Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 419
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, някой в началото беше пуснал една зареждане на крем с красота.
Беше нещо от сорта на "12 хубавици, 12 девойки... от едната очите, от втората косите, от третата ръцете...."
Не мога да го намеря на първата страница, а беше много хубаво.

Предварително благодаря.

# 586
Wild flower, заповядай - магически крем

# 587
Благодаря за съветите!!!
какъв е урока, който трябва да науча  newsm78
да не се оставям на чувствата?
да бъда твърда и да не го допускам повече в живота си?
или пък да му дам шанс, заради децата?
толкова много въпроси, на които не мога да намеря отговора.
истината е, че тъкмо свикнах без него, подредих живота си, така както на мен ми харесва, дори се влюбих в друг мъж, и точно в момента, в който си помислих, че нещата се нареждат, той се появи, за да ги разбърка отново.
другата истина е, че само като го видя и се връщам в миналото, и болката отново ме завладява, и ме прави слаба. Боли ме, затова че този мъж постъпи по този унизителен начин с мен, а аз му дадох най-хубавите години от живота си, разделих се с мечтите си, за да имаме семейство и съм го обичала с цялото си сърце. Боя се, че още има частица в мен, която го обича.

Извинявайте, че ви занимавам с лични неща, но просто имах нужда да споделя с хора, които наистина са позитивно настроени и не са намесени лично в цялата тази каша.
Не мога напълно да се отпусна и да се отдам на друг мъж, но една част от мен крещи - покажи му, че можеш да бъдеш щастлива и без него.
Доста е объркано всичко в главата и живота ми, а така жадувам за спокойствие и топлината на семейното огнище.

# 588
  • Русе
 Flo_Rida , имало ли е период, в който си копнеела за това внимание и си се старала по всякакъв начин да го задържиш. Положението може би е точно в резултат на този стремеж в миналото,който сега се е освободил от твоята зависимост в ситуацията и стремежа да го получиш.

# 589
  • най-шареното място
....
истината е, че тъкмо свикнах без него, подредих живота си, така както на мен ми харесва, дори се влюбих в друг мъж, и точно в момента, в който си помислих, че нещата се нареждат, той се появи, за да ги разбърка отново.
другата истина е, че само като го видя и се връщам в миналото, и болката отново ме завладява, и ме прави слаба. Боли ме, затова че този мъж постъпи по този унизителен начин с мен, а аз му дадох най-хубавите години от живота си, разделих се с мечтите си, за да имаме семейство и съм го обичала с цялото си сърце. Боя се, че още има частица в мен, която го обича.
...
Не мога напълно да се отпусна и да се отдам на друг мъж, но една част от мен крещи - покажи му, че можеш да бъдеш щастлива и без него.
Доста е объркано всичко в главата и живота ми, а така жадувам за спокойствие и топлината на семейното огнище.

Това, което чета е наранени чувства и желание за реванш, ако има и любов бързо ще избереш едното. Двете заедно те объркват.

Успех!

# 590
  • Tам през Атлантическия океан
Flo_Rida Wink

Почни от себе си , почни да се обичкаш повече  Wink

Бъди 'егосист'  Wink после може и да стигнеш и до там  Wink

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SrWkRQFeOgU#!

"Разширете егоизма си до границите на света. Гледайте на света като на собствена градина. Научете се да обичате най-напред себе си, после роднините си, после приятелите, враговете, колегите... целия свят. И тогава ще бъдете щастливи..."

Много ми хареса това "разширете егоизма си ......"

Peace

Няма притча , ей това от мен  Grinning

ЕСЛИ СОМНЕВАЕШЬСЯ,СДЕЛАЙ ЕЩЕ ШАЖОК ВПЕРЕД. 

# 591
  • Русе
  И аз да кажа някоя добра дума за егоизма. Дистанцира, и регулира потока на енергия. Би могъл да  възстнови нарушен баланс.

# 592
  • на брега на морето
Няма притча , ей това от мен  Grinning

Дессс, от около три години все се каня да ти кажа нещо и все се отплесвам. Подозирам  Grinningнякаква неуловима връзка между теб и мен. Няма друго обяснение - всяка твоя притча е пубикувана в точния момент и точното ми състояние. Как го правиш не знам   33uu

# 593
  • Русе
Доста си объркана,само да не те объркаме още повече !?!
Миналото е част от нас,няма как да върнем времето и да оправим нещата! Но настоящето.......над него имаш власт,можеш да избегнеш грешките от миналото,защото миналото е урок и ние ставаме по мъдри.
Ти си на ход!Какво усещаш?Обичаш ли? Мразиш ли?Ще простиш ли или ще го отблъснеш? Помисли си добре? Ако търсиш истината освободи  се от ЕГОто за да я видиш. Hug (извинявам се,но на мен девиза с разширеният егоизъм не ми допада Hug) Всеки трябва да се себеуважава и да се обича разбира се,няма да се пренебрегваш,но не със егоизъм,той само ще забави събитията. Ако не си сигурна в новото начало с този човек,просто не го прави,а го забави.Задай си въпроса,какво точно те обърква,отговори си,бъди силна и продължи с наредените неща от преди появата му,но спокойно.Не му показвай,че се вълнуваш,опипай почвата.Успех! Hug

# 594
  • София
Момичета, не знам как се разсеях, но успя да ме тръшне за 2 дни един грипен вирус. Днес - ден трети - обаче, се разшетах, защото свалих на 37,3, че даже и изкъпах  Grinning

Взех се в ръце, просто. Ще съм здрава до утре - знам. Даже сега съм с едва 37,7. Естествено не съм ходила на лекар и не приемам лераства под никаква форма.
Не оставям нито една неприятна мисъл, касаеща здравето, да ми мине през главата.
А температура не ми се беше случвала от 3 години!

Като че ли знам причината...
От месец и половина съм във връзка с мъж, който изглежда мъжът на мечтите ми. Само един кусур - малко е ревнив (засега малко, ама то ние не сме и излизали сред общество заедно...). Тази ревност на моменти ме подлудява и се разправяме зверски. Живеем заедно. Друг път ще разкажа как го извиках - определено е това, което си представях, с кучето барабар!

Мисля, че точно тези негативни емоции ме отслабиха в тази и без това благоприятна за разболяване обстановка... Какво ще кажете?

П.П. Като се оправя, ще споделя как  Grinning

# 595
Друг път ще разкажа как го извиках - определено е това, което си представях, с кучето барабар!

Wink Привлякла си го мацка , привлякла си го  Wink

С ритуалите не "извикваме" никого/нищо  Wink  те са за да сме по-уверени в себе си , по-уравнесени , по-обичащи се , помагат да сме наясно с това  какво искаме и имаме нужда  ....  Grinning  Останалото е късмет и нюх да видим човека , подходящия момент т.е. интуиция може се  каже  Wink

# 596
  • София-в сърцата на моите деца
Друг път ще разкажа как го извиках - определено е това, което си представях, с кучето барабар!
Wink Привлякла си го мацка , привлякла си го  Wink
С ритуалите не "извикваме" никого/нищо  Wink  те са за да сме по-уверени в себе си , по-уравнесени , по-обичащи се , помагат да сме наясно с това  какво искаме и имаме нужда  ....  Grinning  Останалото е късмет и нюх да видим човека , подходящия момент т.е. интуиция може се  каже  Wink
Ей сега ще отворя прозореца  и ще извикам, дано дойде  и у нас някой пич, ама ако не ме чуе и дойде само кучето му newsm78 какво ще го правя!! Laughing

# 597
  • София
Ех пък и вие....кучето, та кучето  Joy
Аз пък бих се провикнала да дойде кучето, ама няма... И без това си мечтая за едно малко, сладко джобно куче, ама струват майка си и баща си, а аз и от тотото не спечелих...

Но пък ме подсетихте (дано не забравя де) за следващия списък по новолуние да впиша и кучето, барабар с един говорящ папагал.

Joy

Много интересни неща сте изписали напоследък. Не ви изпускам, въпреки, че нямам време да пиша.

Lyublyana, много дълго, но много интересно беше това, което пусна.

Desss, твоите притчи както винаги са интересни, като имаш време пусни още нещо  Wink
п.п. Откъде взе този козел?!?  Joy

# 598

Wink Привлякла си го мацка , привлякла си го  Wink

С ритуалите не "извикваме" никого/нищо  Wink  те са за да сме по-уверени в себе си , по-уравнесени , по-обичащи се , помагат да сме наясно с това  какво искаме и имаме нужда  ....  Grinning  Останалото е късмет и нюх да видим човека , подходящия момент т.е. интуиция може се  каже  Wink
О, Пепеляши, разкажи, моля те Simple Smile
Да видим при мене каква птица ще кацне  Laughing
При мене нещата външно са в застой, но вътрешно търпят развитие, момичета. И аз знам, че то ще се прояви. Не знам и аз как стана, но някак изтрих една жестока обида на его ниво, т.е. вече не обвинявам никого за нея, не мога да обясня точно...
Иначе - катеря връх, макар че нещата се развиват по-бавно, отколкото ми се иска.

# 599

Desss, твоите притчи както винаги са интересни, като имаш време пусни още нещо  Wink
п.п. Откъде взе този козел?!?  Joy

Овен е т'ва бре  Mr. Green

Халифът и неговата жена

Един арабски халиф се подготвял да замине на военен поход и извикал своя везир:

- Искам докато ме няма да заключиш жена ми в кулата – наредил той.

- Но тя Ви обича, Ваше Величество!

- И аз я обичам, но ние арабите имаме една стара поговорка, която казва: “Дръж кучето си гладно и то ще те следва. Охрани го и то ще те захапе.“

Халифът тръгнал на война и отсъствал шест месеца. Когато се завърнал, повикал везира си и поискал да види жена си.

- Тя Ви напусна – отвърнал везирът. – Ваше Величество цитира една чудесна поговорка преди да замине, но ние арабите имаме и една друга пословица, която Вие вероятно сте забравили: “Ако кучето ти е вързано на верига, ще последва всеки, който го отвърже.”

Whistling

Общи условия

Активация на акаунт