5-то класници дръжте се... още само 4уч. дни!

• 12 860
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Минаха момичета, тия прословути матури  Whistling Да се успокояват децата и вече да си почиват!

Ние пък: от 3 месеца ходи сама на училище, та като пристигне там, както и като свърши часа и преди да си тръгне да се прибира сме се разбрали да ми звъни. В началото няколко пъти така забравяше да звънне и понеже си държи телефона на вибрация (незнайно защо) като й зънна не го чува и аз се изправям на нокти.  ooooh!  Няколко пъти, аз веднага почвам да звъня на съученички, та в крайна сметка се чуваме да се поуспокоя. Имахме случай, звъня, звъня, накрая звъннах на класната. После ми се сърди, че съм я излагала. Викам: Не ми пука. Заплаших я, че следващия път, в който не ми вдигне телефона ще отида в училище и ще вляза в час  Mr. Green
Само че и това не помогна. Докато не се намеси татко ни, правиха тестове коя й е най-слината песен, на която се чува. По принцип той се явява един вид "последна инстанция" - та от тогава нещата се понормализираха, пак забравя да се обади, но пък като й звъннем си чува телефона.

Хайде, пак стана дълго.  Rolling Eyes

# 151
а той ми изцепва "Ама аз  чак толкова не я обичам"  #Crazy

Joy hahaha hahaha
Ох eriana станах му фен и на твоя син  Mr. Green Laughing

Иначе съм потресена, колко еднакво реагираме в повечето случаи
Забравих да кажа,че и аз когато съм бясна,пращам при кофите за боклук синковеца Joy

И аз съм така като се понеса със 100км в час наоколо  afwitch afwitch afwitch, но пък на мен не са ми обещавали да станат "зубъри"  Tired, явно не съм била толкова убедителна.
Боби е малко по-сдържан в такива моменти и той ме гледа с типичен телешки взор, но малката катерица веднъж ми изцепи въпросната реплика - "Ти нали каза, че каквото и да направя няма да спреш да ме обичаш. Така ми каза, пък сега ми се караш" - и такъв един укорителен разбираш ли  smile3506 направо ми спря тока за няколко минути дето има един лаф.
Колкото до загубените вещи и аз съм спокойна, че с нещата които е загубил особено Лъчи мога спокойно да отгледам още едно дете ooooh! ooooh! ooooh!
И нашия хит са шапки и телефони. Тази зима загуби 4 шапки, засега за лятото е загубил само една, но пък ми беше любима. А телефона до тук го е губил и са ни го връщали добри хора - 3 пъти!!!
Сега вече седи като домашен в къщи  Crossing Arms Thinking

# 152
и при нас що телефони заминаха, шапки та дори и якета Какво да го правя Редовно тръгва на училище по пантофи и без раница А без раница и от училище се е връщал
Иначе моя приятелка, която му е голям фен все ме успокоява, че ако не другаде в цирковото училище ще го лапнат веднага

# 153
Хоп... и аз във фен -клуба на Ерианиния малчуган Simple SmileАко не спокойно,то поне шарено се живее с токова човече!Докладвам:занесох балоните,събрах възторзите на два класа уж мноооооооого големи кандидат-шестокласници,напълних си сърцето с добро настроение.Заповядайте и на вас!
Коментирах с една селска директорка на училище последния тест - тя станала свидетел на това как съвършено неграмотен цветнокож младеж от пети клас по метода на тото-то заградил 14 верни резултата.До тук с обективността на теста Simple Smile

# 154
  • Sofia
Е, момичета ,свърши се  Laughing!
Днес е с 1 грешка. Тотал - 138 т. от 150. Трябваше да иима още 3 т., но машината за проерка на тестовете нещо се е прецакала / по бел/, и на няколко деца не им е отчела правилно точките. Но - здраве да е  Laughing! Поне си знам точно как се е справил, защото лично съм му проверявала отговорите!
 Сега стягам багажа, утре ,живи и здрави ще сме на път  Laughing.
 На вас - всичко най-хубаво , а на децата - прекрасен старт на ваканцията ! Hug Hug Hug

# 155
  • Пловдив
Ali_sun , приятна почивка, много настроение и хубаво време ви пожелавам! Ще чакаме разказ със снимки Hug

# 156
  • Bristol
Шани, моят така си сваляше часовника, като играел футбол, пречел му  Crazy И един ден си го забравил на тревата, не беше до кръста. Въпреки това няколко часа по-късно минали да я окосят с машини и чак на следващият ден, синът си намерил часовника. Можете да си представите на какво е приличал, след като е минал през ножовете на машината  ooooh! Работеше все още, но корпусът беше яко надран, а каишката на парчета. Та ако купувате часовници, препоръчвам Касио G шок, но да знаете, че след като се окоси, не може повече да се слага на ръката въпреки, че работи  Laughing

Тези тестове, които се проверяват с машини, много ми напомнят тото  Grinning

Моят получи доклада за завършена година с оценките за работата му по различните дисциплини още май месец. По всеки предмет учителите са писали къде се представя най-добре и къде трябва да поработи допълнително. Синът също е трябвало да пише, какво му харесва по предмета, с кое се справя лесно и върху какво трябва да наблегне повече за в бъдеше. Интересно четиво беше  Flutter
Въпреки това, училището продължава почти до края на юли  Crazy

# 157
  • с/у ОколоМръсТното
Моят получи доклада за завършена година с оценките за работата му по различните дисциплини още май месец. По всеки предмет учителите са писали къде се представя най-добре и къде трябва да поработи допълнително. Синът също е трябвало да пише, какво му харесва по предмета, с кое се справя лесно и върху какво трябва да наблегне повече за в бъдеше. Интересно четиво беше  Flutter

хмммм, а кога ще ги стигнем.... англичаните  Thinking Rolling Eyes

# 158
Ееее, свърши се с тия матури!
Алисън, весело изкарване!
При нас утре хем връщат учебниците, хем ще учат #Crazy Обаче часовете ще са намалени Laughing
За сега ни е известна оценката от матурата по математика - 4. Иначе всичко си бил написал човекът ooooh! Отгоре на всичкото днес имах среща с класната по повод неизвинени отсъствия... За 5 и 2/3 неизвинени го наказват със "забележка" от директора Crossing Arms И това всичко от закъснения през последния месец  Twisted Evil Меко казано, е че съм БЯСНА smile3515 Да се излага, като кифладжия накрая на учебната година... Влюбено и загубено...
Ериана, ти обаче успя да ме разсмееш hahaha Сладур!
Сега "тръпна" в очакване какви ще са другите оценки от матурите... smile3516

# 159
Merry  hahaha  Joy
Ali_sun много красиви преживявания за теб, благородно ти завиждам
didbah даваш, не даваш крада ти идеята за поканите  Crossing Arms
след днешния ден, единственото с което мога да се похваля е, че по ЧП има само 4 грешки Другото не ви е работа Така или иначе съм му обещала по всичко по което изкара 4 ще ходи на частни уроци цяло лято Добре че му писаха добри оценки по рисуване и физическо, че ми беше спукана работата

# 160
  • по течението на реката

Сега "тръпна" в очакване какви ще са другите оценки от матурите... smile3516

Офф,то и аз "тръпна",ама де да видим  newsm61 Само да не ми прерасне тръпненето в БЯС като видя накрая за какво иде реч,че тогава  bambam и цяло лято не им мърда  1dishes , smile3529 и  smile3523 .
То бива да не им пука от нищо,ама чак пък толкоз... Учебниците щели да ги връщат "че от де да знам кога,сигурно утре" , а бележниците "ще ги дават на 15-ти,ама не знам кога е това". Направо ми иде да ги хвана и да им извия вратленцата  Rage , ама ще отложа този прекрасен момент за 15-ти (когато и да е това  Wink) като видя какви са ги надробили в бележниците.

Ali_sun,желая ви приятно време и незабравимо изкарване  newsm51

# 161
  • Пловдив
И нашите бележници ще ги връщат на 15-сти. До тогава ще си учат нормално, макар че и те си върнаха  учебниците. Ние вече сме оформени по всичко. Илияна завършва с пълно 6 по всичко.

хмммм, а кога ще ги стигнем.... англичаните  Thinking Rolling Eyes
И аз това се питам newsm78

# 162
Малката има 6 по всички предмети, освен математика - 5   bouquet

# 163
  • Бургас
Алисън, да си изкарате хубаво заслужената почивка и да се върнете живи и здрави!  Heart Eyes

# 164
  • Sofia
Благодаря на всички за прекрасните пожелания!   bouquet
След 10 дни ще има и разкази , и снимки...
На всички - много успехи , и да си починете  Hug.
 Свърши се и таз година /учебна ,де/ ! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт