Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 33

• 39 493
  • 716
  •   1
Отговори
# 90

Сусан е права като каза,че е по-добре да се даде издръжка на Али Раза,вместо да му се измисля работа,или най-добре да му се съдейства за работа другаде.След като полага огромни усилия да търпи Неджля като снаха и бъдещ служител при тях,малко прекалено е да й натресат и Раза,а защо не и Лейля.Доколко е права-не мога да преценя,но я разбирам.

И аз съм на това мнение.
Ясно е че Алито няма да приеме издръжка,без да е работил,но добре че Сузан прие до някъде снаха си,в повечко й е и Алито

А Ферхунде да не би да е "помогнала" Лейля да се омъжи за Оуз,за да предпази семейството от срам!?Май по-други бяха причините.В началото тя самата беше против този брак,докато не се усети,че може да се възползва,и то финансово.

Точно финансова беше изгодата й,каква помощ направи........... Sick

а за нетактичността им пред Седеф  просто няма нужда от коментар.

А моля,моля........Седефчето ми е много симпатична,ама тя от самото начало си вре носа където не й е работа.Като вижда,че е женен,дали е щастлив или не си е проблем на Шевкет,какво открито показва чувствата си -то не бяха погледи,рисунки,сълзи....пуфтене.100 пъти й се каза,че я приема като сестра.

Някой беше писал това,което и аз ще кажа и мнението ми е такова,че една такава Седеф ако се навърта около мъжа ми да е яла бой досега

# 91
Кога ще дават сериала, след като зпочне новия със Къванч?

# 92
Пак има неразбрали.  Joy Joy Joy Joy Joy
Виж в сайта на БТВ!!!!!!

# 93
Още веднъж за вечно неразбралите,питащи едно и също.
Понеделник- 2 серии
Вторник- 1 серия от 21 часа
Сряда- 0 тогава,ще дават новият филм.
Четвъртък-2 серии
Петък- 1 серия от 20 часа

# 94
И какво й беше префънцуненото на Фикрет!?Че е добре възпитана,да,и благодарение на това,и на търпението й,е все още там,до мъжа си,който я обича.Че пое цялата къщна работа и домакинство ,грижата за децата....

# 95
Човешкото отношение липсва у семейство Текин?  newsm78 Ферхунде понеже притежава всичката човещина  Mr. Green Гюлшен е приятелка на Ферхунде, но не и обратното. Ферхунде само използва Гюлшен. Гюлшен е хотел при всяка  необходимост на Ферхунде, длъжна е да я изслушва винаги, ама виждаш ли трябва и винаги да е съгласна и да не противоречи и да не изказва различно мнение, защото следват заплахи за отмъщение. И не семейство Текин се мислят за центъра на вселената, а Ферхунде! Преди няколко серии тя сама каза, че не става както ТЯ иска - та не знам кой за какво се мисли. Тя изневери и на първия си съпруг докато още бяха женени (и се насини сама с една статуетка ли какво беше за да оплете Шефкет) и с Левент омачка чаршафите преди да има молби за развод. Не съм аз безгрешната, която да я съдя, но не мога да я защитавам и оправдавам!

# 96

Laughing  oncheto  За боя си много много права,ама медала има две страни.Цялата фамилия Текин се  вайка за синчето си,един път не питаха как са Седеф и майка и.Ами кога Хайрие ще иде да чисти и готви у приятелката си,ей така,да и помогне?Тя за децата си няма време/Айшето де/ пък да мисли за нещо по-възвишено-няма как да стане.

# 97
Това може да се твърди само от някой, който си няма и представа от порядките в ислямския свят. ...
Чудно ми е как горката Ф-е е оцеляла до сега в тоя суров ислямски свят, описан от Unknown_lady . Rolling Eyes В Йордания например съпругът й, още първия, би я убил, достатъчно е само подозрение или слух за изневяра, би лежал проформа един месец в затвора и би излязъл с чиста съвест за изпълнен дълг.
Вие всъщност защо спорите?

# 98
Това може да се твърди само от някой, който си няма и представа от порядките в ислямския свят. ...
Чудно ми е как горката Ф-е е оцеляла до сега в тоя суров ислямски свят, описан от Unknown_lady . Rolling Eyes В Йордания например съпругът й, още първия, би я убил, достатъчно е само подозрение или слух за изневяра, би лежал проформа един месец в затвора и би излязъл с чиста съвест за изпълнен дълг.

А двете сестри-живи да ги бяха погребали Peace

# 99
Е, и? После?  Confused Каква истина се ражда от този глупав и безмислен спор? Разбрахме ти мнението за Ф-е и останалите, какви са тия самонавивки? Може ли да си коментираме спокойно филма и героите, без някой да се пъне да ни убеждава колко не сме прави?
Цитат
...Защото истината е, че битката на фино ниво е спечелена,но в триизмерната илюзия, всичко се материализира много по-бавно...
Наистина много, много бавно ...

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 12:59 от soya-fen

# 100
Е, и? После?  Confused Каква истина се ражда от този глупав и безмислен спор? Разбрахме ти мнението за Ф-е и останалите, какви са тия самонавивки?

Ти започна,аз допълних.И нищо различно не съм написала от теб,в живота е едно,във филма друго. Peace

# 101
Ралико,ти самата ме упрекна,когато писах,че боят на Ферхунде й беше малко.А сега ти пишеш,че трябвало да погребът живи двете сестри  Rolling Eyes.Защо?Опитах се да те разбера,и теб и Ферхунде,обаче вече изобщо не успявам.
 Разбрах,ти всъщност обратното си искала да кажеш  Peace.

# 102
Днес, на 1ви Юни ми се налага да споделя с майките във форума, разочарованието, което моето дете преживя на Празника на детето...
В така наречения МАГАЗИН за детски усмивки- ХИПОЛЕНД, подаръка на моето дете изчезна заради сръчните ръце на персонала, който нямаше търпение за затвори!!
Уважаеми Мениджъри на магазина, не знам дали е редно охранителите да пакетират играчките и стоките, закупени в магазина или следва да се грижат за сигурността и спокойствието на клиентите ? Убедена съм , че ако охранителите бяха вършили работата, за която са назначени, подаръкът нямаше да изчезне и моето дете нямаше да остане разочаровано...Вчера , точно преди затварянето на магазина в 8 часа, когато нетърпеливи деца избират подаръците, а родителите бързат да зарадват децата беше редно охранителите да следят за реда в магазина вместо да опаковат подаръци. Торбичката с подаръка на моето дете, който струва близо 50 лв, беше опакован от охранителя и беше оставен на същото място , където той сръчно опаковаше подаръците на следващите клиенти. Клиентите обаче са взели и подаръка на моето дете при напускане на магазина...
Сутринта се видя ясно на камерите и цялата история се разиграва на самия касов терминал , на около 2 метра от изхода... За съжаление , "Коменданта" на магазина каза, че те не носят отговорност след касата и използва циничен речник, който явно не отговаря на визията на магазина или концепцията, която гордо рекламирате... Информирах служителка от Централния офис на ХИПОЛЕНД, но за съжаление няма резултат...
УВАЖАЕМИ МЕНИДЖЪРИ И СОБСТВЕНИЦИ НА ХИПОЛЕНД, ЯВНО НЕ ВЯРВАТЕ, СЛЕДВАТЕ И ИЗПЪЛНЯВАТЕ СЛОУГАНА , КОЙТО СТЕ ИЗБРАЛИ, ЗАЩОТО НАКАРАХТЕ ЕДНО ДЕТЕ НА ПЛАЧЕ НА ДЕТСКИЯ ПРАЗНИК И НЕХАЕТЕ ?

# 103
Ралико,ти самата ме упрекна,когато писах,че боят на Ферхунде й беше малко.А сега ти пишеш,че трябвало да погребът живи двете сестри  Rolling Eyes.Защо?Опитах се да те разбера,и теб и Ферхунде,обаче вече изобщо не успявам.
 Разбрах,ти всъщност обратното си искала да кажеш  Peace.
Четох в руската преса за истински случай в Турция и бях потресена,не е заяждане,просто от слух че ходи с мъже погребват живо 15 годишно момиче,баща и дядо и до колкото помня.И никакви последствия за тях,"случвало се". Rolling Eyes

# 104
 ЧУДЕСНО ОФОРМЛЕНИЕ НА ТЕМАТА! Hug Hug

Затова и гласувах в анкетата, както и информация за филма.
За съжаление, не можах да гласувам с чисто сърце  за останалите опции Sad
Безкрайно ми е приятно с много голяма част от съфорумците, но няколко малки зрънца развалят приятните дискусии. Може би, по-нататък, като се поразведрят отношенията и това ще стане.

Невероятната soya-fen, както и другите, които се грижат за стартирането на нови теми, проявиха благородство и показаха, че са широко скроени и великодушни хора, свършиха прекрасна работа отново и отново/ за кой ли път!?!/, въпреки негативните и незаслужени забележки. Браво на тях!  bouquet  bouquet

Но, както казват:   "Като не ти изнася- на квартира!", та и аз същото бих рекла- на който не му харесва, че трябва да се съобразява с някои неща в този форум- има си и други форуми. Там, може би не трябва да се спазват елементарните норми на писане и поведение.

Сега за филма- Спомням си, че имаше една анкета за добра приятелка- Гюлшен беше набрала доста преднина. И тогава зададох въпроса / за съжаление остана без отговор/  каква приятелка е тя? Помагаше на Ферхи да извърши неща, с които "добрата" Гюлшен не е съгласна, но въпреки всичко беше плътно до нея. Това, според мен не може да бъде истински приятел.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 13:23 от Dartanian

Общи условия

Активация на акаунт