Колегата мирише

• 38 951
  • 246
  •   1
Отговори
# 150
Е, стига де  Simple Smile

Факт е, че се привличаме по миризмите, тези дето даже не ги усещаме съзнателно. Обаче гадна миризма на некъпано и непрано...  Няма как.

# 151
Факт е, че се привличаме по миризмите, тези дето даже не ги усещаме съзнателно. Обаче гадна миризма на некъпано и непрано...  Няма как.
А на пот?

# 152
  • София
Сигурно половин България се къпе веднаж в седмицата, или веднаж на две седмици. Особено по-възрастните хора. Като знаем пенсионери са над два милиона, а за един възрастен човек, обикновено къпането си е приключение. Не знам, колко от вас са питали бабите и дядовците си, дали се къпят всеки ден и като разберат, че не го правят, ще им направят ли забележка?
Има много малки населени места, където имат сериозна липса на вода и разчитат на селската чешма. На много места нямат баня в къщата, а разчитат на обществената баня през три села в четвъртото и като се изкъпят, си казват честита баня, защото рядко се случва. Евентуално се подмиват на на чешмата тук там между къпанията. И между другото, много от тези хора изобщо не миришат, или поне не се усеща.
Според мен трябва много деликатно да се отнасяме към хората, защото най-вероятно става дума за различни проблеми от всякакъв характер.

# 153

мдааа
тук съдиха едни полицаи
хванали някакъв смрадливец в ареста
не могли да ги навият да се изкъпе
срязали му дрехите и с марку4 с вода под налягане за решили проблема
само дето после ги осъди Смрадльо  Sick

# 154
А на пот?

Може, докато сме "разгорещени" в леглото, караме лодка или хапваме прясна рибка в някое капанче в жегата, или вилнеем в някой клуб, или в куп други ситуации - нямам нищо против. То и аз няма да съм стерилно ухаеща на шампоан; в тези случаи стерилността е анти-секси. При всички положения, обаче, ще сме се къпали наскоро, да кажем тия дни, та няма да я има миризмата, за която Нати или Росита говорят.

# 155
аз имам проблем със сапруга ми ве4но се караме за хигиената му  ,не се капе много риадко дава дрехите си за пране  не иска да се 4исти в кащти не изхварлиа боклука и не дава и на мен да го изхварлиа . вапроса мие  това болестно састоиание ли е и има ли на4ин такива хора да се принуждажат да  са 4исти.

А секс отказвала ли си му заради миризмата?

# 156
Като гледам, май повечето мнения са за колеги в офиси. Завъртал ли се е някой да види , каква е ситуацията в производствени предприятия, строежи ...
Аз  работех в такова предприятие, и като четях темата се сетих за колежки, няколко на брой. И там ситуацията не е много по-различна, разликата е само в броя на миризливците.Няма да коментирам,че физическата работа е доста голяма причина да се потиш,различно е ако си поддържаш хигиената редовно, и различно е ако не се къпеш с дни, каквито случаи имаше при мен.Колкото за директния разговор ,аз не съм много съгласна, или по-скоро бих се замислила втори път защото първия беше плачевен.Имахме колежка ,която буквално олютяваше очите, в никакъв случай не преувеличавам,първоначално започнахме с намеците,подаръчетата и т.н.,след като не последва ефект направо й казах какъв е проблема, тя като ми кресна тая жена направо ме уплаши, имала чешма само на двора, да съм ходела да й топля вода в тенджери на печката, и после да й платя тока, пък тогава да й казвам да се къпе...Хубаво ама аз тогава млада , не се замислих много много, а й такива проблеми не ме интересуваха, дали има или няма, отидох при шефката, тя първоначално предложи директния разговор, обясних й ,че не се получава, и понеже беше доста изтънчена и подържана жена прие проблема доста присърце.Викна въпросната вредителка, не знам точно какво й е казала, но тя дойде пак бясна при мене - "ти ли ще ми взимаш залъка от устата, ма" , е това й бяха точните думи, поработи още една седмица и се махна.Честно да ви кажа кофти ми стана и сега като четях за нея се сетих, може би наистина е имала проблеми битови или не знам там какви, но пък от друга страна..след като пречеше на другите на работата по - добре ,че я махнаха..
Освен това мисля,че някои хора наистина не се усещат, друга особа от същото предприятие, просто вонеше на цигари,изглежда, че се къпеше, но й тя  и дрехите й - УЖАС, оказа се , по-късно, че у тях димът бил толкова гъст,че не можело да различиш нищо-съпруга й, не вадел цигарата от устата, казваше,че вече е претръпнала и не усеща никакви миризми..

# 157
тази тема ме върна няколко години назад. шефът на фирмата миришеше. и то през цялата седмица, включително и в понеделник. миризмата беше остра и непоносима и в съчетание с непоносимия му характер, направо атмосферата беше Close за негов рожден ден получава подарък от негов партньор. партньорът му подава дезедорант и му казва: "и това се впръсква под ризата". нашият май не разбра, поблагодари и така. няма оправия за смърдящите. те са свикнали да се топят в собствения си сос

# 158
  • София
    Аз пък се чудя защо хората носят маратонки, по-голяма смрад от това, не съм усещала. Седя си в тролея, качва се едно момче и застава прав до мен. Усещам някаква ужасяваща миризма на талази да  се качва към носа ми, Sick, на разложен труп, на мърша. Запуших си носа, задържах си въздуха и скочих веднага, слязох две спирки преди моята.Ако бях останала, щях да си повърна червата.И сина,като ходеше с маратонки му смърдяха ужасно краката.С кожени обувки, не е така. Забравих и кубинките, няма по-нечистоплътно нещо за мен от човек с кубинки!

# 159
Зависи от маратонките, тези с гортексовите мембрани не се усмърдяват.

# 160
  • E-CLM & CH-VD
 Joy Миризливите крака нямат нищо общо с маратонките или кубинките. По същата логика и ботушите трябва да миришат. Т.е. краката на хора, носещи ботуши.

# 161
  • София
Момчето сигурно е имало някакъв друг проблем (гъбички може би). Маратонки и аз нося и не ми миришат краката. Може ако са изкуствени обаче запарват.

# 162
Най-хитрият начин според мене-за колегата е да му пратиш  тази темичка без да искаш в мейл или скайп или друг вид електронна комуникация-уж случайно-или някой друг твой познат да му го прати-не може да не се усети !Друг е въпроса ако си е мизерник по душа!Съчувствам ти искренно!
Не съм чела всички коментари  и ако се повтарям-извинявайте #2gunfire

# 163
Още нещо-ако искаш  и аз мога да помогна с пращането-само дай къде

# 164
Ааа - да ме извинявате!!!  Stop  Покойните ми баба и дядо се къпеха всеки Божи ден!!!  Crossing Arms  За това пък знам за други възрастни хора, които действително се къпят до 4 пъти на месец (може и по-малко).  Peace  Това е въпрос на възпитание и себеусещане!  Peace  Да - вече повече хора се къпят редовно, но тези, които нямат себеусещането или не са възпитани правилно, не се къпят редовно независимо от това, че живеят в 21 век!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт