Колегата мирише

• 38 950
  • 246
  •   1
Отговори
# 240
Е, висшистите нямат право да бъдат мръсни ли  Thinking

това ми напомня на случката която ми разказа сестра ми- набор 71 , от времето когато е имало въшки  по училищата и ги проверяват в класа откриват само на 3-4 деца.

Едното въшлясало дете е Венчето- отличничката на класа .
Баба и по повод въшките казва: "Ауу как можа ма Венче, хубаво момиче си Отличничка" Laughing

# 241
ХЕ, ми то още тогава ни набиваха в канчетата, че въшка на мръсна коса не налитала.
Аз също най- редовно въшлясвах Joy

# 242
Не се бях сблъсквала с миризливци, или поне не отдавна....)
Но в неделя вечер ни се налага да висим на централна автогара София 2-3часа. ) През 2маси стои някакъв човек, на когото изобщо не бяхме обърнали внимание....
В един момент обаче явно беше решил да си събуе обувките... Joy
Първо миризмата достигна до съпруга ми и моя приятелка...а после и до мен и гаджето и. )
Е такава смрад няма просто....беше нещо потресаващо...) А ние се скъсахме от смях...
Но не мога да си представя да работиш с такъв човек по 8часа...)

# 243
Като сте започнали да разказвате такива случки, да ви кажа и още един мой сблъсък с такъв човек...
Студентка съм. В квартирата трябва да настаним още едно момиче, за да си плащаме нормален наем.
В моята стая идва момиче - на пръв поглед - ок.
Но какви миризми се носеха край нея - не е истина.
С удивление, след седмица живот с нея, разбрах, че не се къпе въобще, дори тоалет не си прави, когато е неразположена, не мие зъби, не мие лице сутрин, вечер - нищо...
Имаше една кърпа за цялото тяло, която от бяла вече беше тъмно сива...
Как живееше така - не знам. Но иначе, харесваше "мъже в костюми, ама най-добре да е депутат"  Joy Joy
След около 2 седмици, бях решила да й направя някои намеци или да й кажа тактично нещо, но тя взе, че си намери друга квартира и отдъхнахме  Mr. Green

П.П. Не искам да й се подигравам, но недоумявах наистина как някой живее така и се чувства добре в кожата си.

# 244
... но недоумявах наистина как някой живее така и се чувства добре в кожата си.
Навика е втора природа.

# 245
  • E-CLM & CH-VD
Интересно ми е как реагират в такива случаи чужденци, или като цяло в други държави - дали 'право куме в очи', или се търси деликатен вариант. Thinking

В повечето случаи се оглеждат, сбръчкват нос, фиксират миризливеца, демонстративно правят крачка встрани. Не съм чула някой директно да е направил забележка, пуста толерантност  Laughing, току виж миризливеца е чужденец и ги обвини в дискриминация.

# 246
Абе въобще не става въпрос дали е българин или не, това е въпрос на манталитет и възпитание  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт