В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 340
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
О, Пуфанке, какво ще правим сега с този Звезден Прах  Crazy  Ти си си Пуфкащата  Crossing Arms
Хайде, да ти е на късмет, да те поръси с едно звездно бебе тогава  Hug

Карамел, дай по-подробен отчет за овуто, кога мислиш, че е било, та казваш, че е невъзможно?

Ант Г, Моме, много жалко, дано е за последно тоя месец.  Hug Чакаме утре включване и от другите  Simple Smile

Пилчарник, първо ти прочетох ника Пичкарник и се позачудих малко   Embarassed

Сещам се така в работата, на това, дето прави дупки, перфоратора, помежду си го наричахме Дупчилника. И беше дошло едно ново момиче за 6 месеца и идва време да пускаме поръчка за канцеларските материали и тя я подготви. И след два дни звънят от фирмата и ми казват: Всичко ще бъде доставено утре, само не разбрахме какъв е тоя Дупичник  Laughing

Плодче, много си хубава, па макар и без глава  Mr. Green Hug

Пуфанке, пардон, Прашоляк, много си права за коремчето, големината и мускулите. Аз като бивш притежател на черен колан по таекуон-до и  съответно много изтормозени коремни мускули (т.е. развити) ми пролича корема с Криское два в 7-ми месец, а преди раждането бях като в 6-ти. Сега ще видим как ще е  Grinning

Пилчарник, снимката на коремчето на Етигра не е от 9-ти месец, а от 32-ра седмица  Peace И аз я видях, ама не сме приятели с Фейсбук и не можах да гласувам. Благодаря ти за подкрепата за 1-ви  Hug Ако докретам до тая амниоцентеза, непрекъснато ме мъчат все едно менструални болки, т.е. контракции и само се тъчпа с магнезий и но-щпа и лежа, тук докитата не изписват такива неща  Tired Добре, че е форума   ooooh!

Дони, браво за хубавите новини, радвам се  Hug

Бяло пате,  Hug

Кукле, много малко си качила, завид, завид  Twisted Evil Hug

Петре, много оскъдна закуската днес, няма да стигне за една сюрия кокошки в тоз пилчарник  Laughing Hug

Елизабет, стискам палци  Praynig

Сигме, по повод твоят пост, колко горе-долу струва една ин витро процедура? И от заповедта до самата процедура още колко време трябва да мине?

Ренденце, радва се да те видя, може пък и да те пропусне гадта  Hug  А, иде, ех  Sad Дай й едни бухалки по главата, щом Сигмето вика, че гимнастичка била  hahaha

# 106
Блонди, за чакане си трябва около година+- един месец. Обикновено от обаждане до заповед е в рамките на 3 седмици. Получиш ли заповедта веднага почваш. В смисъл, съобразено с цикъла разбира се. От предният цикъл на приблизително 21 ден се слага една инжекция която се нарича блокаж, за да могат фоликулите които ще растат да вървят еднакви. После от втори ден от новият цикъл започва 10-14 дневна стимулация. На определен ден /около 14/ се прави пункция, като преди това се бие прегнил. Ембриолозите оплождат и на трети или пети ден до три ембриона се връщат. Самата процедура може да струва различно, в зависимост от стимулацията. От 3 до 10 хиляди лева. Държавата отпуска до 3 опита с по 5 хил. лева.

# 107
Хилоу Simple Smile
Меци, сънувах, че си бременна. Толкова беше истинско, че се събудих с еййй такава усмивка и в чудно настроение, въпреки непрогледната мъгла навън.
Плодче, ау, че секси пупа, пу пу  Heart Eyes
Етигра, изглеждаш страхотно, аз в деветия месец бях като хипопотам. Леко раждане  fingerscrossed
Данаека, споко, нищо му няма на бебчо, ама леко по ледовете.
Звезден прах, честит нов ник. Имаше един много хубав филм "Звезден прах", дано да ти е на късмет Simple Smile
Архи, и аз трети ден чакам  newsm56. През 5 минути ходя до тоалетната да проверявам, чак колегата ми се разтревожи да ми няма нещо  Joy Стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 108
Добро утро, сладурки! Вчера щях да ви чета, а после да пиша, но....заспах след като прочетох Rolling Eyes
ВК spoko
За вас със лелите -  Hug, дано другия месец е нашия!
Кукле - дано видиш гащетата, които желаеш!
Звезден прах - звучи бременно Laughing
Сигме - имам рожден ден началото на май, а за подарък искам от теб 2 чертички...тъй, че стягай се за по-ранно обаждане Naughty
Плодче, Ети - мноооооу сладки...ще ми се и аз да изглеждам така Blush
Петеска - честито сакче!
 А аз вчера още като станах ми беше много хамаво - нито кафето си можах да изпия, нито да пушна един тУтУн. Минах през кафе-машината, взех едно дълго, разтоварих се в кабинета и ...ще ми изхвръкнат очите от орбитите...размазва  ми се все...сякаш чета от 2см, подскача ми под лъжичката...имах усещането, че ми се губи мисълта и ще се свлека всеки момент. Няколко колеги ме срещнаха и всеки пита дали съм добре Shocked накрая извикаха мед. сестра...мери ми кръвното жената и казва: "90/70..много близки границите...долната се размива, не чувам пулсации, лягай, че може и да не станеш" #Crazy ... да де ама имам Екипна среща ooooh! хукнах и се моля по пътя да ми удържат краката до края на работния ден..отивам на екипната, а колегите ме гледат и става ясно, че съм неадекватна(аз бях наясно и без техните констатации) срааам Embarassed извикаха лекарката, а то едно дете изгубило съзнание и го свалят в лекарския кабинет ooooh! ... избутах някак, довлякох се до дома и се тръшнах да мра...губи ми се целия следобед - говорила съм с половината семейство, с ТРЗ-то и 2 колеги, но това помни само телефона, а като за капак вечерта ме заболяха гърдите...и още си ме болятднес ми е мноу смешно като се сетя как ходих като ударен самолет вчера Joy hahaha не намирам иконката за скрит текст, извинете за дългия пост Confused

# 109
  • София
sigma - още малко като се стопли и няма да усетиш как е дошъл май месец. Стискам палци да ни изненадаш и преди него  Hug

# 110
Перу Меру, чуй ме ти, в ........ме заведи  Mr. Green Mr. Green От кога искам да го напиша туй изречение  Joy аз съм Пуфанка, ама се дегизирах  smile3520

Относно коремните мускули, за тях е известно свойството, че много трудно се трупа мускулатура тама, особено дълбока( аз сега за това наблягам на каланетиката, че най-бързо става), за сметка на това, мускулатурата се отпуска много лесно и се "стопява" за сметка на тлъстинките  Mr. Green

# 111
  • Варна
Ха честита ни темичка и дано да се напълни с много положителни тестчета  Hug
За мое съжаление обаче аз ще отпадна от борбата май за доста време  CryДнес отидох на гинеколог иииии - киста ....предписаха ми Оргаметрил и следващия цикъл съм пак на преглед.Супер ми е криво ...мъжо ще замине след има няма месец и айде пак едни месеци докато се върне ...пфууууууу
Ама къде ги гледате тези снимки ..ми ..искам и аз  Crossing Arms

# 112
  • В градината...
Блонди, а чувала ли си, дето на перфоратора му викат младоженец Naughty  Blush

Абе, Прахче, разконспирирах те аз, ама не разбрах къде да те заведа  ooooh!

# 113
 55 Добър ви ден!

Пуфке, за последно се обръщам така към теб! Хайде на късмет да ти е новото никче!

Йори, какви са тези преживявания от теб  Shocked Shocked Shocked направо.... Днес как си?  Hug

Плодче, много си хубава, па макар и без глава  Mr. Green Hug

Как звучи само  Joy Joy Joy

Блонди, а чувала ли си, дето на перфоратора му викат младоженец Naughty  Blush

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 114
Прашулина  newsm78

# 115
Където Пуфкаща, там и Прашулина  Joy

Младоженеца не го знаех  hahaha А най-простичко може и Отварача  Mr. Green

Спирам, че Меци сега ще дойде  Mr. Green

# 116
ДОбър ви ден!
Минавам само да се отчета, че зарязах всичко и станах ....Принцеса.Та да не се чудите де...
Много дигизирани, много нещо- дано да е на късмет!
 Heart Eyes

# 117
  • В градината...
Тук виждам отчетливи симтоми на шизофренност напоследък  Thinking

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 13:10 от perunika

# 118
разбихте ме с таз смяна на никове  Joy С моя съм минала през какво ли не, но пък си е мой и си го нося с гордост  Mr. Green

# 119
Тук виждам отчетливи симтоми на шизофреноост напоследък  Thinking

rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт