Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 20-та тема

• 51 033
  • 367
  •   1
Отговори
# 75
Labrex
Цитат
Само че добавих и парченца ананас, ще видим дали съм я развалила или е станала по-вкусна. 

Марински
Цитат
Ще чакам отzиви с интерес. Аz имах малко малини в хладилника и се чудех дали да не ди сложа е крема, но не посмях на своя глава.

За вкусно - много вкусно е, даже си мисля, че следвашия път ще сложа и вишнички, ягодки, малинки и каквото се сетя, мисля, че и ядки ще и ходят. Сложих ананаса не в крема, а така - наръсих между парченцата. Само дето малко трудно се режат гладки парчета после, нали е като вулкан,  и по тоя повод племенникът ми каза, че тортата не била Рошла, а ТРошла! Joy

Следващия път мисля да я оформя като кръгла торта в тортена форма, може би ще е по-лесно да се реже гладко.

# 76
  • сред люляците
Krische, звучи много вкусно и ароматно! А аз попитах за рецептата точно защото много добре ми се върза копър с пъстърва Laughing Задължително ще пробвам. Благодаря  bouquet

dorchester, много хубава питка  Peace По-често ще те очакваме  bowuu

Smiley* , и твоята рецепта звучи вкусничко и интересно. Благодаря!

labrex ,чак при мен замирисаха твоите хлебчета!

От мен сега Шоколадови бисквити Трюфел

# 77
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
днес обяда:

мисо супа с налични зеленчуци

веге вариант - морков, брюкселско зеле, яйце, шийтаке и муер гъби, удон спагети

месоядният вариант: като горе, но с пушена шунка  Wink

за вечеря:
салата от ряпа, морков и ябълка с пикантен млечно-сметанов сос

фокача Crazy с хрупкава коричка и сочна среда  Mr. Green

десерт:
киви със сметана  Mr. Green

# 78
  • На плажа
Здравейте момичета,нищо нямам за показване,че само обикновенни манджи готвя напоследък,но вие сте страхотни  bouquetНикъде не видях рецепта за този щолен.Само купешки съм яла и много го харесах,затова смятам за коледа да си направя домашен.Продължавайте в същия дух  Hug

# 79
   О,тези изглеждат страхотно! Hug
   Мисля,че Лабрекс преди време представи някаква подобна рецепта..... newsm78

# 80
.........Никъде не видях рецепта за този щолен.Само купешки съм яла и много го харесах,затова смятам за коледа да си направя домашен......

tina1801, ето рецептите за щолен и други коледни и новогодишни изкушения.   bouquet

# 81
Дорчестър, какво потупване бе жена. Ама ти си за цяла бухалка бе.  fightЩо се криеш така.  newsm56 Питката ти е чудесна. И рибката отгоре е красива и оригинална и лъскавина чудесна, сега да имаше и да си хапна  Hands Clap.....ама не даваш.

Ста, тя тая снимка е много гадна, ама я сложих за да покажа идеята. Таз година като го сготвя се надявам да го снимам по убаво. Иначе аз го писах някъде. Ей сега отивам да го диря и ще се върна да ти го кажа. Уффффф намерих го. Ето ttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=342528.30

Лабрекс, ти с тия ароматните питки, направо убиваш всяка воля в мен. Толкова обичам такива, пък и като си ги намажа отгоре и с чесън на прах и други подправки...... не, не, не ща да ги виждам дори, ама си една изкусителка. Ти ядеш ли всички неща дето ги готвиш, или само ги готвиш за другите? Аз просто само 1 месец да ям такива неща и съм неспособна да минавам през вратата. Малко силно казано, но си ставам една шишка. Как се справяш ти, ума нямам.

Ето я Асето, тя си се храни правилно, както винаги – никви мазнотии, никви вредни въглехидрати, и са си подредени и напудрени, както си трябва. Стилна и просто Тя.

Аз до преди малко правих линцеровите сладки и сега подвивам крак, ама ще ги пусна в коледната тема, а тук само пиленцето, дето го хапнахме за вечеря и салатка, която е като тази дето снимах преди няколко дни с домати, краставици и КУРКУЛА  hahaha(рукола)както казва мойта малката 4470

# 82
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ето я Асето, тя си се храни правилно, както винаги – никви мазнотии, никви вредни въглехидрати, и са си подредени и напудрени, както си трябва. Стилна и просто Тя.

де да беше така Tired
вчера се наложи да ям пица Crossing Arms
свекърите не са много по здравословното ядене Wink
днес малко разпускам с яденето Mr. Green

# 83

Грозноватичка е Embarassed, но като за постна толкова...
  А дали е вкусноватичка? Wink А първото изобщо не е вярно!Много хубаво изглежда! Grinning

Joy Joy Е, на вкус не беше абсолютен връх, обикновена шоколадова торта (блатовете бяха от един постен сладкиш на Лабрекс, а кремът от бита сметана и шоколад - двете само с растителни мазнини Mr. Green), тук-там бях сложила черешки от сладко. Абе и постещи, и непостещи я уважиха подобаващо. Grinning

Много ми харесаха тръбичките ти, Селма, но ще почакат да минат постите. ooooh!

Иначе избягвам да се заглеждам много в темата, че вие и най-големия праведник ще накарате да прегреши значи. Ето тук по-нагоре каква кълка ми се е облещила...  Crazy

# 84
  • София
От мен днес едно шаранче със закъснение.  Sunglasses Снощи бяхме на гости, та шаранчето го оставих за днес.

# 85
...........................
Иначе избягвам да се заглеждам много в темата, че вие и най-големия праведник ще накарате да прегреши значи. Ето тук по-нагоре каква кълка ми се е облещила...  Crazy

Ама как се заливах от смях преди секунда тук заради теб, за облещената ми кълка Laughing, че тук мойте се уплашиха и тотално ме отписаха като безвъзвратно загубена за нормалния живот yesyes yesyes yesyes

Гелева, ама това твойто шаранче е много изтупано бе, виж как се е изпънал, като гвардеец за почест  Wink Wink Wink

# 86
Привет момичета   bouquet

Ето и от мен това, което успях да снимам

Погача за Никулден -

Пълнения шаран и тортата не успях да снимам  Sad

И още една погача за празника на студентите, обещана на племенника ми

и днешната вечеря - пилешки пържоли с гъби, топено сирене и сметана и гарнитурка от печени чушки с оцет и зехтин и картофеното пюре с кисели краставички - страшно вкусно

# 87

Лабрекс, ти с тия ароматните питки, направо убиваш всяка воля в мен. Толкова обичам такива, пък и като си ги намажа отгоре и с чесън на прах и други подправки...... не, не, не ща да ги виждам дори, ама си една изкусителка. Ти ядеш ли всички неща дето ги готвиш, или само ги готвиш за другите? Аз просто само 1 месец да ям такива неща и съм неспособна да минавам през вратата. Малко силно казано, но си ставам една шишка. Как се справяш ти, ума нямам.

Ох, Krische, ама и аз душа нося! Как ще готвя само за другите, за мен кой да готви? Хапвам си, пък като стигна да не минавам през вратата - ще му мисля. Grinning  То и без това е по-лесно кръг да пазиш, отколкото линия. И сега сериозно - удряш му малко повече спорт и нещата си идват на място!  bouquet А много обичам тестените нещица.... Heart Eyes и не само тях! Joy

Ето я и alex_og97   какви красоти е показала.  bouquet Приисква ми се да си чупна малко.... Embarassed

# 88

dianjeli3[/b] тук е рецептата

Марински,   bouquet

Аууу, какви вкусотии  Hug, едва чакам утре да видя какво ще измайсторите, страхотни сте!
Аз мисля да се пробвам с Рошлата тия дни, торта не съм правила никога, да видим какво ще се получи Thinking
Лека нощ!

# 89
  • NL
Привет и от мен
Пълнените риби на всички са страхотни.Аз досега не съм правила такава но поне знам като се реша откъде да взема рецептата.
Крисче тортата много ми хареса.Създава цветно настроение а това ако ти е трети опит при тортите,представям си занапред как ще ни изненадваш.
На Селма Тръбичките също много ми харесаха.
Дорчестер питката ти изглежда много добре ,както и салатите около нея.Много обичам такива мезета Wink
Нани М честит троен празник у вас  bouquet.
Еси и аз разгледах сайта ти,толкова богат и естетически направен.Поздравления  bouquet.
Лоис също беше дала линк към нейните неща но не мога да го открия пък сега.
Въобще като имам време разглеждам по някой албум от подписите но при толкова много материал после цял ден само ядене ми се привижда eat .

При нас от вчера пица калцоне два вида-с доматен сос и сметана.

и днес за обяд си откраднах идеята на Пепчо   chef за печените картофи с гъби,
кашкавал и филе(което замених с шунка) и кисели краставички.

Общи условия

Активация на акаунт