Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 264
  • 327
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Лоша хигиена или изцяло липсата на такава,просташко поведение,наглост,нарцисизъм,арогантност.А по отношение на чорапите и сандалките-съвсем нормално е през лятото човек да излезе по джапанки или сандали да си разходи кучето,нормално е и видът да е неглиже,но чорапите..не мога да си обясня за какъв дявол се слагат Thinking.Ще кажете,но то сега е ранна есен,да,но времето е разкошно,дори и да му е хладно може да си сложи просто едни маратонки,но наистина не разбирам защо вместо да си излезеш просто със сандали трябва да сложиш и чорапче с тях Laughing.

# 136
Освен голяма част от изборените неща, също така и потник с висящи косми под мишниците. Направо ми е кошмар. За съжаление познавам и 2 дами , които не го правят и просто лятото като ги видя с потници и ...направо ми се п.......ща.

# 137
Лоша хигиена или изцяло липсата на такава,просташко поведение,наглост,нарцисизъм,арогантност.А по отношение на чорапите и сандалките-съвсем нормално е през лятото човек да излезе по джапанки или сандали да си разходи кучето,нормално е и видът да е неглиже,но чорапите..не мога да си обясня за какъв дявол се слагат Thinking.Ще кажете,но то сега е ранна есен,да,но времето е разкошно,дори и да му е хладно може да си сложи просто едни маратонки,но наистина не разбирам защо вместо да си излезеш просто със сандали трябва да сложиш и чорапче с тях Laughing.

Сигурно защото после ги мързи да си мият краката hahaha

# 138
Много ми е грозно мъж да клюкарства. Друго грозно, дори гнусно, когато се разгръща на няколко фронта и пуска въдички на цялото дамско присъствие около него и чака коя ще  клъвне.

# 139
  • Варна
КЛОНКА  Mr. Green тъй си викаме... аз на него пупи,той на мене пупитка...  Crazy  Flutter

Не се ли бъркате понякога?
Защото и аз се бъркам, 'ма не посмях да го рекна.  Grinning Hug

# 140
  • Sunshine state
А,няма страшно,не сме се обърквали до сега,а и да се случи няма кой да обърне внимание.Не знаех,че потребителското ми име ще внесе такъв смут.Просто като се регистрирах,беше за някакво питане относно майчинството и не се замислих много,после обаче започнах да влизам и в другите теми и си ми хареса,та реших да не го сменям.  Mr. Green  Sunglasses

# 141
  • Galaxy 13197853088
чак сега видях, че не било п...а ...

# 142
лош дъх,миризма на пот,на крака,просташко държане и т.н.

# 143
Принципно всичко,понякога много дребни неща,а големи недостатъци,като че ли приемам! Rolling Eyes

# 144
много неща чак не знам от къде да започна  Grinning  newsm78

# 145
Ноктите на краката?

# 146
Може да ме отбльсне,недобрата хигиена,това е може би на 1 място,нахалство,наглост,простащината ,мазна коса с пьрхут,леле полудявам и много др. неща  Sick

# 147
Ами например да си чупи краката от бързане да ми отваря вратата,да ми носи цветя всеки ден,да ми повтаря всеки ден по 300 пъти "обичам те" и такива неща..това ми идва прекалено сладникаво.  Wink

Така и не можах да се откажа да си задавам въпроса защо са такива боклуци българските мъже.  Въпреки, че знам отговора - българските жени такива си ги харесват, такива си ги и възпитават.
Т.е.,мъж,който обича жена си и й го показва ,е Бг боклук?    Thinking

А като се появи тема "Поднасят ли ви цветя мъжете ви?"  или "Романтичен ли е мъжът ви?"  , всички реват ,че мъжете им за нищо не се сещат без ръчкане.....   

# 148
  • Бургас
Ами например да си чупи краката от бързане да ми отваря вратата,да ми носи цветя всеки ден,да ми повтаря всеки ден по 300 пъти "обичам те" и такива неща..това ми идва прекалено сладникаво.  Wink

Така и не можах да се откажа да си задавам въпроса защо са такива боклуци българските мъже.  Въпреки, че знам отговора - българските жени такива си ги харесват, такива си ги и възпитават.

Т.е.,мъж,който обича жена си и й го показва ,е Бг боклук?    Thinking

А като се появи тема "Поднасят ли ви цветя мъжете ви?"  или "Романтичен ли е мъжът ви?"  , всички реват ,че мъжете им за нищо не се сещат без ръчкане.....   

Сигурно.  Confused Аз предпочитам "сладникав" мъж пред масовия бг-комплексар, все недооценен и непризнат, но затова пък със завидно самочувствие и гордост, че жена му плаща сметките в ресторанта, примерно.

# 149
  • Sunshine state
Мъж,който не е сладникав,не е равно на бг комплексар.Само да кажа  Wink Това,което описвате са си чисто и просто простаци и да,комплексари  Peace

Общи условия

Активация на акаунт