Частни градини Варна - прием 2010 г.

• 37 293
  • 284
  •   1
Отговори
# 240

изчисти си кутията,не мога д ати пиша

# 241
  • Варна

изчисти си кутията,не мога д ати пиша
Ох, съжалявам, готово  bouquet

# 242
  • Между гори и планини
Момичета сега видях във ФБ, че от Мелита са сложили нови снимки от новата градина.
Разгледайте  Grinning Моето момченце е в албумчето също.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=287614741257205&set=a … pe=1&theater#!/media/set/?set=a.287612254590787.77318.167162533302427&type=1

# 243
Мислех си да пусна малкия в частна ясла/градина за 2-3 седмици за да може да се адаптира и после да му е по-лесно  да свикне на държавната. Затова и моля да споделите къде са свикнали дечицата ви най- бързо и безпроблемно!
За сега съм се насочила към Чебурашка и Мамината къща, като най- удобни, все пак сме от възраждане.
 Някъде попаднах на инфо, че Мамината къща се е преместила на ул. Георги Живков 4, на Синия пазар  Thinking

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 18:08 от DeiziL

# 244
  • ВАРНА
Мамината къща сдобиха ли се с всички необходими документи?

# 245
Мислех си да пусна малкия в частна ясла/градина за 2-3 седмици за да може да се адаптира и после да му е по-лесно  да свикне на държавната. Затова и моля да споделите къде са свикнали дечицата ви най- бързо и безпроблемно!
За сега съм се насочила към Чебурашка и Мамината къща, като най- удобни, все пак сме от възраждане.
 Някъде попаднах на инфо, че Мамината къща се е преместила на ул. Георги Живков 4, на Синия пазар  Thinking
Мамината къща сдобиха ли се с всички необходими документи?

А Чебурашка изобщо имат ли някакви разрешителни?

Защото в регистъра на РЗИ ги няма никакви. Може и да се пита направо в РЗИ - Варна, има си инспектори за всеки район, които отговарят за всички частни и държавни детски заведения. Влизаш в сайта им - Регистри - Обекти с обществено предназначение. Има си и списък с телефони - просто попитай и ще ти кажат това, което те интересува. Може да се окаже, че има и други места за деца.

Когато става дума за най-скъпото ти - твоето дете -  не бива да се правят компромиси.

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 15:38 от Volupte

# 246
  • Варна
Преди няколко дни ходих на оглед в Мамината къща, с добри впечатления съм. Таксата е 20 лв на ден с храната/тя е 5 лв/, ако детето не ходи, защото е болно или по друга причина се приспада. Иначе а почасов престой е 2 лв. на час.Собственичката Катя ми изглежда много адекватна и земна-хареса ми това, че не заговори направо за пари, а подробно ми обясни режима на децата в яслата, какви игри играят, кога какво правят..И битовите условия са добри, много е чистичко, влиза се с калцуни, каза, че в момент има 4 мед сестри там, за приемане на детето се правят пълни изследвания, както в държавна ясла.

# 247
  • ВАРНА
ivka_smile , подписва ли се документ за записване на детето в заведението?

# 248
  • Варна
 newsm78 амиии не съм питала, защото не съм сигурна дали ще я записвам там, но другата седмица, като посетя още едно място ще съм взела решение и ще пиша. В каква насока те интересува дали се подписва този документ, мога да питам, ако ходя пак?

# 249
  • Варна
Преди няколко дни ходих на оглед в Мамината къща, с добри впечатления съм. Таксата е 20 лв на ден с храната/тя е 5 лв/, ако детето не ходи, защото е болно или по друга причина се приспада. Иначе а почасов престой е 2 лв. на час.Собственичката Катя ми изглежда много адекватна и земна-хареса ми това, че не заговори направо за пари, а подробно ми обясни режима на децата в яслата, какви игри играят, кога какво правят..И битовите условия са добри, много е чистичко, влиза се с калцуни, каза, че в момент има 4 мед сестри там, за приемане на детето се правят пълни изследвания, както в държавна ясла.

Всичко това което ти е наговорила Катя е лъжа. И на мене ми ги приказваше такива.Сина ми беше там 3 месеца, от които не спря да боледува, защото е пълно с болни деца. За тия три месеца беше здрав само около 3 седмици, но накрая Катя ни накара да си платим и трите месеца, защото му били пазели мястото. За сестрите също лъже. Няма такива.Само сутрин идва една за около един час, за да дава сиропите за кашлица на болните деца. ooooh!

# 250
  • Варна
Пуканка, и а не знам вече, ще имам това предвид ако решим да записваме детето там и няма да предплащаме нищо..А за мед. сестрите би могло да се направи проверка може би?  Твоето дете къде ходи сега и доволни ли сте?

# 251
  • Варна
Пуканка, и а не знам вече, ще имам това предвид ако решим да записваме детето там и няма да предплащаме нищо..А за мед. сестрите би могло да се направи проверка може би?  Твоето дете къде ходи сега и доволни ли сте?

Моето дете го приеха лятото в държавна градина и слава богу, защото след случилото се в мамината къща бих предпочела да плащам за детегледачка, а не за да стои детето ми цял ден и да гледа телевизия между сополиви деца. И внимавай с Катя, защото сега ще ти каже че ще плащаш ден за ден, но след две седмици ще те омагьосва защо трябва да й предплатиш следващия месец. И тогава всъщност ще ти изгорят парите.

# 252
Някой знае ли нещо за новото място на "Мелита"??? http://melita-club.com/page.php?1 Изглежда приветливо. Дайте отзиви и коментари. PLS :

# 253
имаш линк със сайта им, защо не отидеш да видиш как е и после да споделиш впечатления

# 254
имаш линк със сайта им, защо не отидеш да видиш как е и после да споделиш впечатления

Е.... молбата ми беше АКО някой има впечатления ВЕЧЕ ... да сподели. А за съвета .... благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт