Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
-
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Менюто включва подробно описание на консумираните храни в рамките на диета. Например, закуската се състои от 3/4 чаша сирене, ананас, ябълка, нектарина и бадеми. Обядът се състои от сурово телешко, задушен карфиол, маруля, домат, репички и краставица с добавка на зехтин. За вечеря се споменава вино със сирена и ядки.
-
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
-
Колко грама прясно зеле има в един блок в диета?
-
Какви промени в диетата са споменати в публикацията?

Единствено понякога си позволявам по 2-3 квадратчета черен шоколад и то съобразен с блоковете- например на обяд 3 блока риба + блок и половина салата + малко шоколад и ми стига. Даже го включвам по-скоро по инерция, а не защото толкова ми се е доял. Налитам на ядки обаче: дали не ми липсват минерали
Магнезии, цинк ..... някой да знае нещо повече за тези добавки ?
На англииски дренки са cornel , моята 11 годишна дъщеря ми каза, че е чувала в училище за cornel . А мушмули са medlar fruit и знам, че в около Сан Франсиско има овошна градина. Не са много разпостранени зад океана, но нали Зоната не е само за хора зад океана. Не е много важно да ги има в таблицата, че вече май и у нас рядко се срещат. Като се сетя за нещо друго ще пиша ,за да си направим хубава табличката.
щото вече говоря с двама инструктори от зоната,и ги въртя ту единия,ту другата.Алекс не беше на работа един ден и ме прехвърлиха на някъв Бил,и сега бръмча с двама инструктори
понеже имам сериозно съвещание.Ще въглехидратствам любовно с господин Джони Уокър
,че от кога само го гледам,и не смея да си призная колко много го обичам и как ми липсва.И за това, моля изобщо да не ме търсите,и да ме разсейвате,че ще му говоря сериозно и съсредоточено най малко до 5 сутринта. Ама и после пак няма да ме има,щото ще бъда в транс след тежкото съвещание
че ориза е един от най нежеланите продукти в зоната