''Парфюмни размисли и страсти'' 53

• 27 553
  • 639
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Жаки, Прадата, за която питаш е L`Eau Ambree.  Peace Разлика между Стайл и Стайлесънс има: Стайл е по-млечен и мек, Стайлесънс е по-остър една идея. Мога да ти ги донеса за паралелен тест  Mr. Green

ГагаМага, и моят Ин Контрол е с помпичка, и тя си фъска така доста по-малко от обикновения спрей... Освен това вчера забелязах, че някак на моят флакон текстила около тръбичката е пропит с парфюм... newsm78 Не знам защо така се получава... А иначе за пръскането - не се притеснявай, нормално е. Примерно от вчера имам това:

И неговата помпичка пръска по малко...

# 601
Виж Асинка сериозен проблем повдигна, аз го тествах на блотер преди 2 месеца, помня, че доста ми хареса, но го оставих за сериозен тест лятото.

# 602
И на моята кожа Портофино - то е нетраен, а също го бях харесала Peace

# 603
Признавам само на блотер пробвах.Преди да го взема ще опитам и на кожа.Дано не ме разочарова Sad

# 604
Зори, тази Прада не беше ли в стъклено шишенце? Това ми се вижда пластмасово...
Сега го видях в google. Явно е от снимката Blush

# 605
  • София

Тази е Интенз, шишенцето си е пак стъклено, но отгоре има картонена опаковка... Mr. Green

# 606
Здравейте!
Търся пробичка ето на този парфюм:

Случайно видях тестер в Мегашоп.  Визията не отговаряше на цената  и ми стана много интересно...В Аромат.ру от 11 страници  има само 3-4 отрицателни отзиви ...Какво е това чУндо.  Кой знае -помагайте! Ще съм ви много благодарна!
п.с. в Мегашоп го няма вече...иначе щях да го купя и без проба/22 лв..../
...копирам "посланието" във всички парфюмни темички, докато малкия е освободил компютера Mr. Green

# 607
Това май е доста изгодно предвид курса на Долара в момента, както и 10% отстъпка и безплатна доставка:

http://www.fragrancex.com/products/_lid_D-am-pid_60838W-am-cid_P … 4T__products.html

GagaMaga - ако имаш нерви да чакаш, нали много го търсеше newsm78

# 608
  • София

Тази е Интенз, шишенцето си е пак стъклено, но отгоре има картонена опаковка... Mr. Green

Ноар, моля те, опиши го този Интенз, че му се чудя от две седмици, а в БЗ го нямаше да го подуша. Прилича ли на класическата Прада или е съвсем различен? В нета четох много противоречиви мнения. Предварително много ти благодаря.    Praynig

# 609
  • Варна
Момичета, моля дайте ми линк към продавалника. Реших да се разделям с Черната орхидея Цветен воал. Много тежка ми идва. Чак лошо ми става. А с такава радост си я чаках Sick
Тежък Цветния воал? Rolling EyesНа мен пък ми стои точно като воал-едва доловим,деликатен,но много присъствен и неустоим!Класа отвсякъде! Peace
Абсолютно си права, класа е, но явно не ми понася миризмата на  цветето орхидея, така си го обяснявам. Впрочем това го забелязах още лятото, на едно гости, в саята имаше орхидея и не ми понесе. Наложи се да я изнасят на терасата, но тогава мислех,че е от горещината. Sick

# 610
Moмичета да ви споделя ако не знаете, че на 19-ти ноември от 20.00 до 00.00 ч. в Мола ще има Шопинг Вечер с намаления.
В Beauty Zone те ще са от 10-30%

# 611
В Beauty Zone те ще са от 10-30%

И сигурно ще са на най-не търсените парфюми Crossing Arms Аз в БЗ за толкова години, кога го отвориха тоя Мол вече не помня, намаление не съм виждала  Laughing

# 612
Имаше скоро добри намаления. Дори ALIEN беше намален доста. И серията Garden of Stars беше супшер изгодна. 50мл рефил и 25мл шишенце за 110лв.

# 613
Кога скоро, тези дето ги бяха наредили отстрани на рафтовете ли, и разни тестери?

# 614
Преди месец някъде. Имаше стикери на парфюмите на Мюглер (за него специално обърнах внимание) Alien беше намален с поне 30лв.

Общи условия

Активация на акаунт