За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 500
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Зазу, махни втората лентичка. След това прекрасно дете, тоя срок направо ми боде очите .
Ето, Лоли каза -махай подписа и аз го чупих.

# 46
Heart Eyes
Фейт, мерси за указанията Hug, вече мисля, че се вижда Heart Eyes

Да, вижда се  Peace Радвам се, че помогнах  Hug

# 47
Зазу, за да си спокойна направете едно УЗИ с док и ще видите какво е положението. Според мен, ако нещо не е наред трябваше да има болки, матката да контрахира и съответно нямаше да имаш просто зацапване, а щеше да се усили кървенето, а при теб намалява. Но пак казвам, за да си сигурна какво се случва, трябва да направите УЗИ.  Peace

# 48
  • Велико Търново
Меци, страхотно заглавие, въпреки че и аз чакам Новогодишно чудо  Laughing Благодаря   bouquet Това за потвърждаване на желанието за оставане в бебеискащия списък не се отнася за такива досадници като мен, нали  Flutter
Нощни очи, адмирации за желанието ти за трето детенце  Hug Много скоро ти пожелавам да се осъществи  Heart Eyes
Касиопея, успешен лов  Flowers Four Leaf Clover
Мишке, стискам палци всичко да е наред на 5-ти  fingerscrossed
Теди, страхотен разказ - чак ми се прииска да съм на твое място  Laughing А малката е голяма красавица - пу-пу  Heart Eyes
Блеър, мисля, че повишеното слюноотделяне е един от симптомите при бременност  Praynig
Уиш, важно е какво е показал в началото тестът  Peace
Деситка, Катенцето, Каролка,  fingerscrossed
Фейт, коня  Mr. Green го яхах снощи  Laughing Днес ще се въздържа, защото е на банкет, а най-мразиМ пияни коне  Joy Joy
Перуник, защо да не дават бебенца за осиновяване  newsm78

Оф, не успях да прочета всичко, ама трябва да тръгвам  Hug Hug

# 49
Благодаря за палците ви... Много ми е свита душата

# 50

Каролка, имаш и моите палци!  fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverКога тръгвате? Hug

# 51
Мецо, аз се записах преди седмица - две, да не вземеш да ме ометеш сега!   Mr. Green
Зазу, вместо да мислиш, вземи и го направи! Нека те погледне един док. Останалото са гадания!  Peace

# 52
  • В градината...
Последния топъл петък да изпратим и в топлите заивики да се сгушим, че работа предпразнична ни чака, да се хвърляме скоро във атака  Flutter
Яже, дават се, ама на млади майчета.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 16:30 от perunika

# 53

Каролка, имаш и моите палци!  fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverКога тръгвате? Hug

в 18.45 палим колата

# 54
  • В градината...
Каролче успех и търпение в чакането там, че хич не е малко  Hug Peace

# 55
Я да пробвам и аз да се запиша в новата тема,какво пък толкова... Hands Clap
И аз като нощни очи се боря за трето Laughing.Стискам палци по Коледа всички да се премятаме на червената успоредка EFP smile3521!

# 56
Благодаря за новата тема!
Връщам се да изчитам последните 6-7 страници от старата тема и после и тук да наваксам и пак ще се включа.
KaRoLa  fingerscrossed

# 57
  • на 4-ия етаж до асансьора
А дано да ми се сбъдне заглавието!  Praynig
Меци благодаря!   bouquet
НЕЧАКАМ за утре...ама де да видим!ПМс-то сЪ вихри!
Много сте бързи момичета-връщам се да ви чета!  Heart Eyes

# 58
Я да пробвам и аз да се запиша в новата тема,какво пък толкова... Hands Clap
И аз като нощни очи се боря за трето Laughing.Стискам палци по Коледа всички да се премятаме на червената успоредка EFP smile3521!

Луни, стара познайнице  wavey

# 59
  • В градината...
Сигме, и аз искам дъщеря. Искам даже две. Искам и син.

Общи условия

Активация на акаунт