ЗОНАТА и ние - 9 Тема

• 45 666
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
vitaivan Чудесна новина! И аз много се радвам за теб и ти пожелавам успешно лечение и сбъдване на мечтата ти. Ще чакаме да разкажеш  Hug

# 661
Пожелавам ти успех, vitaivan! Стискам палци!

# 662
  • София
vitaivan много се радвам за теб  Hug Стискам палци докторката да ти помогне и скоро да ни се похвалиш с още по хубава новина Simple Smile

# 663
vitaivan, и аз ти желая успех и стискам палци всичко да мине по вода! Вярвай силно и безрезервно! Hug

# 664
  • Бургас
Момичета,ето и едно мляко,което по етикет е без въглехидрати,но е скъпичко http://www.balevbiomarket.com/bio-kiselo-mliako-harmonica-400gr.html

# 665
  • София
Не може да няма въглехидрати  Laughing Това, че не са написали колко % са е пропуск и за мен е по-скоро минус, отколкото плюс за производителя  Peace

# 666
      Привет Grinning
  Ето какво намерих,мисля,че е интересно да се види!!!   #Crazy    http://www.youtube.com/watch?v=tWQ92iTyDlA&feature=bf_next&list=PL01BBCFA72FDB56F6

# 667
roseto58  .нищо не отваря ,поне при мен е така опитай пак Laughing

# 668
Аз го отворих.Гледала съм едно филмче - експеримент пак - за храната от макдоналдс - Super size me.Заслужава си да се гледа.Аз съм върл противник на фаст фуда под каквато и да е форма.
Днеска се усетих, докато чаках на павилиончето за плодове и зеленчуци - чувствах се като дете в сладкарница.  hahaha Исках пъпеш,кайсии,нектарини... Бях способна да натъпча много торбички,ама се въздържах,че не са много трайни плодове.Но ги обичам мноого и се кефя ,че е лято и има разнообразие.  Heart Eyes

# 669
Аз го отворих и изгледах всички части. Накрая съвсем набързо се казва, че се препоръчва да се консумират само "естествени храни". Парче телешко вместо колбаси. Прясно мляко вместо вносни йогурти. Плодове и зеленчуци - да са купени от пазара. А в началото се каза как всички пилета (предполагам, че и червените меса) са тъпкани с антибиотици, как прясното мляко в магазина не е истинско... За зеленчуците от пазара - може би ..., но какво да правим ако няма пазар?
Не ми казаха как да си набавя"естествени храни", само разбрах, че тази храна, която е около мен, е неподходяща. Щеше да е по-полезно, ако бяха дали смислени възможности. Ето повод за депресия Simple Smile

# 670
Carmen, как ще те оставим да се депресираш  spoko . Ето ти един възможен вариант как да си доставяш чиста храна (стига да можеш да си го позволиш). Предполагам, че при вас е много по-разпространена и достъпна така наречената био-храна.
Да не ви търся тогава филма за положението в земеделието, че тогава наистина ще остане отворен въпроса - Какво да ядем?  #2gunfire

А ето и аз на каква статия попаднах (не е свързана много с нашия режим), но има интересни правила, които наистина страшно много хора не спазват, а са полезни- Как да ускорим метаболизма си .

ПП : А тази статия лично на мен ми беше много полезна, че съм в такъв етап. Cry

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 19:51 от dani1712

# 671
dani1712 Споменах депресия защото във филма се казва как ГМО храните влияят на психиката и човек се депресира Simple Smile
Права си, има био-храни, само че далеч не всички храни имат био-варианти. Засега остава да избираме от тези, които ги има. И наистина са по-скъпички  Confused

Момичета, с любезното съдействие на Moharet вече имаме видеото с д-р Мария Папазова в блога - линкът е в секцията с интервюта отдясно Simple Smile Ето адреса: http://www.bg-zonata.com/maria-papazova-za-zonata/

Moharet, you're a star!  newsm10

# 672
Момичета, май ще трябва да се ориентираме към село,сами да си ги отглеждаме  newsm57    Animal Tropical Fish  Animal Snail Animal Pig Joy

# 673
Момичета, май ще трябва да се ориентираме към село,сами да си ги отглеждаме  newsm57    Animal Tropical Fish  Animal Snail Animal Pig Joy

За охлюва и рибата няма да има проблем, кокошката може на балкона, но виж, прасето ще ме затрудни  Laughing

# 674
Момичета, искам да ви кажа, че съм възхитена от д-р Папазова!!!
Говорихме си два часа и половина, много ме впечатли тази жена, повече си говорихме за моите хормонални проблеми, но също така и за Зоната, намали ми блоковете на 8 Embarassed, но пък ми позволи да си ям черен шоколад и се оказа, че заради нарушеното ми енергиино поле, резултата от вега теста не ми е реален. В крайна сметка мога да ям всичко без прясно мляко, трябва да го заместя с лешниково или бадемово масло, телешко масло и ленено семе, олио. Момичета наистина има разлика между холистичната медицина и обикновената такава. Също така ми изписа и шуслерови соли и така напред и с Зоната, дано да станат нещата, лека нощ Hug Hug Hug!!! 

Общи условия

Активация на акаунт