Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-11

• 44 498
  • 441
  •   1
Отговори
# 360
      Маргич, ще те мисля утре.Гледай да ти сложат всичките лекарства за повръщане,мен редовно ме прецакват  Confused

Хули , от къде го изрови това момче , браво , това се казва дух!!!

# 361
  • София
Не съм аз Сиси, нали казах, че го копнах от другата тема.
Тоя ме изпреварва само с една операция, но пък е по-млад от мен.
Може да ми бъде син, нали това написах  hahaha
И е доказателство, че всичко може, независимо че диагнозата е рак.

# 362
Хули, невероятно, но факт!

Margi4, успех, утре!

# 363
Momicheta,  Hug

opravqt mi laptopa i vremenno nqmam kirilica. Wink Shte me razberete.

Kakvo stana s domashnoto?!? Pisha vi dvoiki, nikoi ne mi e otgovoril za sreshtata!  Thinking

ettie, letq na vseki 3 sedmici. Nqma nishto osobeno pri leteneto. Wink Za pyrvi pyt chuvam za takiva lastici i prochee - nqma nuzhda, naistina ne znam za kakvo sa. Momichetata sa ti kazala za uprazhneniqta, no lichno az smqtam, che e strogo individualno dokolko da q pazish (da ne me biete, ei  Hug ). Lichno az sym plakala ot bolka, no sym si pravila razdvizhvaneto dokrai oshte v bolnicata, ei taka, ot inat i s misyl da si vdigna i gushna beboka.  Heart Eyes I smeq da kazha, che si razdvizhih rykata na 100% super byrzo. Wink (izvadeni limfi - 24)

Celuvam vi!!!   bouquet

P.S. huli, naistina imate vryzka s mladezha, shtoto e i hubav kato teb. Wink

margi4, s teb sme!!!  Hug

sonche, zashto da e neveroqtno?!? Napravo sa si fakti tova. Wink  Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 22:43 от кана

# 364
Маргич, успех утре и от мен. Дано мине леко и бързо отшуми...

Ети, аз също бързо я раздвижих. (Извадени 11 лимфни възли). Но постепенно. Основната ми гимнастика беше дом работа (готвене, чистене и гладене ) и физиотерапия - плетене... Crossing Arms Whistling
И сега дори вдигам 23 кг гюле, след баня. Е, натоварването е повече на лявата... И сега преди малко пак я гушнах и носих от банята в спалнята... Whistling

Кана, аз търпеливо си чакам снимките от Бот градина... Mr. Green
Стига бе, Хули е по-хубава... smile3533

Как, аз ти отговорих. Среща края на май или началото на юни. Ще доведа малкия звяр при майка и аз малко да си почина, щото нещо бушоните ми ще изгърмят.. Mr. Green

Уф, отивам да си застройвам пилешката супа за душата и си лягам... smile3507 smile3507

# 365
Брей и брат съм имала Mr. Green Joy
Момичета ако иска някоя от вас да пусне нова тема и да добавя без да ми праща,просто добавя,а новата ще пусне като натисне бутона цитат и ще копира всичко до момента,естествено без уводния текст Peace
Ангелари "копая в твойта градина",пък и хем ти е ред,хем ти се пада Mr. Green
Ако имате нужда от помощ,тук съм де,дебна ви Wink bowuu

# 366
Кана никой няма да те бие
Аз самата също си правех упражненията, въпреки болката
Беше ми казано, че ащо не се раздвижи до 15-тия ден и няма раздвижване
Успях да я раздвижа на 100% и да постигна симетрия с другата чак на 30-тия ден
Упражненията съм ги правила по три пъти на ден, и постоянно си измислях други пози, положения и движения за да я раздвижвам.
Една година след операцията още ми изтръпва и усещам леко схващане.

Маргич, когато чуя, че на някой му предстои химия, започвам да я усещам в гърлото си
Но всичко отминава, трудно е но после се забравя
За по-сигурно си носиш със себе си Зофран

Хули, синът ти е герой, како теб  Grinning Laughing

Ети дръж ни в течение, а ние сме с теб  Hug

Соня   newsm78 нещо ми се върти из главата, че махаш перуката
Ако е така, би ли споделила колко е дълга косата ти
Ние по едно и също време приключихме химията, но по моята възглавница още има косъмчета сутрин. Освен това и М-то на челото ми  още не е обрасло  Laughing
Или ти   newsm78 доколкото си спомням не си се подстригвала нула номер, а аз май нямах търпения да свърша тази работа  Laughing   Joy Joy Joy

# 367
Да, правилно, Ангелари, махнах перуката. Косата ми е около 5 см. Да, не съм се подстригвала нула номер, почти винаги съм се подстригвала, но си оставям поне 2 см. Не се осмелих да тегля бръснача. Знаеш ли, какво облекчение е да излизаш без перука!?

# 368
sonche, da beee, puuuuuuuuuuuu, zabravih syvsem da izkomentiram za kosata - BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Hug Hug Hug Kato znam kolko ti beshe trudno imenno tova s kosata, smeq da kazha, che si strahoten geroi!  Heart Eyes Kolko ti e dylga kosichkata? Utre mislq da ida da mi oformqt bakite i vrata, no shte vidq. Wink

vesence, ninche
 znam, che chakate, no tozi pyt mai se izlozhih. Zabravih moq aparat i snimahme samo s mobilniq na moqta blizka i da vi kazha, stanaha razmazani. Za shtastie sega vizhdam, che kato sa mynichki, ne lichi, che sa razmazani, za tova gi puskam::

Dyrvoto e vylshebno na zhivo, kato gigantski bonzai! Simple Smile Utre se nadqvam da imam kirilica i shte vi razkazha kak za malko da ni opandizqt tam.  Joy Joy Joy

p.s. vesence, na teb ti pisha otlichen 6, vqrno, che beshe otgovorila za juni, molq za izvinenie!  Hug Hug Hug

# 369
Кана снимките не са размазани, напротив страхотни са

Соня, а на темето М-то как е, при мен нямаше нищо

На Вики майката си има страхотен брат, а да не знае за него
Добре, че Хули сподели с нас, че да разбере и тя  Laughing
А иначе, Майко на Вики, копай, копай имаш още 10-тина страници да подготвяш почвата
Защото мен нещо с копането хич ме няма  smile3532

Иначе, майтапа на страна, но ще видим след още 10 страници, ако някой / Хули например smile3555 / не ме е изпреварил, какъв Вятър ще ме вее  Grinning

# 370
Ангелари, косата не ми е окапвала нацяло. Беше  ми много гъста. Колкото и да капеше все си имаше. Равномерна е навсякъде и все повече се сгъстява и се къдри.
Кана, хубави са снимките! Благодаря!

# 371
Добро утро, слънчица!!!  love001
Човек и вкиснат да е като ви прочете и му светва.
Кана снимките са страхотни, макар и недостатъчни като количество hahaha
Соничка много се радвам, че вече и ти си развяваш перчема.
Ангелари ти не си се престрашила още, ама усещам накъде биеш. Усещането е страхотно. Аз бях "нулирана" по време на химиите - даже два пъти се бръснах.
Маргич, с теб сме - усещаш ли?!? Успех и бързо възстановяване ти пожелавам  bouquet
"Братчето" на Вики и мама - достоен син на мама Joy Joy Joy
Усмихнат ден на всички пожелавам

# 372
Здравейте момичета!
Много рядко пиша, но всеки ден ви чета. Питането ми е следното: на майка и предстои последната химия след една седмица. При всички останали левкоцитите и бяха много ниски, предния път и вливаха 120 мл урбазон (дано не кажа нещо глупаво, ще ме извините). Та въпросът ми е, сега при положение, че левкоцитите и са 3.4 какво да предприеме та да ги завиши за 1 седмица до вливката. За стафидите и многото ядки съм и казвала, пие и бирена мая. Нещо друго? А вие по колко ядки ядете дневно, тя хапва една шепа орехи само следобед, но на мен ми се вижда малко.
Хубав ден ви желая!

# 373
ети благодаря ти, че сподели подробностите  Hug Отговори на всичките ми въпроси. Много се радвам, че се появи свтлинка в тунела, т.е. някой в БГ-то започна да прави операции с мисълта, че оперираните жени имат право да продължат да бъдат жени, а не просто да са живи!
На питането ти за летенето ние едва ли ще можем да отговорим, защото то е по-скоро свъзано с импланта доколкото разбирам и вероятно заради него са ти казали за ластични бинтове. Мисля, че тук няма кой да сподели личен опит. Питай лекаря или погледни в темите на момичета с коригирани бюстове.
Маргич стискам палци да минава леко.
Кана страхотни снимки!

# 374
Я гледай ти,  newsm78, имплантатанта
Ети сподели и за това, разбира се след като имаш повече инфо

Озарение, сега като чета за Ети се сещам и за теб
Как са нещата при теб?
Вече мина доста време от операцията за реконструкцията.

Радост много бих искала да ти помогна, но не знам и аз как
При мен също левкоцитите постоянно падаха
Беше ми писнало да ме питат ям ли ядки и пия ли цвекло  Grinning
Всеки ден по 300гр. сурови бадеми, орехи и лешници /мешани, като бадема е повече/
Освен това чаша сок от цвекло, друга от моркови и ябълки
Три пъти на ден месо със салата от зеле
Всяка сутрин по 50гр. заляти стафиди от предната вечер с вряла вода /първо водата, после стафидите/
И още каквито храни и питиета чуя и те пак ниски
Слагаха ми кортизон на инжекции и Витамин В комплекс,като витамина не е било много редно, но отнесох го. Орбазона също е кортизон и най -вероятно първия път е помогнал.
Хули спомена, че фолиевата киселина помагала, пробвай аз късно разбрах за нея, а освен това не е вредна като другите витамини от гр. "В"
Няколко вливки ми бяха отложени поради ниски левкоцити, дори имах съмнения че ще направя последната, но ненадейно се бяха вдигнали

Ох момичета, много е приятно при вас, но трябва да поработя малко   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт