Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 87

• 40 270
  • 362
  •   1
Отговори
# 255
Ванче,тортата е суперррррр.На мен ми е любимец изплезения-бая тежести си му турила явно.
Пепи,добре си се завьрнала-определено липсваше напоследьк,нищо че аз на диагонал минавам

# 256
Та да питам аз няколко въпроса относно главните действащи лица:
Адидаса нов ли е или е стар, откъде е купуван, за колко го взе? Тоя дет се перчи пред огледалото само се перчи или мускули показва? Другия ква марка му е щангата, за трицепс или бицес тренира? Колко вдига от лежанка? Де е инструктора? В кой салон тренират? Имат ли си гаджета....хаха
smile3507 - А, въпроси да имаш? 

barcela - Ето ти идейки за МИКИ

# 257
и аз долетях с усмивка но то по принцип имали друг вариант  Party

Ванче тортата е страхотна  Hug  постовете ти както винаги са изпълнени с положителни емоции   bouquet

от мен едно бърза торта със сметана , кремижел ,банани и боровинково сладко

# 258
  • София
Ванче, пак много раздвижени и много добре хванати в характерни моменти фигурки! Много весело и определено са ти самобитни тортите, защото си носят нещо от твоята щуротия:))))

Пепи  Hug

Момичета, много хубава атмосфера тази вечер. Благодаря на всички, на които не съм, за поздравите за РД днес:)   bouquet Така денят ми беше празничен, само дето ми е малко неловко без торта, не съм свикнала така, но....това пък си е нова емоция, поне я опознах:)))

Лека нощ на всички!

# 259
dimitrina73   ЧРД и от мен! Бъди жива и здрава и мнооого усмихната.

Пепи Hug  bouquet Hug

Кари_ много вкусно изглежда.

Ванче тортата е страхотна както винаги.

# 260
  • Vaudreuil Canada
Дими Честит Рожден Ден! То с тази часова разлика пак изтървах събитието. Да продължаваш да ни изненадваш с тортите си.

Ванче страхотна торта както винаги.

Алюююю метлите ще взема да извадя и моята ама то много път ме чака докато дойда  Confused
Как не ви беше срам да изпишете 6 страници за един ден!!!!!!!!!! И то точно когато аз не съм влизала в темата цял ден.

Допис ....
Мариета честита ти племеница - да е здраво и щастливо дете.

sisi7510 защо не попиташ в темата за предизвикателството дали няма да се съгласят момичетата да се включиш? Аз лично нямам нищо против - колкото повече толкова повече  Wink

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 01:12 от shemet_neveroiaten

# 261
Как не ви беше срам да изпишете 6 страници за един ден!!!!!!!!!! И то точно когато аз не съм влизала в темата цял ден.
Ама ха де , да ги пита човек ( за 3 ч  - 3 страница  Laughing ) .
Ванче тоз твоя кандидат зет остава и да не хареса тортата  Laughing ( шЪ го тупаме с метлите  Joy )
Барсела на мен точно муцуните на тези Мишки ми дадоха много зор - как ли не ги въртях и усуквах , и пак не станаха .
И на мен ми беше трудно да я измисля , особено за момиче . Всички идеи в нета бяха или "глави" или къщата на Мики Маус  , което на мен изобщо не ми се виждаше подходящо за 2г дете .

Sisi Аз не мисля че някой би бил против да се включиш в Предизвикателството - стига да ти е достатъчно времето да си направиш тортата . Не че ние като сме се записали , сме я направили ( поне не повечето  Laughing ) . Само кажи и ще те сложим в списъка !

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 04:19 от raya_рая

# 262
  • Plovdiv->Toronto
ЧРД със закъснение на Дими  Grinning  bouquet ...
Ван4е, фитнеса е страшен, тази снимчица на Арни как я измисли  hahaha ...
И конденза ти е даже е на място, като се напълни с хора, пода на фитнеса става доста хлъзгав понякога  Sick Laughing ...

# 263
  • У дома
Дими, мила, всичко най-хубаво ти желая!!!!!

Ванче, торта трепач!!! Признала съм те отдавна Simple Smile

Рая много точно го е казала - всичко е опит... веднъж стане, веднъж не, но ако човек не започне да действа и да опитва рецепти, няма как на готово всичко да се поднесе от друг. То е като оня виц за давещия се дето Господ му пратил маса лодки, а той още чакал във водата. Аз мисля, че тук достатъчно ръце са подадени, но дистанционно няма как да забъркаме блат за друг.
Познайте на кого хормоните му не са в ред днес Joy

# 264
Атланта, да имаш да споделиш нещо, а?  Wink

Ели, никога не бих се сетила за този вариянт за конденза  Joy Сега вече всичко ми се изясни в концепцията на тортата на Ванчето  Laughing

Кари, много добре изглежда тортето, ама това отгоре шоколад ли е или сладкото от боровинки?

# 265

Опааа .... Има ли нещо или да?  Hug

# 266

Опааа .... Има ли нещо или да?  Hug

Днес по друга тема ли ще спамим  hahaha

Кари,вкусна торта  Peace

# 267
 rotfImao rotfImboМомичета,оправихте ми настроението,сега седя пред компа и си се хиля сама,какво ли си мислят колежките newsm78 Joy

Димититрина,ЧРД на патерици,да си жива и здрава и многоооо,мноого щастлива! hbday

Барсела,много сладурски торти а фигурките са страхотни!!!!

Ванче,Ванче, за теб какво да кажа,то лудницата е пълна при теб,тортата е УНИКАЛНА,и както разбра имало е причина да стане конденз,то от толкова зор във фитнеса...... hahaha

Атланта,чакаме отговор Mr. Green

Да споделя за ганаша и аз веднъж мазах под тестото и ми се разтече,от тогава  newsm11 НЕ!Неразбрах откъде дойде проблема,но не рискувам.

Лек ден на всички  bouquet

# 268
Та да питам аз няколко въпроса относно главните действащи лица:
Адидаса нов ли е или е стар, откъде е купуван, за колко го взе? Тоя дет се перчи пред огледалото само се перчи или мускули показва? Другия ква марка му е щангата, за трицепс или бицес тренира? Колко вдига от лежанка? Де е инструктора? В кой салон тренират? Имат ли си гаджета....хаха
smile3507 - А, въпроси да имаш? 

Дари, аз ще ти отговоря, щото то се видя, че Ванчето е яхнала метлата още по високо  Joy
Значи-Адидаса си е нов-новеничък, видиш ли как са му искрящи цветовете-за това откъде е купуван-ами естествено е ръчно правен-както знаем всички Ванчето не дава пари за нищо, което може да направи сама  Laughing Само ме интересува кожата каква е?  изкуствена или естествена newsm78 Ама не мога да го разгадая.
Тоя дет се перчи пред огледалото-не показва ник`ви мускули, просто е взел назаем онова голямо огледало от онзи очилатия дет и той хвърчи на метла(сещаш ли се  Wink )
За щангата не мога да ти кажа ква е марката, ама се вижда, че е тежка-виж го само кък се е напънал  Mr. Green Тренира човека за трицепс-сега това е модерно  Naughty От лежанка-така на пръв поглед си мисля, че ще вдигне най-малко 0.25 грама, ама може да се пробва с още малко отгоре де, ако случайно се позачупи-ше го лепнем, я с глюкоза, я с белтъче....
Инструктора отиде до тоалетната, за това не го виждаш на снимката  Mr. Green Салона , в които тренират момчетата, естествено е най-реномираният  Grinning Виж за последният ти въпрос-ами от де да ги знам имат ли си гаджета-ти пък сега-к`во намери да питаш!!!  Mr. Green

# 269
  • на брега на Дунав
Ама и вие сте едни  Joy, то човек колкото и да се спотайва и само да прелита инкогнито, нема начин да не пише понякога ей тъй за лафчето  Mr. Green. Уникални сте ей! Ванчето както винаги разбули духовете, ама няма лошо  newsm62.. 
Ванче, и да се наредя и аз на опашката просто ме застреля с тая последна спорт сцена  hahaha Joy, в това отношение нямаш равна верно е винаги страшно уникална и винаги интересна  newsm03. Поздравеления за тортичката.  Hug
Не искам да обидя никого всички торти са хубави, но понеже не пиша постоянно и се включвам само понякога независимо, че ви следя редовно и няма как да коментирам всички тортички. Поздравявам ви всички за старанието и наистина забележителните ви резултати.  Hug  bouquet
Аз  уж съм се записала предварително да се включа с една тортичка идната седмица, но да видим   Crazy
Лек и спорен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт