Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 202
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Браво, Ирина!
Момичета, направо си имаме предколеден бейби бум - в две съседни темички има още няколко бременни. Давайте все така, че всички трябва да се изнесем от този подфорум бързо-бързо!

# 511
marisil при мене имаше болки като при ПМС и яйчниците от време на време... Докторите ми казаха, че болките са от хормоните дето са ни ги били преди и които поемаме...Мене кръста ме болеше от лежането. Simple Smile Така, че успокой, се но за всеко случай, както казва една приятелка като усетиш нещо - лягаш.

Момичета благодаря за подкрепата ви!  Hug Hug Hug

# 512
  • Пловдив
Ирина, честито и от мен! Невероятна изненада и страхотен коледен подарък, дано оттук насетне няма повече проблеми и да се появяваш само с радостни новини!  bouquet

# 513
Irina  Браво момиче  smile3501 страхотна новина ,страхотен подарък . Да се пазиш много и дано скоро всичките ти притеснения свършат .  Hug Hug Hug

# 514
  • София
Ех, Иринка, ама ти каква си партизанка  Heart Eyes Честито, мила, много се радвам! Сега почивай и не се давай на лошите мисли! С нашата положителна енергия, вярвам, че всичко ще бъде наред  Hug

marisil, нормални са тия болки, споко.

# 515
marisil, нормални са тия болки, споко.

м,даа,защото днес са ми в повече и в кормчето и в кръста  ooooh! и се шашкам  #Crazy

# 516
  • Atlanta
Колко много добри новини  Grinning. Темата започна да придобива коледен дух. Да се надяваме, че и останалите чакащи ще се включат с добри вести.  bouquet
А аз съм изпаднала в силна депресия, последните два дни се силно опъпчих, точно като всеки месец преди да ми дойде, така че си мисля че и този път не стана.

# 517
Purple миличка недей така,не бързай с лошите изводи ...аз не съм много наясно,Но не е ли рано ,за да ти дойде или като ти е датата независимо,че пием разни лекарства-лошото си идва  newsm78

# 518
  • Atlanta
Ми аз със пъпките почвам седмица преди да ми дойде, така че са си точно по график, за това ми е тъпо.

# 519
Ми аз със пъпките почвам седмица преди да ми дойде, така че са си точно по график, за това ми е тъпо.

олеее   мила бъди силна  Hug,на всички ни става най-малкото тъпо само при мисълта,а ако има е факти  newsm45

Praynig fingerscrossed нещата да променят хода на действие (днес кой ден ти  е )

# 520
  • София
Purple, ти когато забременя с първото, имаше ли пъпки преди теста?

# 521
  • Atlanta
Не, единственият път когато съм нямала. За това съм толкова отчаяна сега.

# 522
  • София
Ами ако е женско? //Аз съм чувала за изчистване на лицето на бременно мамче, при бременност с момче, и неизчистване - при същото мамче - при бременност с момиче...//

# 523
Ами ако е женско? //Аз съм чувала за изчистване на лицето на бременно мамче, при бременност с момче, и неизчистване - при същото мамче - при бременност с момиче...//

Точно така Sharky43 и аз знам такава легенда,Но..понеже съм ошашавена и неможех точно да си я спомня  Peace

# 524
  • София

Точно така Sharky43 и аз знам такава легенда,Но..понеже съм ошашавена и неможех точно да си я спомня  Peace

Моето не е легенда; имах съученичка, дето беше с много пъпки по лицето, което им нещо им беше наследствено, защото историята за двете бременности е с нейна първа братовчедка...Съученичката ми много се чудеше как да си изчисти лицето, а то "ключа за бараката" бил бременност с момче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт