Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за по-лесно кърмене и отпушване на канали?
Какви са някои съвети за справяне с болки в китките и подувания на пръстите на ръцете?
Какво е препоръчителното положение на бебето в корема преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за по-лесно кърмене и отпушване на канали?
-
Какви са някои съвети за справяне с болки в китките и подувания на пръстите на ръцете?
-
Какво е препоръчителното положение на бебето в корема преди раждането?
-
Как мога да направя кърменето по-лесно, когато имам проблеми с гърдите?
-
Какви са съветите за справяне с напрегнати гърди по време на кърмене и болезнено сукане?
. Всички ще стискаме палци и ще чакаме новината за появата на нашите талисманки
, някой дали е усещал когато бебето рита и някакво пукане. Чувам странно пукане от корема си вече няколко пъти, първо реших, че е компютъра, но днес както си лежах на тихо и спокойно чух същото пукане, точно когато бебка ритна
. Моля ви кажете нещо, че иначе със сигурност ще се обявя за луда

. А татито не дава: "Да си стои и да едрее, докато му дойде термина!"
? Разправят че страха бил голямо шубееее
ама споко дано всичко мине като по учебник и да си дойдете в къщи скоро скоро.
И с дъщеря ми беше така и аз все се чудех какво ли става и се тревожех
пък ей я сега на 9 години нищо и няма 
Да расте здраво и щастливо с късмет и пари в живота
Дано да успееш да се наспиш тази нощ и утре бодра и спокойна да се видиш с малките! 
миналата година по това време и аз тръпнех така в очакване
Изкам да пожелая на всички леко и безпроблемно раждане и да си имате най най послушните и мили майски бебчета много да ви радват да папкат и слушкат