Аблация на сърцето - 1

• 127 223
  • 785
  •   1
Отговори
# 180
Вече не ни влияе, след процедурата, нищо.
Преди нея падане на атмосферното налягане ни е довеждало проблем.
Петя П, а холтер дали е добре да се прави веднъж годишно? Защото само един гол преглед.. На нас не са ни казвали нищо конкретно.

На 12 юли ще ходя на контролен преглед в НКБ и ще питам за холтера

# 181
Благодаря ти. Пиши после тук.

# 182
Благодаря ти. Пиши после тук.

"Ако нямаме оплаквания, не е нужно да си създаваме излишни главоболия с прегледи и Холтери..." - това каза доктор Протич. Каза, че винаги можем да му се обаждаме при нужда - много е мил и симпатичен. smile3525

# 183
И на мен ми каза същото на контролния преглед през март! Невероятен човек е д-р Протич!   bouquet

# 184
Bella_907, аз също на моменти усещам ускорен пулс, но като се наблюдавам, стигам до извода, че наистина всичко е на емоционална основа. Трябва да си наложим да бъдем по-спокойни и дано нямаме проблеми за в бъдеще. 

# 185
petya_p, остава само да си пожелаем да бъдем силни, защото трудното вече е минало и сега ни остава само едно - а то е, че с всеки ден ще бъдем все по-добре и по-добре  Hug

# 186
Здравейтее! Hug От много отдавна не ви бях писала, макар че най-редовно ви четях. Ето, че пак ми се наложи да се включа. След година и половина без никакви проблеми, аз пак получих пристъп. И то цели 4 ooooh! Господата в трета градска ме назначиха за нова аблация след две седмици. Казаха, че не се било случвало рецидив след толкова дълго време.. Crossing Arms Пишете и вие как сте, много се загубихте! Hug Hug

# 187
  • София
маргарит  наистина не е приятно,да се получи рецидив наистина си е голяма рядкост.Но явно проблема при теб е една идея по сериозен.Недей да се плашиш ами смело напред и се надявам после да нямаш ядове и пиши как е минало  Hug

# 188
Наистина доста време е минало. Странно защо чак сега е станала тази история... Успех за новата албация и пиши после!  Hug

# 189
Стискаме ти палци.

# 190
Искам да попитам хората на който им е правена аблация и са имали ВПВ синдром дали след аблацията на кардиограмите им се вижда тази чертичка, която характеризира това снопче. На мен след аблацията ми продължава да се вижда тази чертичка, а на епикризата от НКБ пише успешна РФА... Четири месеца след манипулацията пак започвам да получавам някакви странни удари на сърцето и се плаша  Cry

# 191
Каква е тази чертичка? Нещо не схванах. Прави се специално изследване, което да покаже тези допълнителни проводни връзки в сърцето, на обикновена кардиограма не може да се види до колкото знам.  Thinking

Аз не съм минавала през аблация, но от хората тук знам, че е нормално до няколко месеца след това да се усещат прескачния на сърцето и неравномерен пулс. Тези неща би трябвало с времето да отшумят.

Имам аз едно друго питане към всички. Пиете ли кафе?

# 192
Белла, предполагам, че говориш за тази черта http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e9/DeltaWave09.JPG
Аз не разбирам много от разчитането на кардиограми, но на мен ми е правена аблация, а такава чертичка нито имаше преди, нито след, нито сега, когато получих рецидив. Mr. Green Когато отидеш за преглед, попитай лекарите, но ако не получаваш от онези страшни пристъпи, които не можеш да сбъркаш, няма проблем. Настина един от страничните ефекти след процедурата е прескачането, за което ти вероятно говориш.
Арабеск, аз не пия кафе, но кола пия стабилно. Grinning Чувствам се нервна след това и имам по-чести прескачания, предполага от кофеина. И при теб ли е така? Hug

# 193
Дам... Hug  Кола ли ще е, кафе ли ще е.. след това цял ден ми прескача сърцето. ooooh! Пък и двете неща ги обичам толкова много  Laughing

# 194
И аз избягвам кафето , пия  3 в 1 , но много обичам кока кола , въпреки, че се старая да я ограничавам . Общо казано - и двете ми действат  зле.

Общи условия

Активация на акаунт