ШОКИРАЩА СЛУЧКА С Е СЛУЧИ ДНЕС С МЕН И БЕБЕТО

• 5 673
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
И какво сега? Излезе, че авторката на темата сама си е виновна Rolling Eyes Кой я кара да се разхожда край училища, пълни с гаменчета! Ама чакайте малко, тя сега започва да възпитава. В конкретния случай точно тя въобще не е крива за това как е възпитано това дете. И да побързам да кажа за моето - до такава степен е научено, че трябва да търси грешките първо в себе си, че  започвам да се чудя дали не бъркам като възпитавам така на фона на "сами сте си виновни за всичко".

# 31
А тези училища нямат ли дворове? Или вие сте прекосили през двора? Стана ми интересно, от Пловдив съм и вс училища, за които се сещам са с дворове от всички страни на сградата и недоумявам как парче дръжка може да стигне до пешеходец.
Иначе, да има някакво развитие за малкия гамен?

# 32
  • Viena
А тези училища нямат ли дворове? Или вие сте прекосили през двора? Стана ми интересно, от Пловдив съм и вс училища, за които се сещам са с дворове от всички страни на сградата и недоумявам как парче дръжка може да стигне до пешеходец.
Иначе, да има някакво развитие за малкия гамен?
точно това има много малък заден двор,ограда и малка улица по ,която ние си ходихме

# 33
Току що поглеждам темата,не знам за кое училище става въпрос,но ние учим в "Драган Манчов"-училището,което дели сграда с Математическата гимназия.Двор има само вътрешен,няколко пъти сутрин когато отиваме ни се е случвало да ни замерят с неща от високите етажи,докато вървим по улицата.Да не говоря какво става в двора през междучасията-летят бутилки пълни с вода,а оттам минават децата за лавката и стола.
Темата за ненаказаността е ключова според мен,децата лъжат родителите си и те не знаят за какво става въпрос,убедих се.Преди 2 дена дете,с което учи сина ми му спука гумата на колелото след упорито блъскане гума в гума.На въпроса "Защо ме блъскаш" детето отговаря"Защото си искам" и ред обиди.Нищо не ми пречеше да подмина случая,но с мъжа ми решихме да се обадим на бащата и да поискаме поправка на колелото.Човека излезе разбран и поправи колелото.Сега побойника е наказан няколко дни.
Давам само пример,че нещата трябва да се решават отрано и да не си затваряме очите за "дребните"неща.Същото дете се опитва да краде "дребни"неща в училище.А още са 1клас,на много неща се нагледах тази година,нямам думи.
Извинявам се за дългия пост.

# 34
Явно майките и татковците, които са хвърляли от високите етажи найлонови пликове пълни с вода не смеят да се включат в темата... Whistling
Добре че нищо лошо не се е случило на авторката и на детенцето и,
но искате ли да се преброим:
Кои от нас са хвърляли през терасите домати, яйца, пликове с вода?
- аз НЕ (живеех на къща и често ме беше яд (тогава) за това).

П.П. Мами, питайте и татковците  Naughty

# 35
Кои от нас са хвърляли през терасите домати, яйца, пликове с вода?
- аз НЕ (живеех на къща и често ме беше яд (тогава) за това).
И аз съм в къща и не съм хвърляла, а как ме беше яд Whistling .
Обаче, веднъж, с отдавна бившето ми гадже, нарочно хвърлихме нов кондом, пълен с вода, на момчетата, к се бяха събрали под терасата ooooh!, това е единственото ми прегрешение.

# 36
и след всичкото тичане да подавате жалби няма никакъв резултат още, нали?

# 37
  • Viena
и след всичкото тичане да подавате жалби няма никакъв резултат още, нали?
още нищо

# 38
  • Разград
Агресията е достигнала невероятни размери. Децата са войнствено настроени един срещу друг. Не зная на какво се дължи това.

П.п. и аз не съм хвърляла нищо.

# 39
забравих да кажа.че това беше хвърлено по нас от четвъртия етаж на училището може би от 30 метра височина.

Неприятна случка , наистина , ... ама чак пък 30 метра височина ! Какво е това училище с височина на етажите по ... 7 метра Crazy! Живея в 12 - етажен блок  ,който е висок 35 метра  Heart Eyes!

# 40
  • Пловдив
мили мами освен да си слагаме дъждобрани на количките ,когато разхождаме бебета

Според теб само бебетата ли са застрашени от хвърлени върху тях предмети, ако са по-големи - може  ooooh!
НИКОИ НЕ Е ЗАСТРАШЕН ОТ АГРЕСИЯТА НА ДЕЦАТА ,НО ДА МЕ ЦЕЛЯТ МЕН- ЖЕНА С БЕБЕ В КОЛИЧКА НЕ МИ СЕ ВРЪЗВА,

Не мисли, че са се целили. Просто са го хвърлили, пък където падне.

Жалби се подават към ръководството. В случая - към директора на училището. Дори и да се изпрати в РИО на МОН от там като видях за кое училище се отнася я връщат за разрешение там.

Вече не ми се ще да вземам отношение към теми, в които става въпрос за училища, учители и ученици, но от време на време не се сдържам. И ми се иска да кажа да се погледнат правата и задълженията - учениците имат само права и почти никакви задължения. Но за сметка на това си знаят правата отлично, а за задълженията не са чували никога.

# 41
Стигам до извода,че саморазправата е единствения ефективен начин за действие,ето още една случка от предпоследния училищен ден на сина ми за тази година-голямо междучасие,навън играят деца от 1 до 11 клас,моя син бяга с топка в ръка иминава покрай "големи батковци",единия от които го спъва.Сина плонжира върху плочките,а "баткото" се смее.Цялата случка става пред погледа на охраната.За щастие се отърва с масивно ожулване по ръцете и краката.На другия ден,отидох да говоря с охраната,който отрече да е ставало така и това беше.И жалба да подам същия ефект ще има.Децата свършиха училище,иначе щях да изпратя мъжа ми да "поговори" с въпросните "батковци".

# 42
  • Viena
мили мами освен да си слагаме дъждобрани на количките ,когато разхождаме бебета

Според теб само бебетата ли са застрашени от хвърлени върху тях предмети, ако са по-големи - може  ooooh!
НИКОИ НЕ Е ЗАСТРАШЕН ОТ АГРЕСИЯТА НА ДЕЦАТА ,НО ДА МЕ ЦЕЛЯТ МЕН- ЖЕНА С БЕБЕ В КОЛИЧКА НЕ МИ СЕ ВРЪЗВА,

Не мисли, че са се целили. Просто са го хвърлили, пък където падне. бяхме само ние на улицата абсурд да е случаино,да беше си признало и извинило

Жалби се подават към ръководството. В случая - към директора на училището. Дори и да се изпрати в РИО на МОН от там като видях за кое училище се отнася я връщат за разрешение там.

Вече не ми се ще да вземам отношение към теми, в които става въпрос за училища, учители и ученици, но от време на време не се сдържам. И ми се иска да кажа да се погледнат правата и задълженията - учениците имат само права и почти никакви задължения. Но за сметка на това си знаят правата отлично, а за задълженията не са чували никога.

# 43
  • Viena
чакаме сега проверка от инспектората,там поне си мисля че хората са много сериозни

# 44
Това е вторият подобен случай, за който чувам. В училището на сина ми някакви деца хвърляли буркани по хората от четвъртия етаж. По чудо няма пострадали. Не знам какво да кажа.
Това направо ме уби Shocked

Общи условия

Активация на акаунт