Кюретаж и забременяване след това - 7

• 29 785
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Amalleira  Rolling Eyes съжалявам...незнам..не мисля че има подходащи думи които да облекчат душата ти....знай само че тук сме на разположение да помагаме...
и аз като теб бях августинка...но...даже първа напуснах фронта в онази бременната тема...
нищо, хайде след 3 месеца може да бременеем заедно Hug

а Шуши...пу-пу да не ти  уруки графиката, този месец дано разбиеш Simple Smile

# 676
  • Bulgaria
Amalleira съжалявам, мила, така се бях зарадвала за теб  Sad Следващия път всичко ще е наред  Hug Въпреки, че още са надявам нещата да се оправят при теб  и този път Hug  Praynig
И аз уж се държа, ама напоследък просто чувствам, че съм на края на силите си  Sad От 5 месеца подновихме опитите за бебе, резултат няма, и с всеки изминал месец отчаянието ми расте  Cry  Cry  Cry И като че са ми малко черните мисли, ами все се намира някоя приятелка да се похвали, че е бременна и Бог да ми прости, но вече нямам сили да де усмихвам фалшиво и да им се радвам  Confused Вече не вярвам, че някога ще имам дете,не знам как намирате сили да мислите позитивно, явно на мен не ми се отдава. Извинете ме за тъжния пост ,но няма с кого другиго да го споделя, а и вие ще ме разберете най-добре  Hug

# 677
  • Варна
Мари Рус newsm51, честит рожден ден на патерици и от мен  bouquet Heart Eyes Hug Много здраве, щастие, любов и прекрасно братче на Даная ти пожелавам!

bobinka 85, мъжете само се правят на силни, ама ако знаеш само как ги е страх. Дай му малко време да се успокои и скоро сам ще повдигне темата Peace

read only, съжалявам, че трябва да се присъединиш към нашата компания, колкото и да е приятна Hug Heart Eyes Радвам се, че все пак всичко е наред и вече имате зелена светлина за бъдещи опити  bouquet

Amalleira , съжалявам, че не се получи. Така се надявах да се похвалиш предколедно spoko

impuls , хубаво е, че идваш с такова положително настроение в темата Hug

bibi76, как си  Hug Heart Eyes

botzy, дано по-бързо и бепроблемно минеш през това изпитание и скоро пак да сте на фронта Praynig Hug

kastaliq , по-добре не мисли, какво е можело да бъде, а какво ще бъде Hug А какво ще бъде е сигурно -   ylinfant

Аз имам много работа, момичета, и нямам време даже да чета много. ooooh! А и в събота съм на финален тест от курса по английски и вечер, освен всичко друго, и уча. Днес в 16,00 съм на преглед да ме записва лекарката за консултациите и ще драсна някое редче после.
И стига сте увесвали носове, моля ви Hug Heart Eyes Годината наистина не беше много благосклонна към нас, но да гледаме положително към 2010 и дано мечтите на всички ни се сбъднат!!! Hug newsm51

# 678
  • София
Мама Инка, добре се чувствам, благодаря Hug Утре вечер съм на лекар - дано чуем сърчице Praynig
Момичета, не се отчайвайте Hug Знам, че е трудно, защото аз самата съм ревала понякога с дни и съм се питала защо трябва да минавам през всичко това. Все някой ден ще гушнем желаното бебенце, само не трябва да се отказваме!

# 679
  • Варна
kittykat , и ние така първия път опитвахме година и половина. След първия аборт започнах да ходя на фоликуметрия. Сега преди този аборт доктора беше казал, че имам много хубав доминантен фоликул и ми би прегнил и даде график за секс. Вярно, че не се импланира, но уцелихме момента. При мен проблема е много тънка лигавица на матката - въобще не може да достигне 8 мм, сега в единия си край беше 5 мм, а в другия 7 мм и се надявахме там да се закрепи оплодената яйцеклетка, но уви. Според него това е последица от двете абразиота в рамките на 1 седмица и от некадърно свършена работа. Ех, ако знаех щях да си чакам сама да се очистя, бях започнала да кървя. Но не можем да върнем времето назад, така че ... не ни остава нищо друго освен да се надяваме. Да се надяваме, че следващият път всичко ще е различно, че ще успеем и съм сигурна. Изчела съм темите за кюретажа от самото им начало и знам колко много момичета са станали майки.
Приятен ден  bouquet

# 680
kittykat Hug, не бива да се отчайваш! Не забравяй, че шанса танцува с тези, които вече са на дансинга! Продължавай да се надяваш и бъди сигурна, че много скоро ще държиш в прегръдките си най-сладкото малко човече! Hug
Amalleira, звучиш много позитивно, поздравления за което! Сигурна съм, че всички до една, ще станем скоро мами, просто е въпрос на време! Simple Smile  Praynig
Мама Инка , радвам се, че не си ни забравила!  Hug Минавай от време на време да ни вдъхваш кураж!   bouquet. Стискам палци за изпита в събота!
nuclearbaby  , bibi76 , be_be , mmmshushy80  и всички останали момичета -  Hug ви и ви  Heart Eyes

# 681
Amalleira  Rolling Eyes съжалявам...незнам..не мисля че има подходащи думи които да облекчат душата ти....знай само че тук сме на разположение да помагаме...
и аз като теб бях августинка...но...даже първа напуснах фронта в онази бременната тема...
нищо, хайде след 3 месеца може да бременеем заедно Hug

а Шуши...пу-пу да не ти  уруки графиката, този месец дано разбиеш Simple Smile

Миличка хем ми се иска хем незнам , проблема е , че вмера станах със страхотни болки в гърдите и бронхитна кашлица ! Иначе точно в деня сме правили кекс  Sad

# 682
  • Варна
Мама Инка , радвам се, че не си ни забравила!  Hug Минавай от време на време да ни вдъхваш кураж!   bouquet. Стискам палци за изпита в събота!
[

Аз пак да кажа, въпреки намеците, че въобще не смятам да ви напускам Hug Даже не съм се записала в отчетните. Тук си ми е добре. Дано всичко е наред и скоро да мога и с прашец да ви поръся. Heart Eyes

# 683
Ooo, Мама Инка, че то и да си пишеш в отчетните, пак няма да ни напускаш, нали така  Simple Smile

kittykat, и аз мисля, че изобщо не е момент за отчаяние  Peace Ще стискаме палци по-скоро да си бременна и ще видиш как ще стане  Simple Smile

Стискам палци на всички, Amalleira, за теб специално, дано има надежда за добро развитие все още  Praynig

# 684
  • Bulgaria
Amalleira, kastaliq, Tess  Hug Heart Eyes Hug Благодаря ви милички, добре, че сте вие да ме изваждате от депресията....И аз ви стискам палци съвсем скоро да видите двете чертички за девет прекрасни месеца  Praynig  Praynig  Praynig

# 685
Здравейте и от мен Hug.Вчера бях на преглед.Всичко е нормално,направи ми и цитонамазка-ок са нещата.За цистита ми изписа билкови хапчета,защото към антибиотик съм алергична.Но тази сутрин имах кафяво зацапване,може ли да е от цистита?Или от овулацията,която е днес?Така се притесних,но вече всичко се нормализира.Док каза да изчакаме януари,да минат празниците и т.н.Имам време да обработя моя да ми подари така желания подарък Hug.Но пък с това зацапване днес пак взех да се вкарвам във филми да не би да ми има нещо newsm78
Мама Инка радвам се,че си добре Hug
Amalleira съжалявам мила,но спокойно всичко ще отмине,едно голяма гуш Hug
bibi76 чакаме новини Hug.Благодаря ви още веднъж,че ви има,много си ви обичкам и гушкам всички Hug Hug Hug

# 686
Мама Инка, много се радвам, да видя че си добре.
bibi76, стискам палци на прегледа.
Amalleira, много съжалявам, тепърва предстоят хубави преживявания, да оставим лошото зад гърба ни.
kittykat, една прегръдка и за теб.

# 687
  • Bulgaria
pepa_25   Hug   bouquet

# 688
Здравейте момичета, доскоро бях щастливо бременна, но нещата не се развиват въобще добре, и най-вероятно другата седмица ми предстои кюретаж. В 9г.с. и 4 дни съм а ембриона няма дейност. Просто за тези няколко седмици преживях толкова нови за мен неща, а сега трябва да се информирам и за тази процедура. След няколко прегледа при различни лекари, които потвърдиха диагнозата, приех мисълта, че ще загубя бебето си, но сега се страхувам от самия аборт, от последиците и възстановяването. Освен това ми се падна и крайно неподходящо време, точно по празниците, дали някой ще ми обърне нужното внимание. Аборта задължително ли се прави с упойка, или аз да си настоявам, че искам да си спестя това преживяване и спомена от него.

# 689
alena_ -Мила,много съжалявам,че трябва да преживееш и ти този ад.  Hug
Моя аборт беше с вакум.Сложиха ми пълна упойка и като се събудих всичко вече беше свършило. Cry
Надявам се да попаднеш  на добър и съвестен лекар.Съветвам те,първо хубаво да разучиш за него .
Възстановяването е бързо и почти не боли.
Пожелавам ти всичко да мине нормално и бързо да се връщаш в групата на бебеправещите. Hug

Общи условия

Активация на акаунт