ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 5 тема

• 50 961
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
The Baroness Ооо, аз напоследък хич не съм за пример. Вече свалих към 2 кг, обаче нямам обяснение защо, тъй като поне от 1 седмица пак ям шоколад, сладки и др. неща. Тия дни само основните хранения понякога са ми в Зоната, иначе между тях става страшно. В началото бях доста стриктна, а сега нещо тръгнах през просото, но свалям по малко. Може би тялото ми най-после е решило да се самовъзстанови след тая бременност. И аз искам Emigrantka да ми готви, а аз хем да лапам, хем да отслабвам (завиждам на мъжа й)  Mr. Green Що не й направим едно групово посещение  Laughing

# 661
  • София
Добра идея  Wink
Аз всъщност най-се радвам, че не налитам на шоколади вече , а за тестени да не говорим  Sick Единствено понякога си позволявам по 2-3 квадратчета черен шоколад и то съобразен с блоковете- например на обяд 3 блока риба + блок и половина салата + малко шоколад и ми стига. Даже го включвам по-скоро по инерция, а не защото толкова ми се е доял. Налитам на ядки обаче: дали не ми липсват минерали  newsm78 Магнезии, цинк ..... някой да знае нещо повече за тези добавки ?

# 662
  • Los Angeles CA

Peace На англииски дренки са cornel , моята 11 годишна дъщеря ми каза, че е чувала в училище за cornel  . А мушмули са medlar fruit  и знам, че в около Сан Франсиско има овошна градина. Не са много разпостранени зад океана, но нали Зоната не е само за хора зад океана.   Не е много важно да ги има в таблицата, че вече май и у нас рядко се срещат. Като се сетя за нещо друго ще пиша ,за да си направим хубава табличката.

# 663
  • Chicago/Varna

Peace На англииски дренки са cornel , моята 11 годишна дъщеря ми каза, че е чувала в училище за cornel  . А мушмули са medlar fruit  и знам, че в около Сан Франсиско има овошна градина. Не са много разпостранени зад океана, но нали Зоната не е само за хора зад океана.   Не е много важно да ги има в таблицата, че вече май и у нас рядко се срещат. Като се сетя за нещо друго ще пиша ,за да си направим хубава табличката.
lindor, в понеделник веднага ще питам,с риск,тоя или тая,да ми теглят вече една майна Simple Smile щото вече говоря с двама инструктори от зоната,и ги въртя ту единия,ту другата.Алекс не беше на работа един ден и ме прехвърлиха на някъв Бил,и сега  бръмча с двама инструктори  bowuu  Mr. Green

# 664
  • Chicago/Varna
А и забравих да кажа,че утре вечер ще има купонче в къщи,и ще напускам зоната  newsm09 понеже имам сериозно съвещание.Ще въглехидратствам любовно с господин Джони Уокър  Heart Eyes,че от кога само го гледам,и не смея да си призная колко много го обичам и как ми липсва.И за това, моля изобщо да не ме търсите,и да ме разсейвате,че ще му говоря сериозно и съсредоточено най малко до 5 сутринта. Ама и после пак няма да ме има,щото ще  бъда в транс след тежкото съвещание #Shocked #Crazy

# 665
А и забравих да кажа,че утре вечер ще има купонче в къщи,и ще напускам зоната  newsm09 понеже имам сериозно съвещание.Ще въглехидратствам любовно с господин Джони Уокър  Heart Eyes,че от кога само го гледам,и не смея да си призная колко много го обичам и как ми липсва.И за това, моля изобщо да не ме търсите,и да ме разсейвате,че ще му говоря сериозно и съсредоточено най малко до 5 сутринта. Ама и после пак няма да ме има,щото ще  бъда в транс след тежкото съвещание #Shocked #Crazy
Joy Joy Joy

# 666
Абе хора, как си организирате въглехидратите в Зоната?! На едно ядене отиват толкова зеленчуци, че не е истина, чак ми е жал, че трябва да ги изям наведнъж Grinning Grinning А не мога да имам винаги различни, за да ги комбинирам от всяко по малко.. де да знам Grinning Даже се чудя колко време ще мога да откарам на диетата, защото 100% изхарчените пари ще са повече от нормалното, за да вляза в Зоната Simple Smile

# 667
MeRiTo Добави един картоф или няколко лъжици ориз , един плод...

# 668
  • Chicago/Varna
Абе хора, как си организирате въглехидратите в Зоната?! На едно ядене отиват толкова зеленчуци, че не е истина, чак ми е жал, че трябва да ги изям наведнъж Grinning Grinning А не мога да имам винаги различни, за да ги комбинирам от всяко по малко.. де да знам Grinning Даже се чудя колко време ще мога да откарам на диетата, защото 100% изхарчените пари ще са повече от нормалното, за да вляза в Зоната Simple Smile
ахам,ще дойдете вие на мойта,аз като говоря тук,че ми се увеличиха разходите двойно за храна,никой не ми вярва Simple Smile Ако ядеш хляб като повечето момичета,няма да ти идват много въглехидратите,ама нали целта все пак е да е здравословно,а слабеенето си идва от самосебе си Simple Smile И на мен вече ми се повръща от тиквички и карфиол,ама няма как Simple Smile И ям количества храна,направо сама се чудя понякога къде я събирам Simple SmileНо чувството е супер,след седмица в зоната,направо преливаш от енергия едно свежо такова ми е от вътре,супер ми е Simple Smile И с месеци не излизам от зоната,ама сега чакам с нетърпение довечера да изляза,много ми е кеф,като има повод,и не се чувствам виновна после Simple Smile Въпреки че знам ,какъв кошмар ще ми е на другия ден Simple Smile

# 669
  • Chicago/Varna

Аууу,Edira,недей вкарва  MeRiTo в грях,особено с тоя ориз,  Crazy че ориза е един от най нежеланите продукти в зоната Simple Smile По добре хляб,от колкото ориз Simple Smile От двете злини по малката  Joy

# 670

Аууу,Edira,недей вкарва  MeRiTo в грях,особено с тоя ориз,  Crazy че ориза е един от най нежеланите продукти в зоната Simple Smile По добре хляб,от колкото ориз Simple Smile От двете злини по малката  Joy
То плода ясно, ама пак същата работа... Хляба се старая да го няма, ама в такъв случай може да почна да си купувам от този Бонус Grinning Или да пробвам с ориз.. ще взема да се чувствам като тревопасно още малко Grinning

# 671
  • Chicago/Varna
MeRiTo` иди на нашия сайт,там сме събрали рецепти,къде сме си ги готвили,може от там да си краднеш някоя идейка за да си организираш въглехидратите Hug

# 672
MeRiTo` иди на нашия сайт,там сме събрали рецепти,къде сме си ги готвили,може от там да си краднеш някоя идейка за да си организираш въглехидратите Hug
Гледах гииии, ама нямам в наличност повечето неща, по-скоро някои от въглехидратите Grinning Студентска работа   Blush
Иначе в момента си правя гювече с чушки, лук, домат, сирене, яйце.. + кисело мляко и маслини отделно Grinning Тааа много вкусно мирише, нямам търпение да стане и да ям   bouquet

# 673
  • Chicago/Varna
нямам в наличност повечето неща, по-скоро някои от въглехидратите Grinning Студентска работа   Blush
Иначе в момента си правя гювече с чушки, лук, домат, сирене, яйце.. + кисело мляко и маслини отделно Grinning Тааа много вкусно мирише, нямам търпение да стане и да ям   bouquet
Ахам,супер.Напиши какво и по колко си сложила вътре:) По колко блока започна да ядеш Simple Smile  Hug Ако ти се занимава,щракни му една снимка,да го цопнем и него в сайта Simple Smile

# 674
нямам в наличност повечето неща, по-скоро някои от въглехидратите Grinning Студентска работа   Blush
Ахам,супер.Напиши какво и по колко си сложила вътре:) По колко блока започна да ядеш Simple Smile  Hug Ако ти се занимава,щракни му една снимка,да го цопнем и него в сайта Simple Smile
8-9 блока.. Grinning Още не съм ги изпълнила всичките, тоест поне 1-2 хранения са ми по Зоната, нямам време просто да готвя или не остава време за повече ядене. Laughing Но усещам, че и по този начин има ефект, няма значение, че не ям всичките си ядения по Зоната Simple Smile Така че има надежда  Heart Eyes
Ще му щракна една снимка и ще се постарая да изчисля по колко сложих от всичко, че по едно време едното не ми стигна, добавих друго, третото не го теглих и някви такива Grinning Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт