Моля за съвет,защото съм в безизходица

• 6 080
  • 96
  •   1
Отговори
# 75
Да вадя ли пуканките?  Mr. Green

Още ли не си ги извадила?  Еййй,скръндза си ти  Mr. Green.

# 76
Не разбирам ти похвала ли искаш да получиш? Тук няма как да стане. Мисля, че получи достатъчно ЦЕННИ съвети. Ще е хубаво ако се вслушаш. Peace Peace

# 77
  • в града на вечния купон
цВЕТИ -моя съвет е да си РОДИШ детето

ТЕ нещата сами ще се наредят,, какво е писано ще стане

не се отчайвай- циганките имат по 6 деца и нито лев в джоба

сигурна съм и че семейството ще размисли

кураж и вяра Peace

# 78
  • в огледалото на живота
Стига спамове,  Stopоставете я сама да решава!

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 23:33 от devi4ca

# 79

Аз щях да си лягям, но това изречение е много окуражаващо, та си заслужава да бъде цитирано  Whistling. Мъкааа..

# 80
така е
аз не съм чула някоя ромка да мисли дали да ражда или не

един ден българите ще сме малцинство-Е ТОВА е трагедията

# 81
  • Пловдив

окуражаващо е,да
от много мислене как да осигурим да следват в Харвард децата ни,апартамент и кола също е задължително,ще изчезнем като нация

а и на фона на аборта,е направо приказка

# 82

окуражаващо е,да
от много мислене как да осигурим да следват в Харвард децата ни,апартамент и кола също е задължително,ще изчезнем като нация

а и на фона на аборта,е направо приказка
абсолютно подкрепям Peace
и въпреки това съм от тези, които  всичко да си осигурят и тогава да родят
сега съжелявам, че не родих докато бях студентка

# 83
Сериозна ситуация. Но в никакъв случай не безизходна.
Аз просто не мога да си представя какви са тези хора които са ти казвали да се отървеш от детето или да го даваш за осиновяване. Sick Направо не е истина че има такива. ooooh! НЕ ГИ СЛУШАЙ!!! Това е ТВОЕТО дете.
Мъжът е минал и ще си замине, а детето ще е слънчицето в живота ти, стимула да живееш и да се бориш.

Имах приятелка в твоето положение. И сега я имам въпреки че е много далеч и рядко си пишем.

Започна връзка с женен мъж с 2 деца. Много отракан иначе и като него нямаше втори на любовни обяснения. Пред мен е ревал с крокодилски сълзи не един и два пъти колко я обичал, и как не понасял жена си.

Ревнуваше я от всеки който я погледне. Веднъж забременя от него и направи аборт в срок. Не се минаха и 2 месеца обаче и тя отново бременна. Shocked Този път лекарите и отказаха да правят втори толкова скоро след първия. Какво ли не измисля...лъга за контакти с варицела и какви ли още не глупости прави за да го махне. На сватбата ми беше с мърльото и в 4-ти месец бременна.
Родителите и се отрекоха от нея. Те имаха разбиранията че трябва да се омъжи девствена, а тя на всичкото отгоре с тумбак от женен мъж. Но и оставиха на разположение малко апартаментче в града.
Тя беше стюардеса и със забременяването я свалиха от полети. НИКАКВИ пари  за ядене, от никъде никаква помощ. По онова време и аз не бях цъфнала и вързала, но се стараех да съм и в помощ. Идиота с напредването на бременността все по-рядко се вясваше и все по-малко и помагаше. А тя продължаваше да е сляпа и да го обича. Към края на бременността той явно вече си имаше друго младо девойче което му се вързало на приказките. Въпреки това дойде в родилното да я изпише. Толкова доколкото да я докара в къщи. И изчезна. Тя без кърма с плачещо бебе и празен хладилник. Идваше и да си сложи край на живота, но бебчето...единствената и радост и сила и беше спасение.

Оцеля. И тя, и бебето. Завърши висше авиационно образование задочно и възпита сама сина си. Мърльото изчезна а тя не му знаеше нито адрес, нито телефон. Беше напуснал и жена си, и чрез съд не можеше да го издири за издръжка. И на жена си издръжка не плащаше. Когато синът и бил вече в дет. градина, тя го срещнала веднъж случайно с младо маце под ръка. Отправила му упрек има ли малко срам и му напомнила че има задължения за издръжката на това дете. Той поискал пари от мацето си и и хвърлил някаква банкнота в лицето- "толкова щи стигнат ли?" Sick
Срещна мъжа на живота си когато сина и беше на 10 годинки. Страхотен мъж, пилот. Отдавна са женени и си имат второ общо. Сега не може да се начуди на акъла си как му се връзваше на онзи мухльо толкова години и как е търпяла толкова унижения. Родителите и приеха детето когато беше вече поотрасло и най-трудното отминало. Но тя никога не им прости предателството как я оставиха когато умираше.

Дано тази история ти вдъхне малко кураж! Мило момиче, запомни, всичко лошо отминава, но ако направиш сама категорична крачка към неща които са необратими, НИКОГА няма да си го простиш ако ти самата при това оцелееш. Мисли за себе си и детето!

Студентка си и можеш да работиш допълнително. Има работа подходяща за студенти и дистанционна. Има стипендии в края на краищата. Имаш приятели- поискай помощ и те няма да ти я откажат.

Прегръщам те и ти желая много кураж и сила! Hug

# 84
  • Пловдив

Аз просто не мога да си представя какви са тези хора които са ти казвали да се отървеш от детето или да го

осиновяването по-лошо ли е от това детето да бъде убито?не мисля
дадох съвет да си го отгледа,ако все пак не го иска да го даде за осиновяване

# 85
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Знаеш ли, че то те чува? Знаеш ли, че сърчицето му бие и е щастливо, че си му дала уюта на тялото си? Че си смуче пръстчето. Дай му шанс да види белият свят, мило момиче. Това детенце е неродено ангелче. Невинно. Ако катогорично си решила да не гледаш дете, остави го, но не го убивай. Моля те, това е ужасно... Да не говорим, че може такива медицински усложнения да получиш, че никога повече да нямаш деца...  Да не говорим, че няма да си простиш. Говоря ти като човек, говоря ти като малко по-голяма от теб жена. Знам, че ти е трудно и си отчаяна, но това е Божи дар!!! Намери сили в себе си. Всичко лошо отминава, повярвай ми.

Уф, като прочета  някакви подобни сълзливости, направо се потрисам ooooh!
Към авторката: уважаема, детето няма вина, че сте го  създали с таткото. Но щом сте го  създали и то, доколкото  разбирам, напълно целенасочено и обмислено, сте  длъжни  да си поемете отговорността. Пълна глупост и  зверство е да  убиеш  едно  напълно оформено и здраво  бебе, щото  не ти стиска  да си поемеш  последствията  от  действията. Най- малкото ти, като  майка, си  длъжна  да го опазиш здраво, да го износиш и родиш здраво, та да има  шанс  за нормален живот  с някой   копнеещ за рожба осиновител.
Ако пък решиш   да  си го задържиш, то тогава   доказването  на бащинство   съвсем не е най- трудната работа на света- по този начин ще принудиш и нежният отец  на детето да  поеме   своята  част от задълженията.
А пък  родителите ти ще  те отхвърлят, докато  не  зърнат  малкото. После хорово  ще запеят друга песен, сигурна съм в това на 100 процента. Сега  са ядосани, обаче ще им мине. Не може да са толкова  коравосърдечни хора, та   да  изоставят на произвола  детето  и внучето си.
Пък даже и да те оставят, си  стегни д..то и  се мобилизирай. Няма да си нито първата, нито последната  майка, отгледала сама детето си.
Не винаги най- лесното  решение е най- правилното, нали знаеш.
Толкоз от мен.

# 86
еб*си не мога да разбера свършиха ли свободните мъже че си търсите женени?
Това което си намислила е просто абсурд и немога да си представя че изобщо ти минава през ума такова нещо, има жени които с години се молят за детенце и не го получават.Момичетата са ти дали хубави съвети и единственото, което можеш да направиш е да родиш детето и да дадеш всичко от себе си за него.Ако досега не си мислила , то поне сега го направи - вече не си само ти.
Сори за лошия ми пост, но просто незнам какво друго мога да ти кажа  Peace

# 87
Не знам, Dessy от Варна да каже.
  Peace

И междудругото- да,има родители, които в 21ви век зарязват детето си,с цел да му покажат, че е сгрешило и че без тях няма да се справи
Тогава не прави същата грешка , да зарежеш своето.
Покажи му,че въпреки трудностите,ти ще бъдеш до него.
То има само теб,не го оставяй! Peace

# 88
И ако случайно намериш някой да "извади" бебето сега това какво точно от проблемите ти ще реши.
Мухльото пак ще е с жена си, ти отхвърлена от родителите си.
Та какво точно ще се реши с това безумно действие?

# 89
Хораааааа в 6-ти месец бебето си е абсолютно оформено и в повечето случаи жизнеспособно човече  ...
Дано да е поредната пързалка  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт