Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 643
  • 493
  •   1
Отговори
# 480
Мисс Марпъл Hug  bouquet
сега се сетих че не е от нашия форум затова не откривам коментари.
Млякото е купено на myday-0,1%фитнес,говорих с майка по телефона и тя ми каза да не го подварявам,желатина щял да стегне сиренето.Така ще го приготвя и ще докладвам утре как е на вкус.Обмислям нещо около моята 2 фаза и по-късно ще споделя.
Нареждай се народеееее  Hug Hug Hug Hug Hug

# 481
  • София
Танятайс- аз пиех противозачатъчни предищния път като спазвах режима и също се тревожех дали ще мога да свалям, при положение, че ги пиех, е, нямах проблем- постигах си резултатите, само наблягах на повече вода, че в началото задържах повече течности от тях.

# 482
  • Варна
maia_a, 4естит рожден ден, мили4ка!от здраве да не се отървеш!много късмет, любов и усмивки пожелавам!
има ли ВАРНЕНКИИИИ????? хаиде на среща!!!!!

# 483
Леле хораааа,вие направихте БАСи драмата.  ooooh!
Нищо лично към никой нямам естествено,просто звучи не смешно,а трагично да станеш от 50кила 45 примерно.Днес докато се разхождам по центара,видях поне 10такива- не знам по кВи индекси се водите и прочие,ама пази боже да изглеждам по начина по ,който изглеждат те.Разбира се всеки човек е индивидуален,но хора по 40кила се срещат вече доста често-грозна картинка.Не казвам,че дебел е хубава,но всичко да си е в граници.
Дискриминация определено не видях в почти година писане в темата,тъпо е да се обвинява,че едните си отмащават от комплекси на другите-Няма такъв филм-явно някои само се вкарват в него.

Аре стига съм се обяснявала,не мисля,че има смисъл.  Whistling

За отчета- Най после след почти 3месечно не сваляне,днес местя линийката  Laughing  Отчет - 700гр  Party Тръгнаааааааахххххххххх  Mr. Green

# 484
здравейте,малеееее колко нещо се е изписало ....ама изчетох всичко  Wink
нони2009- честита ти първа месечинка,резултатът ти е чудесен.
Мира1919-и аз ще се радвам ако не видя деветката никога повече  /като първа цифра /
Михи 69,айнур, maia_a , miss Marple благодаря ви за поздравленията,но не мисля дълго да стоя на осма пейка  smile3521
maia_a -  newsm59
Меган 79 - аз не ограничавам подсладителя.Кафето си пия без захар ,защото така ми харесва.Има дни когато умирам за сладко и тогава ползвам колкото ми се иска.Има дни в които не близвам.
Облачето хей- при всеки е много различно с цикъла.При мен първия месец преди и по време на МЦ ми беше голямото сваляне.Втория месец ми беше голямото задържане.Така че може да се каже ,че и всеки път е различно.Другия месец може въобще да не ти се отрази.Аз при овулация имам задържане повечко.Бъди режимна и всичко ще си дойде на мястото. Peace
Стефка.к -Аз вода пия по време на всяко хранене по 0.500л.Между храненията по една чаша.доста вода ми се събира за деня.След 19ч.пия само ако съм жадна.Вечер не ставам за тоалетна  Peace
Белисима-степове може,но чети дали са с подсладител.Танг и още едни/не ги помня/ има със захар.Ползвай,но не прекалявай  Wink
Ралче-добре дошла   bouquet
Според мен щом имаш намерение да прекъсваш кърменето,направи го и тогава започни от първа фаза.
купи си кантарче за да се следиш и да знаеш накрая колко дена да караш трета фаза.
п.п много ти е сладко детенцето  Hug

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 14:36 от Мимииии

# 485
tonito27 smile3508 ще им видиш сметката на оставащите........кила Hug
Мастер на Що си днеска?меню де

# 486
Танятайс- аз пиех противозачатъчни предищния път като спазвах режима и също се тревожех дали ще мога да свалям, при положение, че ги пиех, е, нямах проблем- постигах си резултатите, само наблягах на повече вода, че в началото задържах повече течности от тях.
Мерси Ралче за инфото! Все чета и намирам нещо! Иначе всички са супер на снимките от преди и сега,и моята свеки свали над 60 кг за 1 година и е в 3-та фаза(от 150 кг стана 89 кг)!Успехххиии

# 487
  • Пловдив
Дискриминирани са дебелите хора, за което винаги съм съжалявала и винаги съм се възпротивявала пламенно!  Simple Smile  
Тук, в темата, дискриминацията е по- скоро в обратна посока. Сякаш, страдали от обиди и снисхождение през живота си, тук като преобладаващи дебелите си го връщат на слабите  Mr. Green  Човешко е.

Абсолютно не съм съгласна. Извинявай, Пина, но ако смяташ, че ние, дебелете си връщаме на някой за това, че сме били или че сме дебели, мисля, че много решиш. И лично аз никога не съм била обиждана и никой не се е отнасял снизходително към мен. И съм сигурна, че и с повечето от останалите е така.
И аз нямах намерение да вземам думата, но точно този израз ме накара да си го кажа. Повече обещавам, че няма да досаждам на никой. То и без това обикновено съм невидима.

# 488
[Мастер на Що си днеска?меню де
На обяд пъстърва на скара и малко миш-машщ,а вечерята днес ми е ГАЛА по график се пада....
Ако имаш продукти и се удиш какво да заформиш,пиши ми на лични да видим какво ще измудрим  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Вещииии

# 489
  • София
Здравейте. Аз съм 4-месечна дюканка, но не съм от пишещите  Embarassed Гледам повече да чета, че знам колко изнервящо в повечето случаи действат въпросите на новобранците към "ветеранките"... Сега обаче ще си позволя да питам нещо, защото знам, че има дюканки с дълъг стаж, които със сигурност са минали през това и са намерили някакво разрешение...
За 18 седмици, имам свалени 19 кг. Започнах на 88, сега съм 69, но последния месец е абсолютен застой, направо циклене на едно място и въртене и сучене около едно тегло +/- някакви грамове... Конкретно: за последния месец имам свалени 2.5 кг, след това за 1 седмица 100 грама, а като мина от П на ПЗ си качвам редовно по 0.5-1кг. Чела съм че е нормално качването в ПЗ, заради водата; че е нормално задържането, че е нормално намаляване на темпа на отслабване, но...ми действа крайно демотивиращо (за което също съм чела  Rolling Eyes ама не ми помага  Confused).  Искам да питам вие как сте минали през този етап, правили ли сте нещо, или сте си продължавали втора фаза както до сега (аз карам 5/5)? Една позната ми предлага да сменя схемата и напр. да карам 5/3, но спец. за такава не съм чела в книгата, и не знам да ли е редно. Аз пък си мислех дали да не направя една 7 или 10 дневна П пък после да продължа с 5/5, за да напомня на тялото, че съм на диета  ooooh!  КАкво ще ме посъветвате?

тонито27, ти си ми като пътеводна светлина с твоите зашеметяващи резултати...Следя ти лентичката с голям интерес и още по-голямо възхищение   bouquet Ти специално как преодоля застоя и как издържа психически цели 3 месеца докато не си сваляла?

По засегнатата тема... Поздравления за всички слаби хора, за жените, които следят и държат на теглото си, за тези, които и при 2 излишни кг взимат мерки. Но и моето мнение е, че жена (не тийнейджърка), изкарала бременност, раждане, кърмене (периоди, свързани с хормонални "бури") доста трудно, а за мен напълно излишно, може да е под 50 кила...  Peace

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 14:56 от desitka*

# 490
[Cote, режимност и воля ти пожелавам! Че мидсомар иде и тогава не знам какви ще ги творим hahaha Joy hahaha Joy
Thinking абе ще се оправим  Hug
Мастераки, и аз имам гала довечера hahaha hahaha майката на приятеля ми ще е на гости и аз нея без вино трудно я преглъщам hahaha Joy

Ей това вече ме вкара под масата Hug Hug Hug Hug Whistling
chernokoska и аз пия ужасна много вода 3-4-5 литра за нищо ги нямам! Embarassed

# 491
  • Разград
ЗлаВещица, не така мила! Ти си много готина и точна и много трезво мислиш и не си невидима! Никой не е!  Hug Hug Hug

# 492
desitka* ти тигани ли искаш по главата Joy за тези насред 2-ра фаза 7-10 ударни?ето  341uu
или побутване за задържането ritnik

# 493

Общи условия

Активация на акаунт