ЗОНАТА и ние - 8 Тема

• 45 887
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Според вас, какво ще стане ако в началото, докато свикна, хапвам малко повече блокове?

# 481
  • Chicago/Varna
Според вас, какво ще стане ако в началото, докато свикна, хапвам малко повече блокове?
Какво имаш предвид под "малко повече блокове" ? Повече от 11 едва ли ще можеш да погълнеш Simple Smile (естествено ако са само храните в зелен цвят )  Hug

А аз да се похваля, 2 дена си лягам в 10.30 и днес вече живнах както се казва Simple Smile) А на кантара няма да се качвам известно време, да видим после Simple Smile А в блоговете на Сиърс от кога не съм ходила, трябва да се разровя тия дни, да видим дали има нещо интересно Simple Smile

MeRiTo` можеш ли да ми пуснеш линка за овесените ядки, в кой магазин ги намери, че имаме едно питане в блога Simple Smile И забравих да ти кажа поздравления за кантара ти Simple Smile Продължавай в същия дух, и кантара ти съвсем ще се шашне Simple Smile  Аз чакам за състезанието, докато не станало  твърде късно, и да се откажа напълно Simple Smile Сега става топло,  и разнообразието от храни става все по голямо, и тогава съвсем няма да имате оправдание Simple Smile Така че му мислете.  Hug

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 16:33 от Emigrantка

# 482
Благодаря, благодаря  Laughing Рядко ям нещо червено в редовните хранения (освен кашкавал). Хляб не съм яла от не знам колко време..
Овесените ядки ги взех от магазин "Здравец" (Велико Търново, до 5ти корпус) за 4,60лв. На опаковката има някакъв сайт - www.biosviat.com. В други градове май има магазини под това наименование, но в Търново не съм виждала. А и ако има - не знам. Simple Smile
Ето снимка: http://store.picbg.net/pubpic/AB/13/e3367b03890aab13.jpg
Мен ме вписвай автоматично в състезанието Laughing, но и аз се надявам да е скоро, че по-нататък нещата стават сложни  Wink Но така като гледам .. я се съберем, я не.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 16:54 от MeRiTo`

# 483
Emigrantка , ще си кажеш ли мнението по едно мое въпросче. Храня се по Зоната от половин година и хапвах 8 блока ,защото нямах физическа активност,сега хапвам по 10,заради спорт ,но кантарчето показва 2 кг повече от зимата ,мислиш ли,че за 1 месец откакто тичам,може да съм натрупала мускулчета,които да тежат толкова ? Взех си мерки,мисля ,че разлика в обиколките нямам.
Ама чак криво ми става да гледам кантарчето да е +  Дано не решите,че се вманиачавам ,ама женски му работи,какво да ви кажа   bouquet
Благодаря  Heart Eyes

# 484
  • София
Emigrantka, радвам се, че се чувстваш по-добре  Hug.
Честно казано аз съм против синтетичните витамини, защото не се знае какво съдържат и на-вече колко олово съдържат. Ето защо препоръчвам, на всички, които имат нужда да си добавят витамини, да вземат спирулина, екстракт от грейпфрут и чай от коприва. Всички те са природни продукти и ако са купени от доказан производител са изключително полезни.

Сега да се похваля  Hug. Снощи успях да хвана пощата точно преди да затвори, та успях да си взема кашончето от Emigrantka. Много внимателно беше опаковано. Вътре намерих две кутийки с по 5 броя барчета (ехааа не очаквах да са толкова много) Simple Smile И естествено веднага пробвах по половин барче и от двата вида. Едните са с тъмен шоколад и бадеми - невероятна вкусотия. Даже сега като пиша и си спомням преглъщам Simple Smile Другите са пълнозърнести с шоколад отгоре и много хрупкави. Също са много вкусни.
Веднага се порових в нета, защото не можех да си представя какво ще правя, когато свършат Simple Smile И за наше огромно удоволствие ги намерих в любимия iHerb, така че мили хора, поръчвайте -няма да съжалявате Simple Smile

Мила Емигрантка, много ти благодаря за невероятния подарък, който си ми изпратила и за удоволствието, което ми достави. Просто нямам думи да изразя какъв кеф е Simple Smile

# 485
Moharet , със здраве да си ги хапваш. Ти си ги заслужи и показа на всички, че усилията си ги заслужава и се възнаграждават с добри резултати.    smile3501

Ini` , не че някой ме пита, ама аз да си кажа  smile3503 Според мен едно добре оформено и мускулесто тяло, макар и с някой килограм в повече , изглежда отстрани много по-добре  от слабо и хилаво такова, па макар и с по-малко килограми. Така че поздравления за спорта и продължавай с него активно. Освен това освен нас самите никой не знае какво показва кантара, а всички преценяват по това доколко е стегнато или отпуснато тялото дали изглеждаме добре или не.

La Libellule , гледах д-р Папазова в предаването на Гала за Зоната и там тя каза, че почти всеки ден следобедната й закуска е 1 кубче !!! шоколад, като преди него е хапнала 1 блок протеин. А ти все пак си сметни за твоя шоколад по колко се пада за 1 блок и си хапвай спокойно като го балансираш. И все пак да не е всеки ден Naughty

Moharet , моля те, би ли споделила отново онзи сайт за поръчка, в който бяха овесените ядки , че съм пропуснала да си го запиша и сега не ми се рови назад в темите.

# 486
dani1712 ,благодаря ти за отговора и подкрепата Simple Smile   bouquet  Аз сега заминавам за 3-4 дена,да видим как ще ми се отрази гледането на длан  Flutter
Хубави почивни дни,момичета   bouquet

# 487
  • София
Moharet , моля те, би ли споделила отново онзи сайт за поръчка, в който бяха овесените ядки , че съм пропуснала да си го запиша и сега не ми се рови назад в темите.

Ето това е магазина:

http://www.bioslunceluna.com/shop/zurneni-iadki-semena/variva/ov … c-market-bio.html

Аз не съм поръчвала никога от него и не мога да кажа дали са коректни или не.

И понеже отдавна не съм писала във форума се сетих да ви споделя какъв протеин си открих наскоро, с който успешно замествам 1П, защото ми идва до гуша от пилешка шунка вече:

http://www.iherb.com/Nutiva-Organic-Hemp-Protein-Fiber-30-oz-851-g/9622

Пише, че една доза е 4 супени лъжици, но аз слагам по 2,5 и така ги докарвам по Зоната. Подходящ е и за вегани.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 23:06 от Moharet

# 488
  • Chicago/Varna
Ini`  Simple Smile  Ако си половин година в Зоната( но наистина в Зоната), няма как да си кила нагоре. Това е проблема с повечето хора, мислят че са в зоната, а не слабеят, просто защото не са в Зоната Simple Smile За половин година плътно в Зоната, трябваше да си  в перфектните килограми, ако не си била разбира се с много много наднормено тегло Simple Smile Малко по сериозно  и давай напред със спорта, там е истината, най вече за здраве Simple Smile

# 489
  • Chicago/Varna
Мила Емигрантка, много ти благодаря за невероятния подарък, който си ми изпратила и за удоволствието, което ми достави. Просто нямам думи да изразя какъв кеф е Simple Smile
Moharet няма защо Simple Smile Ти си ги заслужи, и се радвам, че ти харесват. Има към 7-8 вида с най различни вкусове, но тези са ми любимите, и за това избрах тях. И сега ще видиш какво удобство е за следобедна закусчица или за преди лягане. Половинката ти е един блок. Ама аз много често си изяждам цялото, което ще рече, че често свършвам деня ц 12 блока  Mr. Green ама хич не се оплаквам Simple Smile Искаше ми се да пусна няколко  и на онова нещо MeRiTo` , че много старателна беше,и още е първа кандидатка за втори тур на състезанието, ама после викам да я измъча още малко, да й дойде акъла  Joy  и като направим втори кръг, ако успее без търтеи, ще я наградим и нея Simple Smile Трябва лекичко да я дразня с тия барчета, че белким почне да удържа на изкушенията Simple Smileза стимул де  Mr. Green  Ама щото тогава по време на състезанието хапваше шоколади и бонбони, дето може да си ги купи по всяко време, за това изтърва наградата, дето не може да си я купи по всяко време Simple Smile)) Ааааа, ама как дразня , нали Simple Smile То не се отнася само за Мерито, ами за всички търтейки Simple Smile Ама MeRiTo` най ми се наби в очите, каква гузна беше всеки път миличката, ама си признаваше  Joy Всъщност на всички ми се искаше да можех да пратя по малко, всички си го заслужиха със старание, и хич не обичам да има пренебрегнати, но така е в живот, не може всички да печелят. Т.е в това състезание всъщност всички спечелиха- по малко килограми, за което пак съм доволна  Hug

# 490
  • Chicago/Varna
И като се заговорих за състезание, явно трябва да се застоявам повечко тук, и да почна да ви събирам на ново. То да не мръдне малко човек за седмица, и айдееее, утиди коня у ряхата  Laughing
Сега... давам една седмица на всички,които се чудят  Thinking, мислят newsm78, умуват, да смъквам ли кила, да не смъквам ли, и т.н.  Който няма да участва , просто да каже " не ми се свалят кила, добре ми е така, кво като идва лято, пука ми за тялото ми, и за здравето пък изобщо" и т.н  Mr. Green
 Който иска да участва, да каже " идва лято, искам да съм във форма, да си плакнат очите с мен, и най вече си искам чувството как преливам от енергия през цялото лято, че колкото е кратко, трябва да взема всичко от него " и т.н. и т.н
И както казах-имате една седмица да се кумите  newsm08. Който няма кво да му мисли, от сега да казва килограми и блокове. Рокси и мерито за сега са сигурни, ако се съберете 5, ви мятам в тигана Simple Smile  runningОК ???
Не може то така, smile3512 Дани и ти, да не се покриеш нещо, че без теб за къде сме? Хем забавно, хем слабеещо, хем енергично, хем стимулиращо, хем топло за зелени храни, хем депресиращо за Емигрантка  Joy, изобщо , от където и да го погледнете...перфектно Simple Smile
Сега е момента , докато имам вдъхновение, после ще ме търсите, ама като ми изчезне музата, и ще стане- елате ме хванете Simple Smile
 newsm66 Айде, аз почвам да чакам  wait wait

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 01:02 от Emigrantка

# 491
 newsm09 Уау, колко лош съдия- как ни се накара, ама ние май от това имаме нужда,за да сме сериозни.
 newsm56 Ами аз таковата - след една седмица напълно крачейки през просото  и май-май ще започна с килограмите от 1-вото състезание. Но щом съдията свири сбор си завързвам маратонките и   261uu , защото сега съм така  Banghead Хайде стройте се на ринга и да почваме  box  Нека изчакаме и Ini`  да се завърне ( Приятно изкарване на почивката) , тя май каза , че има желание да се включи. Хайде ,нека заявят своето участие и други знайни и незнайни участнички и да определим точна дата и да започваме.

Тъй като другите явно още спят да се редактирам  Laughing  Може би повечето от вас са видяли http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=652886.0  тази тема от форума, но все пак да ви я споделя . На мен ми е много интересна и особено постовете на Люлякови нощи, но отново се оказва, че тия, които се хранят напълно здравословно за съжаление не живеят в България и могат да си го позволят. Много е трудно с нашия стандарт и доходи да можеш да си позволиш "здравословните" храни от, които имаме нужда и всички знаем, че е добре да се хапват. Ето аз цял месец се каня да си поръчам това-онова от сайта на Moharet   bouquet, но за целта трябва да се лиша от други неща, за да мога да си го позволя. Извинете, че се разфилософствах, но ми стана криво, а вие сте ми дружките, на които да се оплача  Hug

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 08:14 от dani1712

# 492
  • Варна
Emigrantka,
Веднага се порових в нета, защото не можех да си представя какво ще правя, когато свършат Simple Smile И за наше огромно удоволствие ги намерих в любимия iHerb, така че мили хора, поръчвайте -няма да съжалявате Simple Smile

Моля ви ако е удобно споделете само марката , Рових рових из сайта и неможах да изнамеря такива дето да са с балансирани В:П . Praynig

АА видях ги, зон пърфект нали ,

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 09:43 от didora

# 493
  • София
Emigrantka,

Моля ви ако е удобно споделете само марката , Рових рових из сайта и неможах да изнамеря такива дето да са с балансирани В:П . Praynig

АА видях ги, зон пърфект нали ,

Ето това са  Hug

http://www.iherb.com/ZonePerfect

# 494
  • Chicago/Varna
..... Извинете, че се разфилософствах, но ми стана криво, а вие сте ми дружките, на които да се оплача  Hug
Оооо, мила dani1712,изобщо не се извинявай  Hug. Нали за това сме тук. И аз съм като теб, тук сме за да си споделяме когато нещо ни тревожи или не е както трябва Simple Smile  И като го споделиш е по леко, и поприятно, когато получаваме подкрепа или съвети. Виж,и аз се оплаках веднъж, и толкова много отзиви написахте, че чак ми стана неудобно , но и мило в същото време. Ние сме си онлайн дружки, и това е много хубаво Simple Smile Аз прекарвам много повече време с вас, от колкото с прителки в реалния ми живот, и ми е много хубаво Simple Smile За всичко можем да си говорим, и то без да се притесняваме от клюки, интриги и последствия Simple Smile Иначе за всичко казано си права, така е. В БГ си е трудно,и за това и много ви се радвах на състезанието, как успявахте, и се стараехте Hug Аз дето не съм в БГ ми идва на нагорнище, и на мен ми е доста трудно на моменти,независимо от стандарта, а представям си ако бях в бг. Все съм си мислела, че слабите бягат на вън, на по лесното, а силните остават в БГ Simple SmileТака че се радвай, че си от силните, и се справяш много по добре от нас, бегълците Simple Smile Гледай го така, и се усмихвай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт