Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакванията на клиентите от продавачите?
Как може персоналът в магазина да подобри обслужването на клиентите?
Как клиентът може да предотврати досаждането от продавачите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакванията на клиентите от продавачите?
-
Как може персоналът в магазина да подобри обслужването на клиентите?
-
Как клиентът може да предотврати досаждането от продавачите?
-
Защо продавачите не знаят какво да кажат на клиентите, за да ги накарат да се чувстват доволни и да увеличат продажбите?
-
Какви са основните проблеми, които авторката посочва в обслужването на магазините?
Предполагам персонала си е същия 

Но като гледам цените на разни парцали по магазините тук, мисля да се ориентирам повече към онлайн пазаруването..
След няколко месеца намерих случайно такива биберони в Кърджали и се запасих като за години наред.
По този повод се сещам, че за единия ми син на времето пусках обява във вестника за вида и модела биберон на Chicco, защото две нощи ни подлуди, след като си изгуби биберона... И е цяло чудо, че намерих по обявата, защото в магазина на Chicco дори и по каталог не можеха да ми поръчат, но след като и намереният по обява изтърси от количката незнайно как, и пак след няколко денонощия рев ми идеше да се самоубия, повече никога не намерих такъв биберон, а той кандиса да не смуче повече!

Темата се дъвка много, може би е време да й сложат ключа