Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците в дискусията?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците в дискусията?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Кои са основните емоции, изразени по време на дискусията?
-
Какви са признаците, че новороденото ми бебе получава достатъчно кърма?

планово секцио

да видя беборан. Стискайте ни палци да сме пораснали достатъчно, че да не ме карат да чакам до последно.
, пия сироп за кашлица, който ме разкашля, и си пръскам Биопарокс, но ефекта е нулев. Дано само не се разболявам сериозно! Пия и един чай за бронхити...абе наредих се точно на време.

), вечер като се прибера тооолкова много ме боли около срамната кост, явно бебо се намества като го люлея; а като цял ден съм вкъщи и се излежавам, хич не ме боли. Явно наистина вървенето помага да се разширява таза ли незнам от какво е тази болка, но така предполагам. Едвам ставам след дълга разходка (към 5-6 кв. ги смятам-ако има някой от Варна-като тръгна от Винса примерно, до Варна мол тъгъдък-тъгъдък, малко се повлачвам, ама по-добре отколкото да лежа)