Отговори
# 30
  • София
Гале, да ти е живо и здраво майчето!
За секрета проверих в 2 лаборатории цените са между 25-30лв.  За манджите хич не си луда, хубаво правиш и така си спистяваш доста неприятности.

Ани, супер сте избрали дата за кръщенете и на мен ми се искаше сега да го направим, но ще го отложим живот и здраве за по-нанатък.
Гоголинке, радвам се, че Радо се чувства добре в яслата. Пиши как са работата и колегите.

# 31
Kiki, ЧРД и от мен !!! Много здраве и любов ти желая !!!!  bouquet

Гери,ако ме познаваше щеше да разбереш,че не съм злонамерен човек ,както и повечето хора от зодия Везни.Гледах Део по нова ТВ и му се кефех за това ,колко готин човек е(той също е Везна)...
ВЕрно,че съм изнервена понякога ,но с една тийнейджърка излизаща от пубертета и с една влизаща в него и с едно малко торнадо,искащо да говори нон-стоп,а не можещо........ми то от въжета да ми бяха нервите нямаше да издържа.Ревност има между тримата.Все има някой ощетен.Малкия и той ги копира.На всичко казва МОЙОООе и следва оглушителен рев.
Сега съм по-спокойна,защото като свършиха празниците всеки -пое нанякъде и нещата се нормализираха.Днес казаха за Цеци,че се подобрява и няма да пие АБ.
Била съм в Трявна точно в споменатия хотел Ралица.Там правихме семинар на фирмата ни,която се занимава с внос на фуражни добаки .И аз препоръчвам този хотел !!!

# 32
Запис и от мен!Честит празник на Кики!Честит син на гери бейби! И сега да ви изчета сериозно Embarassed

# 33
Ах, аз съм една голяма бяла птица, дето не е нито лебед, нито щъркел.  Blush
Да е жив и здрав Дени на Гери Бейби, да е кротичък и ящен и много да я радва!   bouquet  Hug

Гале, ама вие в онова с. Гела ли имате вила, с прочутия хор, дето не искаха да им дават визи за Щатите? Ауу, ако е така, пу заплювам си едно гости в сезон, в който няма бълхи, змии и гущери.  Laughing

Краси, ти пък какво се извиняваш и оправдаваш за опънати нерви бе, мила - ние тук всички можем само пример да вземаме от теб - работеща жена и майка на 3 деца, а доколкото съм виждала и снимки от дома ти - и страхотна домакиня.  Евала, на чист български.  Wink smile3525

Гери, много жалко за Ели.  Sad Бързо оздравяване. Мен ако питаш, сигурно има още време да не е на АБ, но ако педиатърът ви е като нашия - хич не се учудвам. Да я нагушкаш!

Абе да ви питам, вашите деца поспаливи ли са?  Tired Това моето, като стане към 7:30 - 8, прави, каквото прави, и още няма 12, когато очите вече му се затварят. Редовно заспива на столчето за хранене, да не казвам, че има дни, в които и обяда не дочаква. И кат' му легне, 3 часа сън не му мърдат. После към 10 вечерта вече е умрял за сън.  Shocked Не го отдавам на болестта, защото вече е здрав, а и той винаги е обичал да спи, но сега като че ли повече. Може пък и да е някакъв остатъчен ефект от пневмонията и дрогите, а?  Thinking

# 34
Gery Baby , честита ти втора рожба !!!Много щастие да ви донесе !!!!

Ей, АнАн !!! Мерси за комплиментите !!!! Embarassed
За нас чистотата в къщата е приоритет. И откакто се махна жената,която бяхме наели да ми помага -сама се оправям още от септември.Сега и за цветя и градинка се грижа.Отглеждам и семенца,които ще садя и т.н.Още не съм се върнала в офиса ,но каквото мога от къщи помагам.Предимно организационни въпроси,самолетни билети,училища,банкети посрещания и т.н. свързани с чужденци...Общуване с училището на децата.Там нон-стоп има нещо за преводХодихме в Милано края на Март.Цялата организация и отговорност аз я поех.Накрая всички бяхме доволни.Изгодни билети,изгоден хотел и т.н.После получих благодарност във форма на обувки и шлифери и разни други глезотии,които делнах с голямата щерка.... LaughingМалката беше с отделни покупки,защото тя носи конверс например,нещо което нито аз ,нито голямата ще носи..(конверс са едни шарени гуменки от по 100 евро),както и да е ....Всички останахме доволни .

Пожелавам на всички вас да отидете там !!!! Атмосферата на града е много зареждаща !!!

# 35
  • София
Краси, с тези мои думи:
Краси, ... Не си толкова злонамерена.  Wink
Въобще не съм си и помислила, да те обидя или засегна. Написах ги на майтап във връзка с твой предишен пост. Извини ме ако си се почувствала засегната.  Heart Eyes Както Анту е написала може да ни служиш само за пример.

