колко съм застреляна!! Зина, мерси, че ме светна, аз се чудех защо стелката се вади 

.
.
. Ние сме го кръстили Бебето-беглец, защото непрекъснато го гоним из стаите. И навън не иска да го държа за ръка и само се измъква, но още не може да пази добре равновесие и постоянно пада по прахоляка
.
Още едно слънчице като сладката Дара! На фотосесията толкова добре се е представила! Ена, ваш ред е сега! Ще чакам да споделиш в неделя.
- шегичка, де, красавици са всичките, това си е истина)
Само anelisa и migeo ли си обърнаха внимание?

Толкова пораснали сладурчета си имаме, вече ходещи и щъкащи. А мамите, всички в прекрасна форма, позитивни и усмихнати 

/

Дайте да ви видим шалчетата и прическите!
. Не съм мерила аз, но най-много да изяде порция от кухнята- май 220 гр е. А това за 2.5-3 бутилки мляко вече ме довърши! Крали Марко си отглеждаш, да ти е жив и здрав и ти да го изхранваш!
Аз днес отивам на фризьор, 2-3 часа постригване, боядсване и сешоар, след което отивам на погача
И аз съм пропуснала,къде живеете?
Дваж ми е по мило

свършиха ми запасите от сладко

)
. 

Аз днес отивам на фризьор, 2-3 часа постригване, боядсване и сешоар, след което отивам на погача
redreny, развесели ме рано рано днес.......... 

(аз съм от мамите, които не пишат, но прочитат всяка буквичка, радват се на всяка снимка и опитват от всяка почерпка
)
Ще се постарая да пусна снимчици с тортата.Препоръчани теми