дете от семеен мъж Тема 2

• 36 658
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Ако знаеш Дестъни,само една икона дето не съм сложила и да й се моля да стане така....Искам да се откъсна от този мъж,като вампир ми изпива силичките,а аз искам още и още...

# 571
Рени аз съм от там и пояснението под новия ник, бивш estrador  Mr. Green
 Hug
destiny- значи съдба! Не, аз не вярвам или не искам в това.
Харесвах те повече в другия аватар. Беше мой приятел и опонент. Но те харесвам!

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 22:52 от Снежа63

# 572
*Dessy трудно е мила да се откъснеш,но го направи.И аз преди 4 години умирах за него ама заминах за Италия и стоях 1 година.Казах си -Аз мога,аз ще издържа,аз трябва да издържа и го направих.След тази година повярвай ми нищо беше същото.Беше ми все тая дали ще се видим или не,да ли ще правим секс или не и така нататък.Аз да си призная съм много безволева ама наложа ли си нещо на ината го правя отдма.Така че,нека си вижда детето,но теб да не вижда.Все пак той има желание и е негово право като баща.А що се отнася до това ще цитирам :
А кой от двата варианта-на Рени или твоя, е по-добър за детето, е, повярвай ми-не знам.
 Аз ще ти кажа че и двата варианта си имат своите + и -.Детето пак ще страда по един или друг начин.Дали ще е видяло баща си или не,болката си е болка,въпроса също.Така че,колкото и да не ни  се иска ще видим детските очички пълни със сълзи.

А иначе, Рени, и аз мисля, че няма смисъл да се занимаваш с дела! newsm10

Ами дето ще си хвърля парите да доказвам на някакъв мухльо че детето е негово да му се моля за издръжка и за име и после цял живот да се хапя по г**а,няма да стане.А пък и вече гушата ми почна да работи и ми трябва спокойствие.Не искам да стигам да операция,сега поне съм само на хапчета.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 23:07 от *мамаРени*

# 573
Рени,Рени,не ти пукаше толкова много,но пак си го допуснала до теб.Това е и моят проблем,че хем уж не ми пука,хем не мога без него..

# 574
Имах в предвид че с него без него все ми е тая.Но пък щом мога да си запълвам времето с него и да ме води тук там добре ми е дошло.

# 575
Просто си съумяла да загърбиш чувствата си към него,докато аз това не мога.Все още го обичам.

# 576
Трудно е Деси,но ако искаш да не се виждаш с него това е варианта.Чувствата са до време.Аз отначало като бях в Италия ми идеше да си хвана пътя и да се прибера при него,но си казах не и така останах година.

# 577
Рени,писах ти на лични!

# 578
 Hug

Надявам се тази част все още да е в сила  Hug
С течение на времето малкото разкрити от теб неща (особено частта за майка ти) са ми достатъчни да спечелиш уважението ми и би било жалко да не е така.  Wink

Колкото за ник'а, има си доста добра причина за новия, иначе не бих ползвала дума с толкова голямо (според мен) значение. Peace

# 579
 Hug

Надявам се тази част все още да е в сила  Hug
В сила е  Приятел и Опонент, но не Враг..
Спам. Котето много ми харесва. Аз имах куче. Много си мисля, дали да не взема едно коте за сина ми. Чудя се каква порода, въпреки, че казват, че кучетата се привързват към хората а котките към дома.

# 580
Снежа63 Е, то няма как да не сме опоненти, но важното е, че умeeм да говорим цивилизовано по темата.  Peace
Все пак аз съм от едната страна на бариерата и да не се заричам, но от другата не мисля да минавам  Wink

И от мен малко Офф: аз имам 10годишен персиец, най-любвеобвилното същество  Heart Eyes
А от кучета ме е страх, а и кучето си е по-сериозен ангажимент, разходки и тн.

# 581
И от мен малко Офф: аз имам 10годишен персиец, най-любвеобвилното същество  Heart Eyes
А от кучета ме е страх, а и кучето си е по-сериозен ангажимент, разходки и тн.

Не ме дразни.Аз обожавам котки,както изглежда и малката и тя.

# 582
Zdraveite na vsi4ki az sa6to imah vraska s jenen maj s dve deca,no kogato ima6 takava vraska i iska6 da ima6 bade6te i deca ot tozi 4ovek trqbva da moje6 da raz4ita6 na nego.Date uvajava da ti bade priqtel i da te obi4a no lubovta e do edno vreme uvajenieto priqtelstvoto i strasta gradqt semeistvoto ne lubovta.No e vajno toi da e stabilen i da znae kakvo iska ot jivota novo na4alo ili samo razvle4enie.V moq slu4ai majat mi iska6e novo na4alo bqhme zaedno5 meseca kato gadjeta ina4e priqteli ot3 godini poznavah jenamu decatamu mnogo dobre no s nego dori pogledi nee imalo dokato be6e s jenasi pone ot moq strana.Az imah 5 godi6na vraska koqto se provali bqh v 4ujbina varnah se i se zasqkohme zapo4nahme da izlizame toi be se razdelil s jenasi nqma6e na4en da se saberat tq neiska6e.Zapo4nahme vraska na 5 mesec zabremenqh sled nqkolko meseca toi se razvede bqh v 8 mesec napravihme svadba a v 9 podpisahme sega imame dve deca i 5godi6en brag i sme mnogo 6tastlivi no po skoro sme prieteli otkilkoto maj i jena tovae predi vsi4ko.Obi4amese i sme 6tastlivi da ne sa ni uroki Whistling Simple Smile Ne kazvam 4ee lesno prieh decatamu kato moi ima 2 deca ot parviq brak edoto jivee pri nas drugoto pri maikata.No te sa ve4e golemi mom4eto deto jivee pri nas e na 20 a momi4eto na 18 a na6ite sa momi4eta ednota na 4 drugoto 2.Ne lesno seki den imame nqkakvi drazgi protivore4iq s dovedenite mi deca osobeno s mom4eto no saprugat mi ima doverie no az ne zlopotrebqvam s tova.S godinite sviknah nee lesno no sega sam ednakvo maika i na moite i na negovite negi razgrani4avam .Az sam po princip po sroga i bezprestrasten roditel .No nee lesno ponqkoga mi idva do gu6a no s majami zaedno re6avame problema kakavto i da e toi.Razlikata ni e golqma no se razbirame prekrasno.AZ sam na 25 toi na42 kolkoto maikamie no ne pre4i razbirame se dobre i se uvajavame nai vajnoto bez uvajenie brak nqma ,no ne izklu4vaite priqtelsvoto i strasta.Taka4e vijdate nee stra6no malko pove4e sila i stabilen 4ovek do sebesi. celuvam vsi4ki i dano namerite maj kato moq uspeh na vsi4ki  bouquet Heart Eyes Hug

# 583
Браво Цвете85, евала, ашколсун и хип хип ура за отговорния мъж с вече 4 деца!!! Не всеки има ОГРОМНИЯ твой късмет да срещне такъв необработен диамант, така, че остави тук пишещите момичета да се къхарят с техните по-прозаични проблеми.
Радвай се на късмета си, макар, че доколкото разбирам не е било съвсем късмет, защото ти с разум си го избрала от всички женени мъже околовръст да е баш той - умен и отговорен, да те обича и уважава - както съветваш и останалите мами:

Цитат
kogato ima6 takava vraska i iska6 da ima6 bade6te i deca ot tozi 4ovek trqbva da moje6 da raz4ita6 na nego.Date uvajava da ti bade priqtel i da te obi4a no lubovta e do edno vreme uvajenieto priqtelstvoto i strasta gradqt semeistvoto ne lubovta.No e vajno toi da e stabilen i da znae kakvo iska ot jivota novo na4alo ili samo razvle4enie.

просто гениален пост! Дано само отговорника да не срещне трета, че и с нея да постъпи отговорно ...

# 584
Браво Цвете85,
просто гениален пост! Дано само отговорника да не срещне трета, че и с нея да постъпи отговорно ...
Чакай, не си ли разбрала, че ние тук сме уникати както като любовници, сапруги и след това както бивши съпруги и следващи по същата схема. Здравей , запознаваш се с най- хубавите жени!
Приятно ми е!

Общи условия

Активация на акаунт