Ели няма Т и почна повечко да хапва. Кашлицата и сополите обаче още продължават.

# 36
  • София
Гери стискам палци, като вляза следващия път да е вече съвсем здрава.

Сега погледнах оказа се че от февруари не ми плащат майчинските, защото се водя в друга фирма на основен трудов договор. И не се сетих да проверя по рано. Е верно че 100лв не са много. Ама ако не ги изплатят със задна дата направо ще се изям от яд. Както го проверих преди малко направо съм бясна на себе си. Хъх. пишман спестовница.

# 37
Гери всичко е ОК !! Надявам се Елито да се оправи до ден-два!

АнАн,защо не му пуснеш на Маци едни изследвания да му видиш хемоглобина newsm78

Казвам го ,защото си спомням на мен като ми беше паднал как се чувствах.
Цеци дори и да е много изморен никога не се случва да заспи така,по-скоро става много нервен и кисел-отколкото да заспи така.Случвало се е да спи и по 3 часа,но рядко.

# 38
АнАн,защо не му пуснеш на Маци едни изследвания да му видиш хемоглобина newsm78
Със сигурност ще има скоро, да видим как са нещата от пневмонията. Иначе не се залежава, жизнен е, но просто спи много. Или аз май си внушавам, де да знам.  Crazy

МММ, изплащат по принцип със задна дата, на мен са ми изплащали така.  Peace

Изкъртил е половината бутони на лаптопа.  Confused Едва пиша. Вината е моя и не знам какво ще ми чуе главата довечера. bash

# 39
  • София
АнАн успокои ме.
Днес вместо да работя, разглеждам оферти за почивка. И почнах да смятам и така ги забелязах.
И в един ден, който трябваше да е изпълнен с приятни емоции...
Довечера съм на ежегодното парти по случай дипломирането ни от техническия. Но съм голяма заспа и не съм взела апарат или камера. То вярно, че телефоните имат и апарати, ама няма да имам снимки.
А сега се сетих че и снимки надребос не нося в мен. Дано милия е качил на телефона си. Че аз съм над тези неща и не си зареждам снимки в телефона, както правят всичките ми колеги.
Голяма съм заспа.

# 40
  • София
Копирам поста от снощи на sachun.

Здравейте,
Ние освен с лекарства, лекувахме хрема и болно гърло през март с инхалации с лайка и лук.
Мен ме болеше гърлото и усещах как ме почват и ушите. Само от първия път усетих облекчение. После си направих още няколко пъти и всичко беше наред.
С малкия беше по-трудно, двамата с баща му го държахме по-надалеч, за да не го изгорим. Казахме му, че вътре в тенджерата живее баба жаба и викахме Баба Жаба надвесени и всички в хор. Хубаво е да се ползва все пак за по-големи деца, за да не стане беля.

# 41
То Сашун4ето не разбрало.ГЕри,мацко да не направи бронхит или по лошо.Все пак знаете не всичко се лекува без АБ.Пък и някакъв вирус има в момента.Ние можем да се похвалим със спане в яслата.Не е много ама е напредък.До месец може и да стане работата.И после аз почвам работа  Wink

# 42
  • welcome to the Jungle
Анан, Любослав спи по абсолютно същия начин кат Мацо.Поспаланко е и половина. Сутрин става към 7, а на обед заспива между 11 и 12 , като доста често е точно като Мацо - недочаква и обяда. Игрив е, търчи от стая в стая, играем и навън, ама приспи ли му се ...на пода да легне - заспива.
Следобед спи минимум 2 часа, обикновено до около 16:00 е буден вече, а вечер не по-късно от 21 ч. отново е захъркал. ДЪржа да отбележа - заспива  сам в своето си легло  bowuu, без чужда помощ.  Mr. Green
Та мен ако питаш - нямаш основание за притеснение, още повече ако детето е игриво и се храни добре.

Гери, мнооого се радвам, че пропуснахте антибиотика  Hug!!! Нашата "държавна" педиатърка има един железен лаф " Хремата минава за една седмица с капки или за седем дена без капки". Демек, желае да ми сподели, че сополите са много своенравен биологичен продукт  Joy. Кашлицата най-вероятно ( след като доктор е чул дробовете) е поради стичащия се секрет в гърлото.
Що не ползваш коларголови капки или сребърна вода в случая?

# 43
  • Варна
То Сашун4ето не разбрало.ГЕри,мацко да не направи бронхит или по лошо.Все пак знаете не всичко се лекува без АБ.Пък и някакъв вирус има в момента.Ние можем да се похвалим със спане в яслата.Не е много ама е напредък.До месец може и да стане работата.И после аз почвам работа  Wink
smile3501

# 44
усетихте ли снощи заметресението Shockedуплаших се доста

Общи условия

Активация на акаунт