Колегата мирише

• 38 951
  • 246
  •   1
Отговори
# 210
Не  написах това, за да се подигравам на някого. Исках да кажа, че народът си намирисва- нещо нормално, дет се вика. Струва ми се, че се преекспонира тоз проблем във форумното пространство и се заклеймяват отделни индивиди, та затова Simple Smile
Изобщо не преекспонирам.
В началото на темата дадох няколко описания.
Искаш ли да ги потърся?

# 211
Не, аз ще си ги потърся.
Що пък реши, че към теб точно съм се обърнала? Така хубаво си обобщих Simple Smile

# 212
  • на брега на морето
ПОнеже, при мен хората се събличат и събуват- какво да ви кажа, почти няма човек, който да мирише на хубаво/или айде на чисто/, и то за преди да си е свалил дрехите говоря.
Shocked Човек, преди да иде на доктор, е редно да се поизкъпе и да си облече чисти дрешки. Поне тогава, ама... Tired

Когато отида на доктор или зъболекар винаги ме мъчи един въпрос - те никога не миришат ни на пот, ни на дезодорант. Какво ползват? Едва ли разчитат целодневно на едното къпане newsm78 Ама и на сапун не миришат!

# 213
гадна работа

# 214
  • София
ПОнеже, при мен хората се събличат и събуват- какво да ви кажа, почти няма човек, който да мирише на хубаво/или айде на чисто/, и то за преди да си е свалил дрехите говоря.
Shocked Човек, преди да иде на доктор, е редно да се поизкъпе и да си облече чисти дрешки. Поне тогава, ама... Tired

Когато отида на доктор или зъболекар винаги ме мъчи един въпрос - те никога не миришат ни на пот, ни на дезодорант. Какво ползват? Едва ли разчитат целодневно на едното къпане newsm78 Ама и на сапун не миришат!
Aaa, предишната ми зъболекарка си миришеше и на мекици, и на запръжки, и на пот и на всичко отгоре и устата и миришеше, а и много обичаше да говори. Сегашната ми мирише на чисто, на мента, на гладена престилка и много хубав сапун, с който си мие ръцете. И аз имам такъв сапун, течен , дезинфектиращ и мирищещ разкошно на липа! В кабинета на докторката ми винаги мирише на кафе, цигари, щото си пуши непрекъснато и хубав парфюм!

# 215

Aaa, предишната ми зъболекарка си миришеше и на мекици, и на запръжки, и на пот и на всичко отгоре и устата и миришеше, а и много обичаше да говори. Сегашната ми мирише на чисто, на мента, на гладена престилка и много хубав сапун, с който си мие ръцете. И аз имам такъв сапун, течен , дезинфектиращ и мирищещ разкошно на липа! В кабинета на докторката ми винаги мирише на кафе, цигари, щото си пуши непрекъснато и хубав парфюм!

Laughing Laughing Joy Joy това с мекиците ме разби, явно сестрата в промеждутъците от пациенти е слагала на бързо тигана връз котлончето, в някое тайно кьоше на кабинета Laughing
обаче това с лошия дъх е ужасно..то егати антирекламата, не че сама си лекува зъбите, но зъболекар да е с неприятен дъх......кошмар

# 216
  • София
  Зъболекарката ми си работеше сама, чакала съм я да дойде от къщи и си идваше миришеща на мекици и запръжки.

# 217
Аз имам един приятел, на който много му миришеше дъха - ама много!!! Естествено, че не му казвах, за да не се разсърди, ама такива хора сякаш колкото повече им миришат устите, толкова повече се врат в теб. Един ден го возех в колата си, а той ми разказваше нещо. Подадох му ментов бонбон, той го лапна и след не повече от 10 минути пак му замириса много зле дъха. Не издържах и отворих прозореца, а той взе да ми се кара, че ще настине. Стигна се дотам, че да го отбягвам, но не мога да му кажа истината. Много е обидчив.

# 218
  Зъболекарката ми си работеше сама, чакала съм я да дойде от къщи и си идваше миришеща на мекици и запръжки.

да бе сигурно, пошегувах се, ужас Laughing, това по - се търпи, ама като казваш, че и дъхът и...все едно козметичка да е с лоша кожа, не върви

# 219
Някои колеги от Бърза помощ си готвят на работа- 24 часови дежурства, требе и да се яде. Може и да се вмирисват на манджи, но пък в такива моменти, на пациента едва ли му пука за ароматите на докторята..

# 220
  • София
А, да, бе! Гаден спомен от родилното ми е как най-добрата и мила сестра седи до мен на леглото да ме гледа как кърмя и намирисва на пот и чесън.

# 221
Работата ми е свързана с пряк контакт с много и различни хора. Разгръщам, описвам и копирам личните им документи. Работя на гише и от там като по улей влизат всички миризми. Личните им документи миришат и изглеждат така както и самите хора: на чисто,на парфюм, на манджа, на нафталин, на кръчма ...
Две колежки сме и работим заедно повече от 15 години. Познаваме се дотолкова, че си позволяваме да се душим една-друга в опасението си да не миришем ние на гадно през гишето. Така, че не е проблем да си кажем. Да разправям по колко пъти на ден си мия ръцете, няма смисъл и как непрекъснато закачам вируси и как ме заболява глава от миризма на нечистоплътност. От други миризми не, но на воня не мога да издържам. Казвам :"Момент!" и хуквам да отварям прозореца. Ако ще да се обиждат. Някои се усещат и леко се отдалечават, но все пак са на една ръка разстояние.

# 222
бърльо, не ме прочете или не ме разбра? Не че има значение, всъщност Simple Smile

# 223
  • София
Работата ми е свързана с пряк контакт с много и различни хора. Разгръщам, описвам и копирам личните им документи. Работя на гише и от там като по улей влизат всички миризми. Личните им документи миришат и изглеждат така както и самите хора: на чисто,на парфюм, на манджа, на нафталин, на кръчма ...
Две колежки сме и работим заедно повече от 15 години. Познаваме се дотолкова, че си позволяваме да се душим една-друга в опасението си да не миришем ние на гадно през гишето. Така, че не е проблем да си кажем. Да разправям по колко пъти на ден си мия ръцете, няма смисъл и как непрекъснато закачам вируси и как ме заболява глава от миризма на нечистоплътност. От други миризми не, но на воня не мога да издържам. Казвам :"Момент!" и хуквам да отварям прозореца. Ако ще да се обиждат. Някои се усещат и леко се отдалечават, но все пак са на една ръка разстояние.
Май си сбъркала работата... Thinking

# 224
Да похваля нашия скункс.
Снощи бе поканен (не знам на какво се дължи тая смелост от страна на ръководството) на фирмения купон.
ЧОвекът беше изкъпан, избръснат и изпран  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт