тази тема.  newsm43
Аз се каня така от 100 страници насам. Обаче пусто любопитство...
Блубеър, съвсем се обърках с твоята снимка. Надявам всичко да е било игра на сенки и предмети и зад теб да е нямало нищо обезпокоително!  Praynig А ти по какъв повод се снима там и кой те е снимал? И кога?

# 224
  • софия
ами снимах се сама миналото лято,вечерта.. не знам защо ми хрумна да се снимам точно там на вратата на балкона.. и аз много се обърках но много пъти съм се чудила защо така се е получило.. убедена съм че нямаше нищо закачено на простора.. а да е пликче дето хвърчи.. малко трудно на 5-тия етаж.. сега опитах да снимам по същия начин но понеже фотоапарата не е при мен пробвах с уеб камерата ама нещо не стана..

Общи условия

Активация на акаунт