Машина за хляб - 20 част

• 44 064
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
  • София
polin a, fata morgana, благодаря ви, кексчето е и много вкусно и за разлика от другите ми опити си стана влажен отвътре, както и трябва да е един хубав кекс.
Ето и рецептата: http://tanitaang.blogspot.com/2009/05/blog-post_12.html

Само да поясня пак, най-добре е да се пусне да се пече на най-светла коричка и грамажа естествено да е 750гр(такава си е дозата).

# 376

Mr. Green даже и яхния може,  ето го

# 377
  • Бг-мама

това е хляба с айрян на polin_а на която искам да благодаря че ме ръководеше!!!!!
дозата е половин обаче на програма 750 гр хляб , че иначе цялата доза не ми се побира в машината

ето и разрез

Машината ми е Мулинекс 2000 и нямам оплаквания , хляба си е невероятен.

# 378
Зечова, много добре Peace! Интересно ми беше да снимаш снощния. Ти в крайна сметка във фурната ли го допече?

# 379
  • Бг-мама
Зечова, много добре Peace! Интересно ми беше да снимаш снощния. Ти в крайна сметка във фурната ли го допече?
да , беше нещо огромно което надигна капака на машината  Laughing

# 380
  • София

Комшу това са едни нови устройства, които се коментират в една друга тема за "Мултиварките", те не са чиста форма на хлебопекарните, а техни "усъвършенствани" модели.

# 381

Комшу това са едни нови устройства, които се коментират в една друга тема за "Мултиварките", те не са чиста форма на хлебопекарните, а техни "усъвършенствани" модели.

Айде сега не ни подсукуросвайте да купуваме и машинки за готвене Mr. Green. Туй остана.

# 382
  • София

Айде сега не ни подсукуросвайте да купуваме и машинки за готвене Mr. Green. Туй остана.

Аааа изобщо нямам и намерение, просто доуточних характера на машината, която Ердинч е дал. Слава Богу с жената се оправяме пред печката и без толкова автоматизирано готвене. Не отричам, че имаме кухненски машини-помощници.

# 383
Извинявам се предварително, че нямам възможност да прочета всички теми, но искам да ви попитам правили ли сте в машината за хляб тутманик, нещо като баница, т.е. което да става за закуска, със сирене и яица? Ако може да ми дадете някоя рецепта.   chef

# 384
Извинявам се предварително, че нямам възможност да прочета всички теми, но искам да ви попитам правили ли сте в машината за хляб тутманик, нещо като баница, т.е. което да става за закуска, със сирене и яица? Ако може да ми дадете някоя рецепта.   chef

Можеш да си замесиш тестото в машината, а да си оформиш и да печеш във фурна Laughing. Иначе ще ти се получи хляб с нещо Laughing.

# 385

Току-що си преписах рецептата:
за 750 гр.
2 яйца
150 гр.масло
60 мл. пр. мл.
1 ч.л сол
1 ч.л захар
360 гр. брашно
2 ч.л. мая суха
200 г.р сирене - добавя се при звуковия сигнал
Само не разбрах на коя програма, но ще експериментирам.

# 386
  • Дълбоката провинция
Извинявам се предварително, че нямам възможност да прочета всички теми, но искам да ви попитам правили ли сте в машината за хляб тутманик, нещо като баница, т.е. което да става за закуска, със сирене и яица? Ако може да ми дадете някоя рецепта.   chef
Опитай с тази рецепта: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430116.480
Става божествена smile3521.Може да добавиш сирене и става прекрасен тутманик.
Аз вече я правих няколко пъти и все обирах овациите Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 21:12 от DDimitrova

# 387
  • гр.Сливница
Ето направих кексчето,вижте го:
http://descata.snimka.bg/experiment/pekarna.440017.15798918

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 21:46 от desata

# 388
Изглежда много вкусно Peace

# 389
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Зечова и при моят първи опит с тази рецепта хляба опря във капака,но се опече ,остана само едно малко петънце което просто не се зачерви,затова сега си намалям пропорциите и си ми се получава много добре.
Днес правих хляба на балончета,но се издъних(не можах да го изкарам от тавата)и приличаше по скоро на милинки,но многоооо вкусни ,наистина много ни допадна и следващият път ще се постарая и снимка да има.
Аз сега искам да ви помоля да ми дадете рецепта за Панетони,защото не ми бачка нещо търсачката и не мога да я открия.
Кексчето на Десата изглежда суперско

Общи условия

Активация на акаунт