Отговори
# 255
  • София
       ДесиХ2,  при теб поне се дължи както казваш на предродилни промени и се надявам ,че след раждането ще се нормализира - от сърце ти го пожелавам !!!   А при мен всичко започна почти 2 мес. след секциото и до сега съм си все така ????? newsm78     Не вярвам да са "следродилни промени"????  и то вече 4 г. и 3 мес.   А , ако знаеш що Ломексин съм измазала и не само това - Канестен , Гино певарил , Гино дактарин , глобули всевъзможни......

Това , което установих за всичкото това време е , че дори и когато има бактерии и прилагам лечение - явно инф- ята се повлиява , но усещанията си остават  - така,че наистина може би е възможно да са на друга основа , а не от инф-я????? newsm78

# 256
момичета до август месец бях на ясмин сега септември го спрях ...лекувах се за раничката споменах ви...сега ми тревожи друго последният ми цикъл беше на 02.09 с моя приятел правихме секс без да се пазим по никакъв начин на 15.09 и като броя май тогава съм била в овулация..има ли вероятност да съм бременна? моля ви за съвет

# 257
има ли вероятност да съм бременна? моля ви за съвет
Има,да.Но може да не си била в овулация,тя не винаги е на 14-тив ден от цикъла.Няма как да разбереш,освен да чакаш.

# 258
момичета до август месец бях на ясмин сега септември го спрях ...лекувах се за раничката споменах ви...сега ми тревожи друго последният ми цикъл беше на 02.09 с моя приятел правихме секс без да се пазим по никакъв начин на 15.09 и като броя май тогава съм била в овулация..има ли вероятност да съм бременна? моля ви за съвет
Има,да. Остава ти само да чакаш.

# 259
има ли вероятност да съм бременна? моля ви за съвет
Има,да.Но може да не си била в овулация,тя не винаги е на 14-тив ден от цикъла.Няма как да разбереш,освен да чакаш.
ох с това чакане ,чакам лекаря да си дойде да правим нови изследвания за този пап3 ..пък сега и да се чудя дали не се направихме бебе...то нали слагах едни глобулки едните бяха полифинакс а другите ф... нещо си и на тези пишеше ,че са локално противозачатъчно... ама те свършиха преди една седмица ,а и с моя приятел не правихме секс докато не свърших лечението  #Crazy е ако имам симптоми ще питам тебе Десичка ..то пи първата бременност станах мн кисела и заядлива..и проядох люто,а как ми се спеше... сега се надявам да не си внушавам и да чакам доктора да си дойде трябва ли да му кажа ,че се съмнявам да не съм бременна?

# 260
Mlgs,ти скоро трябва да си пак в цикъл,но все пак кажи на лекаря си.При всички положения ти желая да стана така,както на теб ти се иска.Simple Smile

# 261
Mlgs,ти скоро трябва да си пак в цикъл,но все пак кажи на лекаря си.При всички положения ти желая да стана така,както на теб ти се иска.Simple Smile
оф мерси...аз искам... и малко ме е страх да не стане нещо пак...пък и с раничката уж е сериозно...каквото дойде ще ви информирам сега в четвъртък моето докторче си идва  Embarassed дано не го шашна с моята информация  newsm78

# 262
Здравейте момичета,
Аз искам да се вмъкна и да потърся съвет за надълго и нашироко дискутираната тема за теченията след конизация. Направо вече ми писна. Наред с болезнената овулация този месец се сдобих и с някаква отвратителна, пресечена, жълтеникава слуз по време на овулация. Микробиология си правих миналия месец- всичко беше чисто. Откакто ми направиха конизацията миналата година изпитах, какви ли не течения- прозрачни, бели, пресечени и какво ли не още, използвала съм поне 4 вида глобули, правя микробиологии 2 пъти в годината- все чисти.  Писна ми Twisted Evil . Ако можете споделете, дали имате подобни проблеми след конизация, особенно за най-новата ми багра течение. Всяка от нас тук знае , какво е това паническо самонаблюдение и как до някаква степен всички тук ни е подгонила хипохондрията. Добре, че го има този форум Hug

# 263
Здравейте момичета,
Аз искам да се вмъкна и да потърся съвет за надълго и нашироко дискутираната тема за теченията след конизация. Направо вече ми писна. Наред с болезнената овулация този месец се сдобих и с някаква отвратителна, пресечена, жълтеникава слуз по време на овулация. Микробиология си правих миналия месец- всичко беше чисто. Откакто ми направиха конизацията миналата година изпитах, какви ли не течения- прозрачни, бели, пресечени и какво ли не още, използвала съм поне 4 вида глобули, правя микробиологии 2 пъти в годината- все чисти.  Писна ми Twisted Evil . Ако можете споделете, дали имате подобни проблеми след конизация, особенно за най-новата ми багра течение. Всяка от нас тук знае , какво е това паническо самонаблюдение и как до някаква степен всички тук ни е подгонила хипохондрията. Добре, че го има този форум Hug
не  знам какво да ти кажа аз смених 4 вида глобули като ми откриха раничката първо се оказа ,че съм пап 2 после пап 3 ,а сега може и да съм бременна...
иначе след последните глобули при мен имаше някакво слузесто течение за 2дни ..убии ме не знам и аз вече какво да правя сега на 24 съм на преглед за нова цитонамазка и ако е пап 3 ще правим биопсия,ама ако съм бременна... #Crazy #Crazy тъй ,че горе главата съветвай се с останалите те са по опитни аз ти пожелавам спокойствие,че знам какво е да се чудиш и да правиш разни неща и пак си на едно място..тъй че  Hug

# 264
Селен , как си? Какво става с теб? Надявам се само добри неща  Heart Eyes. Пиши  Hug Hug Hug

Катка как се чувстваш вече?  Онези неудобства  - преминаха ли? При мен вече 3-ти месец ми е безчувствено мястото на операцията в разреза. Иначе се чувствам оки ( да чукна на дърво). Единственото неудобства е, че когато трябва да ми идва цикъла се чувствам нервна ( доста)  гладам да не се отразява на околните , ама с ТРЕНИНГ ще стане хахаххахахахах Joy освен всичко се надявам на прегледа ( имам дата вече) да съм в блестящо ИЗПЪЛНЕНИЕ  hahaha

# 265

иначе след последните глобули при мен имаше някакво слузесто течение за 2дни
Това ми прилича на цервикална слуз ,не мисля,че е течение,причинено от бактерии или нещо друго.

# 266
Селен , как си? Какво става с теб? Надявам се само добри неща  Heart Eyes. Пиши  Hug Hug Hug

Катка как се чувстваш вече?  Онези неудобства  - преминаха ли? При мен вече 3-ти месец ми е безчувствено мястото на операцията в разреза. Иначе се чувствам оки ( да чукна на дърво). Единственото неудобства е, че когато трябва да ми идва цикъла се чувствам нервна ( доста)  гладам да не се отразява на околните , ама с ТРЕНИНГ ще стане хахаххахахахах Joy освен всичко се надявам на прегледа ( имам дата вече) да съм в блестящо ИЗПЪЛНЕНИЕ  hahaha

Благодаря, че питаш. Добре съм Grinning. При мен безчуствена все още е една малка част от лявото бедро Rolling Eyes
Иначе често отичам на едно трудно за обяснение място, когато съм цял ден в движение, а това е почти всеки ден.На сутринта съм като нова.
В края на седмицата съм на преглед в София, че цикълът ми се бави. В Бургас са леко смутени от вида на операцията ми и не желая да ме преглеждат тук. Стискам ти палци за прегледа и не се тревожи за нервността- един път в месеца ще те изтраят Wink
И на мен ми се иска да знам как е Селен.

# 267
КатКа по добре така да е с лекарите в Бургас. Щом не разбират да не пипат. ЕЕЕЕ гадното е, че ще биеш път до Сф но щом няма др. избор. На мен около 2 месеца ми беше изтръпнало от вътрешната страна на бедрото ( лявото  Mr. Green) може би някой нерв или др. е било засегнато, но вече имам чувствителност там.
Да разкажеш за прегледа е СФ. Успех!

# 268
Доктора ми каза че сега съм по-добре отколкото преди операцията и толкоз. В епикризата пише, че няма ракови клетки ЦИН 1 . Док. ме ъвери че няма нищо страшно но ето. Имам биопсия и там резултата е добър но клетките били навлезли по-дълбоко в цервикалния канал та за това беше конизацията

# 269
Мисля си възможно ли е хирурга да не е отстранил достатъчно от матката и другата част да си я отглеждам сега, щом съм пак ПАП3? От друга страна знам, че ЧПВ не се лекува каквото и да ми махне все си нося тая гад. Док. ми каза, че зависи много от имунната система, но след операцията (юни )нещо ми се подуха лимфните възли под мишниците и незнам какво да правя

Общи условия

Активация на акаунт