Минавала ли ви е някога мисълта за самоубийство?

• 32 176
  • 199
  •   1
Отговори
# 105
Минавала ми е, когато бях много болна и с месеци се влачех по доктори и болници, пиех шепи лекарства без резултат... толкова бях изтормозена, че вече се чувствах пътник и ми се искаше просто да приключва тоя ад и да си почина малко. Но в момента, в който ми минеше тази мисъл, веднага съжалявах, умирах от страх да не предизвикам съдбата и започвах да рева и да драпам по-силно и по-силно да се оправя. Не пожелавам на никой да се чувства толкова отчаян и да минава през такъв ад.

# 106
  • somewhere over the rainbow
отговорите на повечето са да,както всъщност и моя.Чудя се дали живота на тези отговорили с не е по розов или просто са по силни.
Не се чуди. 1000% съм сигурна, че не е първото.

Ама аз ям много ориз. Сигурно преливам от серотонин Grinning

# 107
Съвсем наскоро ме бяха обзели такива намерения. Дори обмислях вариантите - обесване или скачане от високо. В момента съм се посъвзела психически, дано се закрепя така, че като се знам в какви кризи изпадам понякога, нищо чудно и да го направя. Гадости и само гадости ...

# 108
Дори обмислях вариантите - обесване или скачане от високо.

Как пък избра такива мъчителни варианти?

# 109
  • София
Тя не се излага. ooooh! Тя си търси литература от която да преписва. Peace И си живее явно в свой свят.

Не ми е нужно да я търся- учила съм религия. И най-добър приятел ми е университетски преподавател по религия. Запозната съм с много езотерични течения и съм дълбоко вярваща.

Следващия път като си заведете детето в църква да го кръщавате се запитайте имате ли изобщо място там.

След като си дълбоко вярваща, би трябвало да си наясно, че такова отношение и самоизвисяване пред хората също са грях.....
Брат ми е свещеник и е от рядко срещаните вярващи - не ходи на работа в църквата, а служи на Бога. Прочете ти изказванията и каза - гордост - любимия грях на рогатия.....

# 110
Като прочетох в какви подробности си го обмислила, ми настръхна косата.

# 111
Тя не се излага. ooooh! Тя си търси литература от която да преписва. Peace И си живее явно в свой свят.

Не ми е нужно да я търся- учила съм религия. И най-добър приятел ми е университетски преподавател по религия. Запозната съм с много езотерични течения и съм дълбоко вярваща.

Следващия път като си заведете детето в църква да го кръщавате се запитайте имате ли изобщо място там.

След като си дълбоко вярваща, би трябвало да си наясно, че такова отношение и самоизвисяване пред хората също са грях.....
Брат ми е свещеник и е от рядко срещаните вярващи - не ходи на работа в църквата, а служи на Бога. Прочете ти изказванията и каза - гордост - любимия грях на рогатия.....

# 112
  • София

Парцуца, направо настръхнах, колко е прав брат ти  Confused Не конкретно за момичето, което пишеше, а по принцип - ние хората много лесно осъждаме и сочим с пръст, като си мислим, че сме много прави, добри и т.н. Дори и хора, които се имат за вярващи, мъдри и т.н. много лесно могат да паднат в уловката.

И аз не съм съгласна да се квалифицират хора, които са стигали до такива мисли като грешни или психично болни. Само човек, който не е стигал до такава дупка или не е имал близък в такава дупка, може да се изказва така категорично. Никой не е застрахован  Stop

# 113
Парцуца,брат ти звучи като човек,на когото бих могла да се доверя,ако някога ми потрябва свещеник.

# 114
  • София

Delusion, коя си ти, че да казваш кой има право да влиза в църква и кой не  Sick? Наместник на Бог на земята ли, що ли?
Съгласна съм за много неща с теб - че самоубийството е най-големия грях например, но не съм съгласна с тона ти. Като прочетох случката на Олимпия съм убедена, че е имала среща с ангел, който да я спре и също така съм убедена, че в този момент Бог не е бил отвратен от нея, а напротив - много загрижен.

# 115
За самоубийство не, никога. Но по едно време ми минаваха мисли за убийство или лек нещастен случай на един мой познат.....  хехе... беше отдавна, той беше гадняр и много ми навреди. Скоро чух, че живота добре го е наказал.

# 116
  • София
Хората, които наистина имат мисли за самоубийство, обикновено правят поне един опит.
Истинските самоубийци винаги успяват.
Останалите са хора, на които просто им писва от нещо или изживяват труден период и бъркат желанието за края на този период с желание за край на собствения си живот.

Има и една категория, които не мислят за самоубийство, а за инсценирането му, макар да го приемат за истински самоубийствен импулс. В повечето случаи това не са просто манипулатори, а доста объркани хора, които викат за помощ, но имат усещането, че никой не ги чува и това е опит да привлекат внимание.

# 117
  • София
Хората, които наистина имат мисли за самоубийство, обикновено правят поне един опит.
Истинските самоубийци винаги успяват.
Останалите са хора, на които просто им писва от нещо или изживяват труден период и бъркат желанието за края на този период с желание за край на собствения си живот.

Има и една категория, които не мислят за самоубийство, а за инсценирането му, макар да го приемат за истински самоубийствен импулс. В повечето случаи това не са просто манипулатори, а доста объркани хора, които викат за помощ, но имат усещането, че никой не ги чува и това е опит да привлекат внимание.

Изключителен поглед върху темата - поздравявам те за това. Страхотен пост - кратък, ясен и точен  bouquet Че чак професионален Wink Дава отлична ориентация.

Парцуца,брат ти звучи като човек,на когото бих могла да се доверя,ако някога ми потрябва свещеник.

Той от дете е странен....Винаги съм казвала, че ще стане различен....

# 118
Дори обмислях вариантите - обесване или скачане от високо.

Как пък избра такива мъчителни варианти?

При тях има гаранция за успеваемост почти на 100 %.

# 119
При скачането от високо няма такава гаранция. При обесването ако не ти се строши врата, може доста да се помъчиш.

Общи условия

Активация на акаунт