Силиконът май губи сила?

• 23 712
  • 552
  •   1
Отговори
# 300
Има нещо такова, ама пак ми харесват. На другите със силиконови в ББ им стояха много по неестествено.

А кои са били другите със силиконови в ББ?

# 301
В първия ББ имаше една 43 годишна нашенка от Италия  Laughing Нейните бяха изкуствени, но с физиологичен разтвор, правеха ужасен риплинг, едната беше по-малка...

И другите май са виповете- Десислава, Софи, онази манекенка мургавата с къдравата коса...забравих и името  newsm78

# 302
Нека той да отгорови, да видим с кои я сравнява. Защото Анелия със сигурност едва ли я помни. За ВБ не говорим.

# 303
Аз нямах предвид Анелия, а една руса, но съвсем съм я забравила... newsm78
 Third, не ни карай да гадаем Laughing

# 304
43 годишна, руса, нямаше в ББ1. Анелия само беше която живее в чужбина, и я беше на около 30. Бъркаш нещо.

# 305
Имаше една възрастна  дама с леко криминално минало и криви еърбеци във втория ББ - Елена мисля се казваше.

# 306
Eлена се казваше, от най първия мисля ( аз гледам май откриването всеки сезон).

От втория била- http://www.-spam082-/uploads/news/2009_30/images/00012809.jpg

# 307
Тя беше във втория, не в първия. Peace Елена Ромеле.
Ама предлагам да изчакаме мъжката част да видим кои ще изброи.

# 308
Циците на Иванина са ужасни, според мене.
Аз също съм със силикон и съм твърдо за, стига човек да е на ясно с рисковете и усложненията.

# 309
Да де, твоят силикон го виждаме в профила ти.
Преди не беше ли жената на бате еди кой си?

# 310
В интерес на истината съм запомнил името само на Иванина. Другите явно не са си заслужавали. Имаше една с много гадни цици, но не се сещам коя е. Беше някакво състезание, в което тя падна във вода и когато излизаше циците и се видяха. Повече се сещам за кофти цици в Сървайвър - Яна, Галя, Голямата Силвия. И всъщност изобщо не съм фен на силикона, възможно е на Иванина естествените и цици да са били по-хубави.

Дори не е известно със сигурност, че потребителят е мъж.

Освен да ти дам телефона си да провериш.  newsm78

# 311
Момчета  Wink, ооооохо, телефони си разменяте  Mr. Green Да не припламна нещо между вас Mr. Green  txtloves

Вярно че Елена Ромеле беше и е от втория ББ Peace

# 312
Имаше една с много гадни цици, но не се сещам коя е. Беше някакво състезание, в което тя падна във вода и когато излизаше циците и се видяха.

Може би говориш за Стойка, една шишкава, от Пловдив "пИпИрудата"  Laughing

Кофти и бяха гърдите, определено. Обаче и тя им направи корекция и вече е със силиконче Mr. Green

# 313
Той говори за някаква с кофти силикон, не естествени гърди.

# 314
Стойка я знам, това чудо забравя ли се. Не съм абсолютно сигурен, но мисля, че имаше някаква италианска връзка.

Общи условия

Активация на акаунт